- 4 Nisan 2015
- 562
- 633
- 103
- Konu Sahibi carmina000
Çok kötü bir tartışma yaşadık. Bana bu yöntemi Beğenmiyorsan evlilik sözleşmesi yapalım dedi.defol git karşımdan dedim. O kadar ağırıma gitti ki .iki kuruş param olsaydi da mutlu olsaydım ben paraya tamah etseydim şimdi böyle olmazdım dedim.çıktı gitti .geldi sonra yemeğini yedi.yatak odasına geçti. Ona göre suçlu benim.beni sucluyor .bu iş bitti .dayanamıyorum artık ağlamaktan helak oldum ben bunları hakedecek ne yaptim.
çok hötmüş yani seninki de.off ya ama bitti deyince de bitmiyor.sende geri vites yapma iki gün sonra sırnaşmaya başlar nasılsa işte o zaman sende ne kadar üzüldüğünü seni çok fazla kırdığını paranın aranızda bu kadar sorun olmasına şaşırdığını,tasarruflu harcama yaptığını,artık evli olduğunuzu ve geleceğe yönelik yatırım yapmanızın gerektiğinin bilincinde olduğunu diğer şekilde tartışmalar yaşadığınız için bu şekilde denemek istediğini ve eğer bu yöntem de tutmazsa farklı çözümler arayabileceğinizi söyle.
(tabi bu yöntemi kesinlikle tutturmalısın ki tekrar başa sarmasın)
ilk başta gerçekten dikkatli harcamalar yap gözüne batmasın.sonrasını sorgulama gereği duymaz o zaman kadın gerçekten harcamıyor diye.üstelik aldığın her ikramiyeyi her zammı kuruşu kuruşuna söyleme,aldığın herşeyi baak ben ne aldım diye gösterme ben ettim sen etme.inşallah düzelir aranız canım ne diyeyim hiç ağlama güçlü dimdik dur