- 23 Şubat 2016
- 283
- 170
- 23
- 43
- Konu Sahibi carmina000
-
ılk konusmayı buranın gazına gelip yapmayacaktın tabi ama oyle dediysen arkasında dur tabi.neyse duzelir zamanla.ama unutma buradakilwre konusmak kolay.tam olarak sizi siz bilirsiniz.PARAMI ARTIK İSTEMİYOR HARCAMALARA KATILACAĞIM .ŞİMDİ BU YÜZSÜZLÜK OLMAZ MI .SEN BANA BUNLARI SÖYLEDİN YAPTIN AMA BAK BENİM İHTİYACIM ŞU GERİSİNİ DE AL SANA YOLLUYORUM. TAVİZ TAVİZİ DOĞURUYOR .BU SEFER DİYECEK Kİ TAMAM YİNE KIYAMADI .YİNE ALTTAN ALIYOR NASILSA .HER ŞEYİ DERİM .BEN ERKEĞİM . ERKEĞİN DEDİĞİ OLUR .BIKTIM.
DÜNDEN BERİ KONUŞMUYORUM.GAZA GELMEDİM BEN .SUSMAK İSTEMEMİN SEBEBİ DE BİR PSİKOLOGA GİDİP MANTIKLI BİR KARAR ALMAK .NE YAPABİLİRİM HUSUSUNDA . O BENİMLE KONUŞMUYOR TAVIRLI BENDE SADECE ÜZERİNE DÜŞEN İŞLERİ YAPIYORUM .KONUŞMUYORUM . İLK KONUŞMA DİYE BİR ŞEYE FIRSAT BİLE VERMEDİ DÜN .KONUŞMAK İSTİYORUM DEDİM.GİT BAŞIMDAN DEDİ . TARTIŞTIKTAN SONRA KENDİNİ BANYOYA KİTLEDİĞİNDE.Iste ı
ılk konusmayı buranın gazına gelip yapmayacaktın tabi ama oyle dediysen arkasında dur tabi.neyse duzelir zamanla.ama unutma buradakilwre konusmak kolay.tam olarak sizi siz bilirsiniz.
DÜNDEN BERİ KONUŞMUYORUM.GAZA GELMEDİM BEN .SUSMAK İSTEMEMİN SEBEBİ DE BİR PSİKOLOGA GİDİP MANTIKLI BİR KARAR ALMAK .NE YAPABİLİRİM HUSUSUNDA . O BENİMLE KONUŞMUYOR TAVIRLI BENDE SADECE ÜZERİNE DÜŞEN İŞLERİ YAPIYORUM .KONUŞMUYORUM . İLK KONUŞMA DİYE BİR ŞEYE FIRSAT BİLE VERMEDİ DÜN .KONUŞMAK İSTİYORUM DEDİM.GİT BAŞIMDAN DEDİ . TARTIŞTIKTAN SONRA KENDİNİ BANYOYA KİTLEDİĞİNDE.
E tamam sinir harbi bitince kpnus o halde benim aylık harcamam bin tl geriye kalanı biriktirelim vs gibi.calısıyorum ve bu kadarını harcamak hakkım de ve tartışmaya da acma bence.sonra bekle o yapsın hamlesini.ne diyecek ona gore karar ver cimri mi derdineDÜNDEN BERİ KONUŞMUYORUM.GAZA GELMEDİM BEN .SUSMAK İSTEMEMİN SEBEBİ DE BİR PSİKOLOGA GİDİP MANTIKLI BİR KARAR ALMAK .NE YAPABİLİRİM HUSUSUNDA . O BENİMLE KONUŞMUYOR TAVIRLI BENDE SADECE ÜZERİNE DÜŞEN İŞLERİ YAPIYORUM .KONUŞMUYORUM . İLK KONUŞMA DİYE BİR ŞEYE FIRSAT BİLE VERMEDİ DÜN .KONUŞMAK İSTİYORUM DEDİM.GİT BAŞIMDAN DEDİ . TARTIŞTIKTAN SONRA KENDİNİ BANYOYA KİTLEDİĞİNDE.
BİN TL DERSEM ADAM KALPTEN GİDER 350 YE İKNA EDEMİYORUM DİYORUM .1000 DE ZATEN GÖZÜM YOK .:)E tamam sinir harbi bitince kpnus o halde benim aylık harcamam bin tl geriye kalanı biriktirelim vs gibi.calısıyorum ve bu kadarını harcamak hakkım de ve tartışmaya da acma bence.sonra bekle o yapsın hamlesini.ne diyecek ona gore karar ver cimri mi derdine
CİMRİ OLDUĞUNU ŞUNDAN DA SÖYLEYEMİYORUM MESELA BİR İHTİYACI ALINIR EVİN EN İYİSİNİ ALIR.BENİM KARIM EN İYİSİNİ HAKKEDİYOR DER. 2 MİLYARA ELEKTRİK SÜPÜRGESİ ALABİLEN BİR ADAM .CİMRİ DERSEM HAKSIZLIK MI OLUR DİYORUM KENDİME.
BİN TL DERSEM ADAM KALPTEN GİDER 350 YE İKNA EDEMİYORUM DİYORUM .1000 DE ZATEN GÖZÜM YOK .:)
Ise yaradigini iddaa eden kadinlar hasta olsa baslarina buyuk bir bela gelse cinsellik yasayamayacak duruma gelseler adamlar bunlari sen bi ise yaramiyosun artik diye sokaga atacak o zaman.işe yaradığını iddia eden çok kişi var, o yüzden bilemeyeceğim.
pek benim de tarzım değil :)
işe yaradığını iddia eden çok kişi var, o yüzden bilemeyeceğim.
pek benim de tarzım değil :)
ALIRKEN ZATEN İKİMİZDE ALIYOR.MESELA TELEFON OLDU KENDİNE DE BANADA ALDI. KENDİNE TRAŞ MAKİNASI ALACAKTI MESELA BANA EPİLASYON ALETİ ALDI .VE DÜN BUNLARI SÖYLÜYOR .SEN TELEFONU İSTEMEDİN İHTİYACIMIZ YOK SADECE KENDİNE AL DEDİN AMA BAK BEN ALDIM.SEN DAHA NE İSTİYORSUN DİYOR .Tam erkek mantığı. Elektrikli süpürge elektronik çünkü. Erkekler elektroniğe para harcayıp mutlu olur. Hem de sana almış oluyo seni de tatmin ediyo. Cimrilik değil bu. Sadece kendi gerekli gördüğü şeylere para harcamak şstiyor. Yönetmek istiyor. Muhtemelen evlenirken de maaş hesaplayıp falan evlendi. Yani sen 1000 liralık elektrik süpürgesiyle de yetinirdin bence ama kontrolü eline almış. 2000lik alıyorum diyo sen ç bunu hakediyosun diyo. Ama sen aslında paranı kendin tasarruf etmeyi hakediyosun. O süpürgeyi değil.
Senin derdin parandan harcayabilmek insani gayet onun derdi de ailenin reisi ben olayım ben en iyisini düşünürüm.sizin derdiniz cimrilik degil.sizin sorununuz birbirinizi anlamamak.dunyaya farklı camdan bakıyorsunuz.eger onun aile reisi olup senin icin en iyisini düşünmesini kabul ediyorsan onu dedikleri gibi yataktı tatlı dildi idare eder 350 lik degil bes binlik dw bisiy aldırabilirsin.ama o almak isteyecek onun derdi senin bu benim param demen.onun idaresini bozman.ha ama bu bana gore degıl diyorsan konuşacaksın.sen nasıl birisin bilmiyorum ama mesela ben kabul etmezdim.MADEM SEN 350 LİRA HARÇLIK İSTİYORSUN SENİN DEDİĞİN OLMAYACAK BENİM DEDİĞİM OLACAK BEN SENDEN PARANI İSTEMİYORUM.KİRAYI BÖLERİM ,FATURALARI MUTFAK MASRAFINI BÖLERİM.KALANINI NE YAPARSAN YAP İSTER HARCA İSTER BİRİKTİR DİYE RESTİ O ÇEKTİ. BENDE DEDİMKİ ÖYLE OLMASIN DAHA ÇOK PARA KALIYOR AL YİNE ÖDEMELERİMİZİ YAP GERİSİNİ BİRİKTİR.BAĞIRDI ÇAĞIRDI.ELİNDEKİ FIRLATTI .BÖYLE SOGUTUYORSUN BENİ KENDİNDEN DEDİ VE KENDİNİ BANYOYA KAPATTI
TANIŞMA YILDÖNÜMÜMÜZDE BİLEKLİK ALDI ALTIN.kendine almadığı ilk size aldığı bişey varmı acaba bende onu merak ettim..
ne o öyle lütfedermiş gibi.. Allah razı olsun sadakamı veriyormuş.. kendime aldım sanada aldım çocuk gibi..
kendine telefon almasa sizede telefon almayacağı kesin yani..onun ihtiyacı olunca sizin ihtiyaçlarda arada alınıyor heralde
MADEM SEN 350 LİRA HARÇLIK İSTİYORSUN SENİN DEDİĞİN OLMAYACAK BENİM DEDİĞİM OLACAK BEN SENDEN PARANI İSTEMİYORUM.KİRAYI BÖLERİM ,FATURALARI MUTFAK MASRAFINI BÖLERİM.KALANINI NE YAPARSAN YAP İSTER HARCA İSTER BİRİKTİR DİYE RESTİ O ÇEKTİ. BENDE DEDİMKİ ÖYLE OLMASIN DAHA ÇOK PARA KALIYOR AL YİNE ÖDEMELERİMİZİ YAP GERİSİNİ BİRİKTİR.BAĞIRDI ÇAĞIRDI.ELİNDEKİ FIRLATTI .BÖYLE SOGUTUYORSUN BENİ KENDİNDEN DEDİ VE KENDİNİ BANYOYA KAPATTI
ne diyim bilemedim..TANIŞMA YILDÖNÜMÜMÜZDE BİLEKLİK ALDI ALTIN.
Valla okuyunca kendi kocama sukrettim bende calisiyorum evin bütün masraflarini ortak oduyoruz borç harç falan kenara da para attiktan sonra kalani ikiye bölüp harclik yapiyoruz iyi de kaliyo kendimize bende bakim kozmetik giyimi severim bazen kiakaniyo cok ssüslenme kiskaniyorum diye ama harcamalarima asla hesap sormaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?