- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi carmina000
-
EK KART VERDİ AMA BİRŞEY ALMAK İSTEDİĞİMDE SÖYLÜYORUM.GEÇEN GÜN İNTERNETTEN BABET ALDIM .ALMA DEMEDİ AMA SURAT ASTI BİR HAYIRLI OLSUN BİLE DEMEDİ. 100 LİRAYI DANDİK BİRŞEYE VERDİN DİYOR DÜN Kİ TARTIŞMADASiz ev arkadaşı değilsiniz sen onun karısısın ve Çocuk yapabilirsin çalışmak istemeyebilirsin ama o evi geçindirmek zorunda ya. Bu ne biçim bir tarz.
Sana ek kart çıkarsın. Ver bütün maaşını adama. Ama kredi kartını da ödesin. İhtiyaca göre bazen çok gelir bazen az gelir. Bazen hiç olmaz.
Sen bekar olsan daha rahat yaşarsın
Arkadaşlar uzun zamandır bu formu takip ediyorum ve önerileri ve tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.Ben evleneli 6 ay oluyor .2500 TL gibi bir gelire sahibim. memurum.Esimle evlendigimizden itibaren her şeyi ortak alıyoruz, ortak birikim yapıyoruz, ortak harcıyoruz. Ama esim giyim , makkaj , ayakkabi gibi kisisel haracamalarimdan memnun olmadigini , cok gereksiz harcadigimi soyluyor.kendisi hic harcamiyor nerdeyse.orta okuldaki kazagini evde giyiyor hala .ama asla cimri birisi diyemem.Bu arada tavir yapacak diye korkumdan birçok almak istediğim şeyi birakiyorum. Kişisel harcamalarım için 300 350 gibi bir meblağı her ay haclik olarak istediğimi ve bu fiyata bir müdahalede bulunmamasını istedim.50 lira bile harcarken bunu almak istiyorum diyordum.sesini cikarmiyordu. alma demiyordu ama benim zoruma gidiyordu .ve yuz ifadesi memnuniyetsiz oluyordu.Senin istediğin olmaz benim istediğim olacak .o zaman sen kendin harca ben kendim harcayayim ,ortak giderleri karşılayalım gerisi senin olsun dedi.biriktir ne yaparsan yap dedi.sinirle tavırlı tavırlı konuştu ev hanımlarının böyle bir talebi olurmuş. Benim olmamalıymis. Benden böyle soğuyormuş, ilişkiye girmek bile istemiyormuş. .. o kadar ağrıma gitti ki ben çok mu anormal birşey istedim.hiç mi tanıyamamışım onu .
senin yerine plan yapıyo işte. kendine bişey alınca vicdanı rahat olsun diye sana da alıyo. ve biliyo ki sen bayansın ayda 350 harcarsın ama erkekler harcamaz. o yüzden gereksiz israf görüyor. hayır eşin değil baban sanki. hani harçlık verir hesap sorar öyle olmuş. ve banyoya kendini kilitlemek nedir. o ayrı konu. yaşanmış anı anlatayım. kadın kocasından araba istedi bayadır. adam araba almak istemiyodu. onun yerine gitti iphone aldı. kadın da sevinçten araba lafı etmedi artık. işte sana aldığı altın bu mantıkta. sürekli seni yönetmeyeceğinden arada böyle yapması da normal. ama sen durum varken atıyorum gidip 200 liralık bot alamıyosan orda çok büyük sorun vardır. bu kadar kadın aynı şeyi söylüyo bakALIRKEN ZATEN İKİMİZDE ALIYOR.MESELA TELEFON OLDU KENDİNE DE BANADA ALDI. KENDİNE TRAŞ MAKİNASI ALACAKTI MESELA BANA EPİLASYON ALETİ ALDI .VE DÜN BUNLARI SÖYLÜYOR .SEN TELEFONU İSTEMEDİN İHTİYACIMIZ YOK SADECE KENDİNE AL DEDİN AMA BAK BEN ALDIM.SEN DAHA NE İSTİYORSUN DİYOR .
ALIRKEN ZATEN İKİMİZDE ALIYOR.MESELA TELEFON OLDU KENDİNE DE BANADA ALDI. KENDİNE TRAŞ MAKİNASI ALACAKTI MESELA BANA EPİLASYON ALETİ ALDI .VE DÜN BUNLARI SÖYLÜYOR .SEN TELEFONU İSTEMEDİN İHTİYACIMIZ YOK SADECE KENDİNE AL DEDİN AMA BAK BEN ALDIM.SEN DAHA NE İSTİYORSUN DİYOR .
ALIRKEN ZATEN İKİMİZDE ALIYOR.MESELA TELEFON OLDU KENDİNE DE BANADA ALDI. KENDİNE TRAŞ MAKİNASI ALACAKTI MESELA BANA EPİLASYON ALETİ ALDI .VE DÜN BUNLARI SÖYLÜYOR .SEN TELEFONU İSTEMEDİN İHTİYACIMIZ YOK SADECE KENDİNE AL DEDİN AMA BAK BEN ALDIM.SEN DAHA NE İSTİYORSUN DİYOR .
Ona söyleseydin hayatım babet istiyorum al diye emin ol sana daha pahalısını alırdı belki de daha guzelini daha ucuza aldım bak derisi su vs derdi.adamın derdi ondan istemen.ayh bu kadar ısrarla yaMamın nedeni konuyu anladım eşini anladım ama sen anla istiyorum ondan:)))EK KART VERDİ AMA BİRŞEY ALMAK İSTEDİĞİMDE SÖYLÜYORUM.GEÇEN GÜN İNTERNETTEN BABET ALDIM .ALMA DEMEDİ AMA SURAT ASTI BİR HAYIRLI OLSUN BİLE DEMEDİ. 100 LİRAYI DANDİK BİRŞEYE VERDİN DİYOR DÜN Kİ TARTIŞMADA
ALMAZDI ZATEN VAR DERDİ 2 TANE BABETİM VAR BİRİ ESKİ .TOPUKLU GİYEMİYORUM ZATEN .3 SÜ ÇOK LÜKSOna söyleseydin hayatım babet istiyorum al diye emin ol sana daha pahalısını alırdı belki de daha guzelini daha ucuza aldım bak derisi su vs derdi.adamın derdi ondan istemen.ayh bu kadar ısrarla yaMamın nedeni konuyu anladım eşini anladım ama sen anla istiyorum ondan:)))
ZATEN ONA SÖYLEDİM ALMAK İSTİYORUM DEDİM KARTININ EK KARTI OLDUĞU İÇİN SANAL KART GİRİŞLERİNİ KENDİSİ YAPTI . AMA HİSSETTİM İSTEMİYOR BOZULDUALMAZDI ZATEN VAR DERDİ 2 TANE BABETİM VAR BİRİ ESKİ .TOPUKLU GİYEMİYORUM ZATEN .3 SÜ ÇOK LÜKS
Eskiyi at ya hu.eskidi yırtıldı attım de almaz mıydı yine? Alırdı bi bes sene giyebilecegin kalitede bisiy.cinsellikten soğuma nedeni de erkekliğini hissedemiyordur.yani evde hükmü gecmiyor diye düşünüp kendince erkekliğini hissedemedigini düşünüyordur.ALMAZDI ZATEN VAR DERDİ 2 TANE BABETİM VAR BİRİ ESKİ .TOPUKLU GİYEMİYORUM ZATEN .3 SÜ ÇOK LÜKS
MONTUM ÇOK ESKİ BEGENMEDİĞİNİ KENDİSİ DE SÖYLÜYOR AMA VAR NE GEREK VAR 2.MONTA DİYOR. BOTUM SADECE BİR TANE ÇOK KÖTÜ OLDU YENİSİNİ ALALIM MI DEDİM(ÜRETİM HATASI VARMIŞ ÜĞZERİ ÇİZİK ÇİZİK OLDU .FİRMAYA GÖTÜRÜP BİRLİKTE SORDUK KABUL ETTİLER AMA ALAMADILAR BOTU GERİ BOYATTILAR ÖYLE KULLANIYORUM.BAK BOYATTIK MİS GİBİ OLDU DEDİ :) HATIRLADIKÇA AĞLANACAK HALİME GÜLÜYORUM SALAKLIKLARIMA . ) 2 SENE OLDU DAHA KULLANAMADIN BAKAMADIN DİYE LAF SAYDI .senin yerine plan yapıyo işte. kendine bişey alınca vicdanı rahat olsun diye sana da alıyo. ve biliyo ki sen bayansın ayda 350 harcarsın ama erkekler harcamaz. o yüzden gereksiz israf görüyor. hayır eşin değil baban sanki. hani harçlık verir hesap sorar öyle olmuş. ve banyoya kendini kilitlemek nedir. o ayrı konu. yaşanmış anı anlatayım. kadın kocasından araba istedi bayadır. adam araba almak istemiyodu. onun yerine gitti iphone aldı. kadın da sevinçten araba lafı etmedi artık. işte sana aldığı altın bu mantıkta. sürekli seni yönetmeyeceğinden arada böyle yapması da normal. ama sen durum varken atıyorum gidip 200 liralık bot alamıyosan orda çok büyük sorun vardır. bu kadar kadın aynı şeyi söylüyo bak
Ayakkabıyı senin almaya karar vermene bozulmuştur o sen sadece haber veriyorsun.o izin al istiyor.ZATEN ONA SÖYLEDİM ALMAK İSTİYORUM DEDİM KARTININ EK KARTI OLDUĞU İÇİN SANAL KART GİRİŞLERİNİ KENDİSİ YAPTI . AMA HİSSETTİM İSTEMİYOR BOZULDU
Ayakkabıyı senin almaya karar vermene bozulmuştur o sen sadece haber veriyorsun.o izin al istiyor.[.İZİN İSTEMEK ÇOK İNCİTİCİ HİÇ BUNA MECBUR BIRAKILDINIZ MI 2 KURUŞLUK ŞEY İÇİN .FİKRİNİ ALIYORUM NELERİNE YETMİYOR. SÖYLER MİSİNİZ ?
işte kendine harcama yapmanı istemiyor. süpürge altın bunlar sayılmaz. dedim ya sen çalışan kadınsın bi mağazaya girip atıyorum 100 liralık bluz beğendin alıp çıkmadıktan sonra çalışmanın anlamı ne. "ne güzelmiş alıyım bunu" demek farklı "alabilir miyim lütfen ihtiyacım var" demek farklı. adam senin ona maddi olarak bağlı olmanı istiyor. kendisinden habersiz harcama yapmana karşıMONTUM ÇOK ESKİ BEGENMEDİĞİNİ KENDİSİ DE SÖYLÜYOR AMA VAR NE GEREK VAR 2.MONTA DİYOR. BOTUM SADECE BİR TANE ÇOK KÖTÜ OLDU YENİSİNİ ALALIM MI DEDİM(ÜRETİM HATASI VARMIŞ ÜĞZERİ ÇİZİK ÇİZİK OLDU .FİRMAYA GÖTÜRÜP BİRLİKTE SORDUK KABUL ETTİLER AMA ALAMADILAR BOTU GERİ BOYATTILAR ÖYLE KULLANIYORUM.BAK BOYATTIK MİS GİBİ OLDU DEDİ :) HATIRLADIKÇA AĞLANACAK HALİME GÜLÜYORUM SALAKLIKLARIMA . ) 2 SENE OLDU DAHA KULLANAMADIN BAKAMADIN DİYE LAF SAYDI .
Hayır erkekliğini hissetmek icin izin almasını istiyor.adamın derdi sadece para degil.bunu da yatakta soğuyorum demesinden anlıyorum erkekliğini hissedemiyorum cunku.bu tehdit degil gercek.erkek öyle olunur evi gecindirirse ona boyun egılırse diye dusunuyor.muhtemelen anne ev hanımıydı.ya da eşini idare ediyordu.bu bilinç altını psikolog temizler.erkekliğini hissettirmene ihtiyacı var.ve boyle hıssedıyor.olay bu kadar basıt aslındaişte kendine harcama yapmanı istemiyor. süpürge altın bunlar sayılmaz. dedim ya sen çalışan kadınsın bi mağazaya girip atıyorum 100 liralık bluz beğendin alıp çıkmadıktan sonra çalışmanın anlamı ne. "ne güzelmiş alıyım bunu" demek farklı "alabilir miyim lütfen ihtiyacım var" demek farklı. adam senin ona maddi olarak bağlı olmanı istiyor. kendisinden habersiz harcama yapmana karşı
ben neden okudum o zaman .bu ayakkabıyı çok begendim alabilir miyim lütfen demek için mi ? alamazsın derse ne diyeyim peki .yalvarırım alalım mı ? yetiştiği ortamda asla böyle değil kayınpederim sürekli fedakarlık yapan bir insan .anneside çok harcama yapıyor ben biraz babasının sömürüldüğünü düşündüğünü gözlemledim kadının 6 tane montu var .marka takıntısı var .ev eşyası alıyor sürekli ama kullanmıyor ve bu hanım ev hanımı. düşünün artık .böyle bir ortamda büyümüşBen eşinizin mantığını soyluyorum.bence de berbat bir mantık.ama anlattıklarına bakılırsa eşinin mantığı bu.
Sen ondan istedikçe sana daha iyisini almak icin cabalar.yeter ki izin al ona sor.muhtemelen boyle yetişti.bi dene bak haber veriyorum degil izin alıyorum seklinde davran cok mutlu olacak.istediğini yapmak icin cabalayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?