Neden çalışıyorum o zaman?

Ben çalışmadığım halde kendim ve evim için aylık 250-300 lük bir limit kullanıyorum. Eşimin buna ses çıkarmaya hakkı da haddi de olamaz. Kaldı ki sen çalışıyorsun. Kendi çalıştığın paradan böyle cüzi bir miktar harcadın diye kimsenin seni azarlamaya hakkı yok. Eşinle ciddi bir konuşma yapma zamanın gelmiş. Ama öyle karşına alıp güzel güzel anlatmaktan bahsetmiyorum Malesef eşin güzellikten anlayan bir mizaca sahip değil. Bağırarak, tartışarak, gerekirse evi terkederek ona göz dağı vermen gerekiyor. Yoksa binbir zorlukla elde ettiğin paranı harcamak için ömür boyu bu adamın ağzına, eline bakmak zorundasın. Kusura bakma ama bu modern kölelikten başka bir şey değil. (Teşbihte hata olmaz) İpleri kocanın elinden almak için acele etmen gerekiyor.

EK KART VERDİ AMA BİRŞEY ALMAK İSTEDİĞİMDE SÖYLÜYORUM.GEÇEN GÜN İNTERNETTEN BABET ALDIM .ALMA DEMEDİ AMA SURAT ASTI BİR HAYIRLI OLSUN BİLE DEMEDİ. 100 LİRAYI DANDİK BİRŞEYE VERDİN DİYOR DÜN Kİ TARTIŞMADA

burada yapılan çoğu yoruma katılıyorum. Ayrıca hangi kadın bakımlı olmak istemezki. Hele hele çalışıyorsanız. Tabiki harcamalara dikkat etmek lazım, ama çalışan bayan olunca insan birazda para kazanmanın tadını çıkarmak şster.
Aurıca ben hepsiniz geçtim de senden soğuyorum ilişkiye bile girmek istemiyorum demesi çok çok yanlış.
bu çok apır bir durum. 6 aylık evlilikte böyle bir durumda böyle bir cümle kullanılması çok yanlış geldi bana. Şimdiden böyleyse ilerki yıllarda düşünemiyorum bile.

senin yerine plan yapıyo işte. kendine bişey alınca vicdanı rahat olsun diye sana da alıyo. ve biliyo ki sen bayansın ayda 350 harcarsın ama erkekler harcamaz. o yüzden gereksiz israf görüyor. hayır eşin değil baban sanki. hani harçlık verir hesap sorar öyle olmuş. ve banyoya kendini kilitlemek nedir. o ayrı konu. yaşanmış anı anlatayım. kadın kocasından araba istedi bayadır. adam araba almak istemiyodu. onun yerine gitti iphone aldı. kadın da sevinçten araba lafı etmedi artık. işte sana aldığı altın bu mantıkta. sürekli seni yönetmeyeceğinden arada böyle yapması da normal. ama sen durum varken atıyorum gidip 200 liralık bot alamıyosan orda çok büyük sorun vardır. bu kadar kadın aynı şeyi söylüyo bak

ADAMIN DERDİ TAMAMEN EVİN REİSİ OLMAK.SENİ BEN DÜŞÜNÜRÜM SENİN DÜŞÜNMENE GEREK YOK BEN YAPARIM.BOYLE YETİŞMİŞ BİRİNİ YA İDARE EDECEKSİN YA DA İNCE İNCE KONUŞACAKSIN.AMA SENİNLE PARAN İCİN EVLENDİ SENİ SRVMİYO VS LAFLARA TAKILMA.SEN ZATEN 350 YE FİTSEN İDARE ET BU ADAMI FAZLASINI DA VERİR SANA..AMA KENDİ VERMEK İSTEYECEK SENİ DUSUNUP FAZLASINI VERDİM DİYECEK.YA BİZİM GENLERİMİZDE VAR BİAT KÜLTÜRÜ.BİAT ET İSTİYOR ÇOCUKLARINIZI BOYLE BÜYÜTMEYİN İSTE DERS OLSUN

Aha benim babam bu.

Üniversiteye başladım araba aldı. Ama elime 50 lira para veriyodu. Kredi kartım yok. Benzin bitae kaldım. Ağlıyodum zırlıyodum. Yıl 2009 falan iphone çıkmış almış bana getiriyor. Ama hiçbir arkadaşımla gezmeye gidemiyorum. Makyaj malzemesi kıyafet kitap alamıyorum. Ağda orkid bile para biriktirip alıyodum. Saç kaş hak getire hep kendim. Benim ne arabaya ne o iphone a ne aldığı diğer tüm havalı elektroniklere odamdaki ses sistemlerne home theatre lara ihtiyacm vardı. Kız çocuğunun ihtiyaçlarından anlayan anlamıyosa oturup adam gibi dinleyecek birine ihtiyacm vardı.

Neyse ki babamdı işe başlayınca rahata erdim. Koca olunca ne yapılır bilemedim. Seni anlayabildiğimden daha çok öfkeleniyorum galiba..

Aslında mesele cok buyutulcek bi durum değil anlattiklarina bakilirsa kocan duyduğum en cimri cömert diyebilirim sadece takildigim nokta senden soguyorum ilişki bile istemiyorum lafi ben ona takildim bu lafi harcamamaliydi

benim bebeğim olduğu içim şimdi çalışmıyorum.
yazılanları okuyunca ben kendi eşime şükürler etim. Şimdiye kadar bana hiç bir zaman bunu gereksiz aldın ya da fazla harcadın demedi. Hatta kendi der bana sana bir şeyler alalım diye. Kendine harca diye. Ki bizim borçlarımız da var. Kendine almaz bana almak ister. Hatta ben mağazaya gittiğim zaman hep indirimli şeylere bakarım o da üzülür, parayı düşünme istediği al sen diye. kendisine hiç bir şey almaz. Bence sizin eşinizle karşılıklı oturup konuşması lazım. Çünkü böyle evlilik yürümez...

Ona söyleseydin hayatım babet istiyorum al diye emin ol sana daha pahalısını alırdı belki de daha guzelini daha ucuza aldım bak derisi su vs derdi.adamın derdi ondan istemen.ayh bu kadar ısrarla yaMamın nedeni konuyu anladım eşini anladım ama sen anla istiyorum ondan:)))

ALMAZDI ZATEN VAR DERDİ 2 TANE BABETİM VAR BİRİ ESKİ .TOPUKLU GİYEMİYORUM ZATEN .3 SÜ ÇOK LÜKS

ALMAZDI ZATEN VAR DERDİ 2 TANE BABETİM VAR BİRİ ESKİ .TOPUKLU GİYEMİYORUM ZATEN .3 SÜ ÇOK LÜKS
ZATEN ONA SÖYLEDİM ALMAK İSTİYORUM DEDİM KARTININ EK KARTI OLDUĞU İÇİN SANAL KART GİRİŞLERİNİ KENDİSİ YAPTI . AMA HİSSETTİM İSTEMİYOR BOZULDU

Eskiyi at ya hu.eskidi yırtıldı attım de almaz mıydı yine? Alırdı bi bes sene giyebilecegin kalitede bisiy.cinsellikten soğuma nedeni de erkekliğini hissedemiyordur.yani evde hükmü gecmiyor diye düşünüp kendince erkekliğini hissedemedigini düşünüyordur.

MONTUM ÇOK ESKİ BEGENMEDİĞİNİ KENDİSİ DE SÖYLÜYOR AMA VAR NE GEREK VAR 2.MONTA DİYOR. BOTUM SADECE BİR TANE ÇOK KÖTÜ OLDU YENİSİNİ ALALIM MI DEDİM(ÜRETİM HATASI VARMIŞ ÜĞZERİ ÇİZİK ÇİZİK OLDU .FİRMAYA GÖTÜRÜP BİRLİKTE SORDUK KABUL ETTİLER AMA ALAMADILAR BOTU GERİ BOYATTILAR ÖYLE KULLANIYORUM.BAK BOYATTIK MİS GİBİ OLDU DEDİ :) HATIRLADIKÇA AĞLANACAK HALİME GÜLÜYORUM SALAKLIKLARIMA . ) 2 SENE OLDU DAHA KULLANAMADIN BAKAMADIN DİYE LAF SAYDI .

ZATEN ONA SÖYLEDİM ALMAK İSTİYORUM DEDİM KARTININ EK KARTI OLDUĞU İÇİN SANAL KART GİRİŞLERİNİ KENDİSİ YAPTI . AMA HİSSETTİM İSTEMİYOR BOZULDU
Ayakkabıyı senin almaya karar vermene bozulmuştur o sen sadece haber veriyorsun.o izin al istiyor.

Ne kadar sacma ya.sen sadece calisip para kazanacaksin.eee peki neden? Harcama yapmicaksan niye kazaniyorsun ki? Kaldi ki calisan kadinin ihtiyaci var, kiyafet, makyaj ,ayakkabi, parfum vs.
Bu erkekler saka gibi yaaa
Calismasan sana yemek bile vermezdi heralde, simdi bile laf ediyor

Reactions: anu
işte kendine harcama yapmanı istemiyor. süpürge altın bunlar sayılmaz. dedim ya sen çalışan kadınsın bi mağazaya girip atıyorum 100 liralık bluz beğendin alıp çıkmadıktan sonra çalışmanın anlamı ne. "ne güzelmiş alıyım bunu" demek farklı "alabilir miyim lütfen ihtiyacım var" demek farklı. adam senin ona maddi olarak bağlı olmanı istiyor. kendisinden habersiz harcama yapmana karşı

Ben eşinizin mantığını soyluyorum.bence de berbat bir mantık.ama anlattıklarına bakılırsa eşinin mantığı bu.
Sen ondan istedikçe sana daha iyisini almak icin cabalar.yeter ki izin al ona sor.muhtemelen boyle yetişti.bi dene bak haber veriyorum degil izin alıyorum seklinde davran cok mutlu olacak.istediğini yapmak icin cabalayacak.

Hayır erkekliğini hissetmek icin izin almasını istiyor.adamın derdi sadece para degil.bunu da yatakta soğuyorum demesinden anlıyorum erkekliğini hissedemiyorum cunku.bu tehdit degil gercek.erkek öyle olunur evi gecindirirse ona boyun egılırse diye dusunuyor.muhtemelen anne ev hanımıydı.ya da eşini idare ediyordu.bu bilinç altını psikolog temizler.erkekliğini hissettirmene ihtiyacı var.ve boyle hıssedıyor.olay bu kadar basıt aslında

ben neden okudum o zaman .bu ayakkabıyı çok begendim alabilir miyim lütfen demek için mi ? alamazsın derse ne diyeyim peki .yalvarırım alalım mı ? yetiştiği ortamda asla böyle değil kayınpederim sürekli fedakarlık yapan bir insan .anneside çok harcama yapıyor ben biraz babasının sömürüldüğünü düşündüğünü gözlemledim kadının 6 tane montu var .marka takıntısı var .ev eşyası alıyor sürekli ama kullanmıyor ve bu hanım ev hanımı. düşünün artık .böyle bir ortamda büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…