• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden cocuk yapiyorlar ki ?

buzzy ailesini bilirisnz . bes kiz cocugu var . benim anlamadigim bu yabancilarin aile iliskiler cok zsyif cocuk 18 olunca yallah diyolar. bizim gibi birbirlrine bagli degiller. niye cocuk dogurup okadar bakip sonra eyvallah diyolar. cocuk yapmalarnin mantigi ne ? sadece ego tatminimi . bizler 50 olsak bile anne babamiz icin bebek gibi gorulruuz ne bilim gelir gideriz vs onlarda oyle seyler you Pek niye zahmet cekiyolar ki
Herlde cocuklarina delice bagli olan tek milletiz!

buzzy ailesini bilirisnz . bes kiz cocugu var . benim anlamadigim bu yabancilarin aile iliskiler cok zsyif cocuk 18 olunca yallah diyolar. bizim gibi birbirlrine bagli degiller. niye cocuk dogurup okadar bakip sonra eyvallah diyolar. cocuk yapmalarnin mantigi ne ? sadece ego tatminimi . bizler 50 olsak bile anne babamiz icin bebek gibi gorulruuz ne bilim gelir gideriz vs onlarda oyle seyler you Pek niye zahmet cekiyolar ki
Böyle bir önyargı var fakat kimse kimseye hadi bye falan demiyor yahu.Kuzenımın eşi yabancı ailesi ile hala gorusuyorlar .18den sonra kımse kıst demiyor uni okuyup çalısıyorlar.Yani insan olmanın yasamlarının sorumlulugunu alıyorlar

oda cok dogru degul ama bizim aile iliskilerimiz saglam onlar cocuklar buyudukten sonra kira bile aliyolar ANNELIK babalk nerde o zaman
Hiç orada yasayıp kira alan tanıdıgınız var mı gördünüz mü gözünüzle?
Benim Avrupada ve Amerikada yasayan tanıdıklarım sizin dediğiniz gibi olmadığını söyledi.Amerikalı eski erkek arkadasım eve hiç kira vermediğini eve alışveriş yaptıgını faturalara ödediğini söyledi.Yabancı ile evlenen kuzenimin eşi ve kardeşi 40 lı yaşlarda olmalarına ragmen aileleri ile birbirlerine bağlılar.Bu insan ilişkileri ve dinamiklerine bağlıdır.Yurtdışında yaşayan insanlar cocuklarını birey olarak yetiştiriyorlar,ailelerine kendilerine bağımlı değil.
Burada okuyoruz evlenmiş ama hala anneci olan erkekleri altli üstlü oturan veya aynı evde yaşayan ailelerine bağımlı insanları.Bu daha mı iyi pek emin değilim.
Ayrıca bahsettiğiniz ailenin programını veya kanallarını takip ettiyseniz.İlk cocuklarına normal yollardan hamile kalamadığını ve akabinde ikinci cocuk için de tüp bebek denemelerini yaptıklarını bilirsiniz.3. denemede cocukları beşiz olduğunu ve hepsi için de sok edici olduğunu izlemişsinizdir.

Ya! Doğsunda bir şekilde büyür mantığıda var bazi insanlarda , bazi insanlarda çocuğu çok severler bıkmazlar yani ondan doğururlar ..

Back
X