Neden can dostum yok. Nerde hata yapıyorum

Ben de aynı durumdayım, gittiğim okulardan ve çalıştığım yerlerden yüzlerce arkadaşım oldu ama sorsan kaç tanesiyle görüşüyorum? Günümüzde eskisi gibi çıkarsız hiçbir ilişki olmadığı için ben beklenti içine girmekten vazgeçtim :)

Aslinda arkadaşlarım sayıca fazla. Özellikle iş arkadaşlarım mesai saatleri içerisinde sohbet muhabbete yanıma gelirler. Geyik gırgır şamata yaparız. Ama bu kadar bunun dışında ne arıyorlar ne soruyorlar. Yaklaşık 1 aydir işe gitmiyorum. Çok zor bir süreçten geçiyorum telefonum 1kere çalmıyor.

Ben onlarin zor zamanlarinda en basiti hastayken morali bozukken her an bi telefon kadar yakınlarında oldum. Kinse aramadi ben aradim.
İs yerinde evliyken sozde çok yakın olduğum kiz arkadasim durumumu bilmesine ragmen ilk hafta disinda hic arayip sormadı. Genelde ben aradim. Derdimi de anlatmadım havadan sudan konustuk
4 yillik sozde en yakin kiz arkadasim evlendi baska sehirde bazen haftalar oluyor aramadigi. Aradiginda da 5 10 dk.

Kavga eden bi tip degilim en fazla sinirlenince ağlarım.
Suçu kendimde ariyorum nerde hata yapiyorum neden benim can ciger dostum yok bilemiyorum.

Mutsuzluk paylaştıkça azalir. Bu dönemde insan yalnız kaldikca daha kotu oluyor :KK43:
bu devir de kimsenin can dostu yok
hepsi iyi gün arkadaşı lay lay lom
bir kötü günün olsun yanında kimseyi bulamazsın

Ben de aynı durumdayım, gittiğim okulardan ve çalıştığım yerlerden yüzlerce arkadaşım oldu ama sorsan kaç tanesiyle görüşüyorum? Günümüzde eskisi gibi çıkarsız hiçbir ilişki olmadığı için ben beklenti içine girmekten vazgeçtim :)
kesinlikle özellikle iş arkadaşları
kapıdan çıktığın anda yabancı olursun

Dostum dedigim kisilerden bile suan kopmus biri olarak dostluğa inanmiyorum... bu aralar nerdeyse arkadaşım da yok benim durum daha vahim :-)

Ben de dostluğa oldum olası önem veririm çok isterdim her şeyimi koşulsuzca, şeffaf bir şekilde paylaşabileceğim bir dostum olsun ama yok
Var sandığım kişiler de aslında yokmuş, hep benim özverim ve anlayışımla idare ediyormuşuz ne zaman ki ben kendi dertlerimi anlatır oldum baktım karşımdaki sıkılıyor. Halbuki en zor zamanlarında yanında olmuştum. Ben dostum dediğim için kötü günde bile elimden geldiğince kendi dertlerimi ona yansıtmayıp onun sorunlarına çare aramışken, sonunda yine kötü olan ben oldum. Ben iyi kötü herşeyimi paylaşırken o derdi olduğunda bana koşar ama mutlu olduğunda hiç paylaşmaz gider keyfine bakardı. Bunu anlamam için kendimi bir adım geri çekmem gerekiyormuş. Hayatımdan gittiği için üzgün değilim ama. Çünkü gerçek dost zor zamanında yanında olandır.
Bunun haricinde ben de arkadaşlarımı arar sorardım artık 2 senedir onu da yapmıyorum ne arayan var ne soran. Ama hayırsız vefasız olan benim :) Ben arayınca arkadaşız ben aramazsam hayırsızım ne yaman çelişki!
Çok şükür ki kendime yetebiliyorum ve hayatımda ne sevgili ne eş ne arkadaş kimsem yok diyebilirim (ailem uzakta yaşıyor, yanımda değiller ama olsun iyi olsunlar da varlığı yeter). Velhasıl benim de öyle gel çay içelim diyecek kimsem yok ama dert etmiyorum. Yapıyorum kahvemi, açıyorum müziği, bakıyorum keyfime:cool::21::KK68::KK69::KK30::KK6::KK72::süslü::kahve:

Bunları anlattım çünkü seni anlıyorum konu sahibi. Ve aynı yollardan geçen biri olarak şunu diyorum, KENDİNE DEĞER VER. Sen kendini ne kadar önemsersen insanlar da o kadar önemser. Boşver arama kimseyi, özleyen arar. Aramıyorsa da gerçek dost değildir zaten. Yanında olması gerekenler olur olmayanlara da eyvallah de geç. :KK25:

benimde cok arkadas var ama can dost hic yok..
is arkadaslarim var öyle ama sadece isyerinde samimiyizdir ayda 1 kerede bulusuruz topluca yemege vs gideriz.
Ama öyle istedigim vakit arayip derdimi anlatabilecegim yada aninda "hadi gel oturalim kahve yaptim" diyebilecegim biri yok.
Cogu zaten evlendi öylece koptuk yada sehir disina gittiler. Hafta sonlarini genelde yanliz geciriyorum aslinda üzgünüm bu duruma ama bu zamanda zor can dost bulmak..
+1
aynı durumdayım evlenenler de buldumcuk oluyorlar aman kocişimden izin alamıyorum göndermiyor sen gel! Ve benim ayda bir yemeğe gidilen bir çevrem de yok ama sorun değil yani.

kesinlikle özellikle iş arkadaşları
kapıdan çıktığın anda yabancı olursun
Benim için iş işte kalır özele taşınmaz bunu öğrendim özele taşınınca iş profesyonelliği kalmıyor cıvıtıyor insanlar
Mesela işle ilgili ters düştüğünde, özelde de konuşmayıp küsenler gördüm halbuki kişisel bir durum değil işle alakalı ve iş yerinde kalmalı. Ama insanlar o kadar profesyonel değiller maalesef en azından benim çevremdekiler

Çok soğuk biriyim , insanları tam anlamıyla tanımadıkça arama büyük mesafe koyarim .
Onlar beni tanıyınca gerçek arkadaşlığım başlıyor .
Liseden 3 ,Üniversiteden 3, ilk atandığım okuldan 3 evlendiğim şehirde çalıştığım okuldan 7-8 arkadaşım var sürekli beni arayan .
Bosandigimda yanimda bunları buldum ,
Koskocaman bir ailem 4 bacım 3 erkek kardeşim ve eşleri var aslında şanslıyım .
Ailem bana yetiyor, arkadaslarim kafam dağılsın diye ya arar ya mesaj atarlar ya gezme düzenleyen , geri duran hep benim .
Çünkü yalniz kalmam gerekiyor bu süreci atlatmam icin .
Allah size de yardim etsin biz burdayiz bak , hep yanınızdayız
Tabi bir de burda tanıştığım arkadaşlarım var çok sevdiğim :)) iyi ki onlar da var
Özellikle özgecim :))
Yaaa kurban olurum :) İyi günüm de kötü günüm de her anımda yanımda olduğun için minnettarım sana.. iyi ki varsın güzel yüreklim :)

Is hayatindan dost edinmeyi beklediginiz icin hayal kırıklığı yaşıyorsunuz bence.
Is arkadaşından dost olmaz. Bunu bilerek yaklasmalisiniz. Orada herkes kendi cikarlarini kollar.
Benim can dostum diyebilecegim 3 tane arkadaşım var. Büyük hatalar yaptigimda ve kotu gunler yasadigimda yanimda oldular. Artik iyi ve kotu gunde hep beraberiz. Gercekten arkadas oldugumuzu kanitladik diye düşünüyorum ve tabii ki hicbiri is hayatindan degil. 3u de okul arkadaşım.
Küçük yasta insanın yargıları olmuyor. Tahammul seviyesi yuksek oluyor. Affedebilir oluyor. Bu yuzden kucuk yasta arkadaslik kurmak daha kolay. Biriken anılar fazla oluyor.
Bir yastan sonra boyle iliskiler kurmak gercekten zor. Zaten gun icinde kakara kikiri geciyor, sıkı dostluk icin ozel zaman geçirmek lazim. Isten cikinca da kimsenin o enerjisi olmuyor zaten. Biraz da bu yuzden is hayatinda dost edinmek cok zor.

Arkadasim var sirlarini bana anlatiyor geliyor gidiyordu. Ikimizinde cocugu var cocugumun hic arkadaşı yok dedi. Ben debana gel benimde yok oynasinlar dedim. Cani isterse geliyor cani istemezse gelmiyor. Cani isterse cagiriyor cani istemezse cagirmiyor. Ben onun sikintisinda isim olmasi haricinde hep gittim o an gidemediysem sonra muhakkak bi randevu ayarladim ama o onemsemiyor ne yapmaliyim dostsuz olmuyo? Isleri dusunce yanimdalar etrafinda birileri olumca beni unutuyorlar hemen vefa eksikligi var hepsinfe

yillardir gorustugum nikah sahitligimi,dugun sadicligimi, nedimeligimi yapmis,kizimi isini gucunu birakip hastaneye gormeye ilk gelen insan olan can arkadasimin dogum yaptigini az önce tesadufen ogrendim ve cigerim sizladi.
en guzel zamanlarinda yaninda olamadim ne cok isterdim onun bebeginide ilk goren ben olmayi, boyle bir sevinci ilk benimle paylasmasini ama olmadi
çunku eşi sadece kendi arkadaslariyla gorusmelerini istiyor diye zamanla koptuk.
ustunede konunuzu okuyunca size sunu soylemek istedim sizin onceliginiz olan insanlarin önceligi siz degilsiniz demek ki uzulmeyin

Aslinda arkadaşlarım sayıca fazla. Özellikle iş arkadaşlarım mesai saatleri içerisinde sohbet muhabbete yanıma gelirler. Geyik gırgır şamata yaparız. Ama bu kadar bunun dışında ne arıyorlar ne soruyorlar. Yaklaşık 1 aydir işe gitmiyorum. Çok zor bir süreçten geçiyorum telefonum 1kere çalmıyor.

Ben onlarin zor zamanlarinda en basiti hastayken morali bozukken her an bi telefon kadar yakınlarında oldum. Kinse aramadi ben aradim.
İs yerinde evliyken sozde çok yakın olduğum kiz arkadasim durumumu bilmesine ragmen ilk hafta disinda hic arayip sormadı. Genelde ben aradim. Derdimi de anlatmadım havadan sudan konustuk
4 yillik sozde en yakin kiz arkadasim evlendi baska sehirde bazen haftalar oluyor aramadigi. Aradiginda da 5 10 dk.

Kavga eden bi tip degilim en fazla sinirlenince ağlarım.
Suçu kendimde ariyorum nerde hata yapiyorum neden benim can ciger dostum yok bilemiyorum.

Mutsuzluk paylaştıkça azalir. Bu dönemde insan yalnız kaldikca daha kotu oluyor :KK43:
Kendinize bir can dostu edinin. Kedi köpek kuş vb benim üç kedim var mutluluğumu sevgimi aşkımı dostluğumu onlarla paylaşıyorum.

Hepimiz biraz burdan yaraliyiz
Ben beni önemsemeyen herkese kiriliyorum ama böyle bı sorunum var
Dayıma kırıldım sildim
Kuzenim aramadı mesaj atmadi deprem oldu iki gün önce ve evden zor kaçtım ben İzmir'de yalnız başıma..insan bı sorar bu koca sebirde iki akraba birbirimiz variz...o deprem anı antepteydi tabide.e kuzenimi de sildim
Düğünüme gelmeyen arkadasim depremi duyunca yazdı cevap dahi vermedim ...düğünüme gelmediği için sildim çünkü hayatımdan .

Kime kirilirsam onu siliyorum
Birine sen hamilesin depremden nasıl kurtuldun iyimisin yazdım görüldü yaptı bıraktı.onuda sildim...

Böyle işte kimseye samimi gelmiyor muyuz nedir kimse için değerimiz yok
Bende ilişkilerimi o yüzden uzatmiyorum canımı mi sıktin hadi yallah. Modundayim uzun zamandir

Back
X