Bunları konuşmayı da çok denedim. Konu açılınca yok sen abartiyosun senden başka kimim var hayallerimiz sen ben vs oluyoDemekki önceliği siz değilsiniz.
Daha fazla üzerine gitmeyin demekki buluşmak istemiyor.
Hatta ilişkinizi gözden geçirin derim.
ciddi seviye iliskimiz var.
Bilemiyorum belki de öyle sinirle karar verip düşüncesizlik etmek de istemedim ama düzeltmek için caba yada aciklama da göremedimÇünkü o 'o kişi' değil.
'O kişi'nin gelmesine çok zaman var.
Çok anlam yüklemezseniz bu kadar dert olmaz.
Hatta sizin sandığınız gibi bir ilişkiniz bile yok sanki.
Size destek olmaya değil kendini gezdirmeye gelmiş, siz sadece araç olmuşsunuz, amaç değil.
Önemsemiyor gibi ayrıl bence heyacanını hak edecek birini bulursun inşallah bunlar en güzel duygularSadece biraz anlatmak için açtım bu konuyu. İki yıllık ciddi seviye iliskimiz var. Sınav öncesi destek olmak için yaşadığım sehire geldi uç gün oldu uç gündür gorusemedik. Arkadaşları yaşadığım yerde olduğu için sürekli onlarla beraber. İlk gün arkadaşlarıyla çakıt geçirsin diye buluşalım demedim ikinci gün aksam buluşalım dedim. İki gün oldu aksam mesaj atmış ben yarin da gelemiyorum ertesi gün bulussak olur mu. Uç aydır gorusmuyoruz. Ve ben bir haftadır heyecandan duramiyorum iki sene olmasına rağmen hala ne giysem ne taksam nerede buluşsak derdindeyim. Bütün gün mesaj dahi atmadi aradım kapalı çıkti mesaj attim sekiz saat sonra yazdigi cevap " kapalıydı aşkım " . çok kirginim çünkü benim heyecanimin onda biri yok tamam olmasın isin.vardır gelememissindir ya ne bileyim bi şey olmuştur belki ama açıklama bu olabilir mi . Ben gelemiyorum başka gün buluşalım. Bu saatten sonra zaten pek bi anlamı kalmıyo.
etrafımdaki herkes ayni şeyi söylüyor bu kadar heyecan mutlulukÖnemsemiyor gibi ayrıl bence heyacanını hak edecek birini bulursun inşallah bunlar en güzel duygular
Yani hevesi olmasa neden devam etsin diyorum ona da cevap bulamadim.Hevesi yok demek ki.Şimdiden seni sallamaya başlamış sanki.
Şimdi sen bu adamla evlensen hiçbir heyecan,mutluluk bekleme.Arkadaşlarıyla takılır arada eve uğrar.Yol yakınken son çıkıştan çık.
Çünkü düz bir insan.Evlenicek birini bulayım bana baksın yeter kafasında çoğu.Beklentisi yok ki başka, neden vazgeçsin senden?Yani hevesi olmasa neden devam etsin diyorum ona da cevap bulamadim.
Düşünemiyorum sanırımBu adamin bir de evlenip 3-5 sene gectikten sonraki halini dusunun isterseniz...
Umarım öyle olur teşekkür ederim güzel yorumunuz icinÖnceliği siz değilsiniz demek ki. Oturup konuşsanız da bir şey değişmez gibi. Sınavınıza destek olmak adına gelen biri ilk gün yanınızda biterdi. Belkide sevildiğini bildiğinden nasıl olsa benden ayrılmaz falan diye düşünüp rahat davranıyordur. Ki bu da pek hoş değil. Boşa zaman kaybedip kendinizi üzmeyin bence. Size hak ettiğiniz değeri veren biri çıkacaktır elbet.
Bunları konuşmayı da çok denedim. Konu açılınca yok sen abartiyosun senden başka kimim var hayallerimiz sen ben vs oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?