Neden çocuğum olmuyor tecrübeli ablalardan yardım :(

miniktarlafaresi

Espiritüel Ve Entellektüel Tarla Faresi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
286
231
18
Öncelikle herkese merhabalar Yeni üye oldum tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum 1 yıla yakın korunmuyoruz eşimle fakat bebişcik olmuyor.
Artık kaynanam laflarıyla iğnelemeye başladı işin daha kötüsü annem hayatta değil beni destekleyen yardımını isteyip beni yönlendirecek kimse yok
Sizden ricam bana yol göstermeniz
İnternetten araştırdığım da aşılama yöntemlerini falan okuyorum aklım iyice karışıyor acaba ne yapmalıyım ?

Oncelikle tecrubeli abla degilim ama az cok bilgim var bu konularda. Bugune kadar hic korunmadiysan ve olmadiysa bir kadin dogumcuya görün kontrol edil en başta
derim. Daha sonra iliskilerini yumurtlama gunlerinde sıkı tut. Yumurtlama gunun adetin genelde 12 16 gunleri arasi olur ama herkesin degisir bunu beya renkli akinti ve hafif karin agrisindan anlayabilirsin basitce. Iliski sonrasi hemen wc ye gitme ayaklarini yukari kaldir beline yastik koy. Folik asit kullanmaya basla zaten doktora gidersen aana yazaciktir. Nacizane
tavsiyelerim bunlardir :d tabiki taktir Allahtan o ol derse olur...

Tabi ki terkik ol sorunların var mı diye adet problemleride önemli sorun varsa emin ol yumurtlama takibine başlayacak doktor bulabilirsin soruna bağlı klomen ve çatlatma iğnesi ile başlayabilirsin aynı yollardan geçtim anlıyorum aşılama bi sonra ki yöntem doktor seçimi önemli ve bilinçli olmakra burada kafa karışıyor bazen makaleler okuyabilirsin. Herkesin sorunu farklı olabiliyor çünkü.

Durumuna tahlil sonucuna göre bakarlar tedavi yöntemi hızlanabikir klomen iğne aşılama yumurta takibi 6 ay yapılabiliyo değerlendirmenzie göre sonra en az ğç aşılama ve tüp bebek son siye biliyorum bunları söyledi doktorum allah gönlüne göre versin.

Eşim 6 aylığına Doğu'ya görev için gidiyor. 3.cü ay izni olacak hani bu 3 ay zarfında o yokken ne gibi seyler yapabilirim. Doktor Hemem çatlatma iğnesi mi verir ?

Yumurtlama günlerime dikkat ettim tabi en son bu ay kesin olur gözüyle baktım ama sonuç yine hüsran

Eşim 6 aylığına Doğu'ya görev için gidiyor. 3.cü ay izni olacak hani bu 3 ay zarfında o yokken ne gibi seyler yapabilirim. Doktor Hemem çatlatma iğnesi mi verir ?
Tahlil lazım doktora gözükmen lazım neden olmuyor sebepli sebepsiz söylenmesi lazım canım durumuna göre kimse bilemez verir mi vermez mi... Kürler falan var evdeysen onlardan yapabilirsin... Böyle sana kimse yardımcı olamaz kafasına göre ... Eşininde test yaptırması lazım... Doktora git kafanda netleştir her şeyi.. Sorunun çözümüne göre .. Bir sürü tedavi yöntemi var ..belki Hapı yeterli görecek o bile olmadan takip yapacak ... Ben 6 ay anca oldu olmadı gittim pko ve hipotiroidi var yumurtalar sağlıklı gelişmiyo belliki 6 ay daha kendimi yıpratmamın anlamı yoktu ... Yumurtalardan ötürü bir sorunum var ona göre iğneyle başladım yani ama herkeste böylemi bilemeyiz.

5yıldır aynı düşüncedeyiim
Stres, sinir malesef düşman
Önce doktora git, test yaptır
Eşinin de sperm değerlerine bakılsın
Rabbim gönlüne göre versin tatlım

Bak bende seninle aynı çelişkileri yaşadım üç ayda doktora git kendi açısından sorunun var mı ona baksınlar hormon tahlillerini yaptır.
Ama doktorunu iyi seç. Devlet hastanesinde ki doktorlar başından savıyolar. Bazıları yani.
Umrlarında mı dene diyip duruyolar.gereksiz yere başka yöntemleri fazla denetiyolsr. Benim görüşüm bu doktor takip sorumluluk önemli kendini rahat hisseder her şeyi sorarsın.

Çok teşekkür ederim en kısa Zaman da kapsamlı Bi hastaneye görüneceğim

Eşim gelene kadar Malatya'da olacağım umarım iyi Bi doktor bulurum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…