Ailem,arkadaşlarım hiç biri beni umursamıyor. Şuana kadar bi fedakarlık görmedim. Yakın arkadaşım zaten yok. Sınıftaki arkadaşlarımında hep 2. planındayım.
Atıyorum sınıfta ödev için grup oluşturulucak 2'şer 2'şer. Arkadaşım dediğim kız bi gruba zorla 3'lü dahil oluyor, benim yalnız kalacağımı bile bile. Bişey düzenliyorlar, beni en son yarım ağızla çağırıyorlar.
Ailemlede aram pek iyi değil. Babam Allahlık zaten.
Sevdiğim biri var, konu açmıştım. Kaç gündür cevap yazmıyor. Whatsupptan, faceden falan yazıyorum, bakmıyo oraya. Görmüyo mesajımı yani. Ama istese, sevse bakardı. Ben dakikada bir bakıyorum. O neredeyse 3 gündür bakmıyor.
Bu Soma olayınada acayip üzüldüm, arkadaşımın dayısı ölmüş, çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin hepsine.
Anlayacağınız hayatım pek iyi gitmiyor. Dertleşçek kimse yok. Buraya yazayım dedim. :105:
Canım neden oluyo biliyormusun fazla fedakarlıktan...Sen onları fazla önemsiyorsun...Kendini mutlu edecek şeyler yap,güzel bir film izle , ya da kendine çikolatalı pasta yap.... Yalnızlık zaten herkeste var olan bir şey...Kendinde değişiklikler yap fiziksel görünümünde ne bileyim okulda ya da sosyal hayatındaki giyim tarzını , parfümünü, kremlerini falan değiştir... Sen kendini çok sevip , aynada özgüvenin yerinde oldukça insanlarda sana güvenecekler...Ama sen kendini ezik gibi hissedersen inanki herkes kaçıyo...Bende lise çağlarımda bir kaç arkadaş dışında sosyal bir çevreye giremezdüm hatta toplum içinde bile konuşamazdım...Sonra üniversitede tiyatro kulübüne katıldım oyun çıkardık herkesin önünde oynadık bir özgüven olmaya başladı...mezun oldum okullarda ücretli öğretmenlik yaptım çocukların önünde ders anlatırken inanki herkesin sadece seni dinlemesi karakterinde bir oturuş meydana geliyo...
Sosyal olabileceğin aktiviteleri öneriyorum canım sana..geçmişte yağlı boya kursuna gitmiştim en samimi arkadaşlarımdan biri ordan mesela...bir diğer samimi arkadaşımda açıköğretim kursuna gitmiştim ordan

Kendini kanıtlayacağın önemli birşeyler yap inanki çok işe yarıyo