kalbimi kıracaksan bana yaklaşma:sm_confused:
ama şöyle birşey var kendisi sigortacı ve en son konuşmamızda o çok kırıcı konuşmuştu bende sadece tamam diyerek susmuştum.
birbuçuk ay oldu nerdeyse hiçbişekilde görüşmüyoruz. geçenlerde gördüm msn sine böyle bir yazı yazmış. ve msn şifresini değiştirmemiş. ne demek istiyor anlamadım. anlayanınız varmı?
"SİGORTANIN KARŞILAMADIĞI VE DÜNYANIN EN BÜYÜK HASARI ''KALP KRILMALARIDIR'' LÜTFEN TALEP ETMEYİNİZ VE SAKIN KIRMAYINIZ SONRA"
o kadar çok acı çekiyorum ve kırıldım ki kırılacak bişey kaldımı bilmiyorum. ama umut etmek çok kötü bugün arayacağım.
aradın mı:uhm:
ewt aradım. 2,5 saat konuştuk. sonuç ne hiçbişey. özlediğini söylüyor. çok acı çektiğini ve artık boğulduğunu söylüyor. ama yinede olamayız diyor. telefonu kapatırkende alnına iyi geceler öpücüğü koyuyorum diyor. ve yine aramıyor. bahsetmiştim msn ye yazdığı bi sözden neden o sözü yazdığını bana söyledikleri için pişmanlık duyuyormuş onun için yazmış. kırdığının farkında sadece dilim söyledi onları dedi. ama yinede lütfen kapat telefonu dedi. ben bişey anlamadım. :uhm: :uhm: acaba diyorum ailesimi karşı. ama aileside doğru düzgün tanımıyor beni :uhm: :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?