- 21 Eylül 2007
- 101
- 8
- 96
- Konu Sahibi Shirin seyler
Ben iki tane kız evlat sahibi bir anneyim,
Eğer durumum müsait olursa, ikisinede birer ev alıp hazır etmek istiyorum
Erkek tarafı- kız tarafı diye birşey yok günümüzde kimin maddi imkanları müsaitse evlatlarına sahip çıkmalıdır bence,
İmkan varken evlada sunulmayan maddiyat yerin taa dibine batsın.
Arkadaşın anne babasında demekki maddi durum fazla yokki, kayınvalidelerinde olduğu için onlardan yardım beklemiş bence bunda bir gariplik yok,
Sonuçta belki evi kira olmasa, arkadaşta çalışmayacak, çocuğunu kayınvalidesi bakmak zorunda kalma
yacak
Evladı sıkıntı çekerken hiçbirşeyinden ödün vermeyen anne babalara hayret ediyorum!!!
Çok şükür bi sıkıntımız yok ewet, sağlığımızda yerinde, etrafımızdakiler beni hep takdir ederler, bak tutumlu falan diye nasılda herşeylerini yaptılar diye, kısa sürede, rabbim yardım etmiş bize,aldığımızın yarısı kiraya yarısı arsanın kredisine gidiyo, arsa alıp kızım için ben de ileride onu satar ona bi ev yapmaya çalışmayı düşünüyorum, benim ailemdende bize kalacak, eşimin ailesindende e tabii yavrumada, ama ben kızımınkini kendim yapmak istedim, bu daha çok bana mutluluk veriyor, şimdi için onlar bize teklifte bulundu alalım diye, arsanızı satın dediler, ok dedik, e bi dönüyolar kendi malı için teklife , paraya, kafalarının içinden geçenleride bilemiyorum ki, bi öyle bi böyle, ben de ne zengin ne memur değilim ki, bi dünya para kazanmıyorum, ayrıca özel sektörde çalışıyorum, işten çıkarılsam, ne olacak, al öde demesi kolay,herşeyi gözöünde bulundruyorum, bu zamanda geçinmek kolaymı, yinede extradan bişeyler yapmaya çalışıyoruz.Sanırım bunları düşünen hiç yok...