Neden daha nezaketli değiliz ?

Sileceksen yazmayacaktın. Eskiden kurallar bu kadar açık da yazmıyordu, bir zahmet okuyun. İçerik silenlere gıcığım, iyi olmuş.

yönetim ve üyelerle alakalı konu açamıyoruz. o yüzden konuyu kapatıyorum. arkadaşlarında dediği gibi üye olurken kabul ettiğiniz kurallar uygulanıyor burada. her bölümün başındada kuralları görebilirsiniz.

Merhabaaa ben daha önce başka bir forumda yöneticilik yapmıştım.
Evet kurallar okunmuyor ama bu sizin sorununuz bence okumanız lazım.Kendim için de diyorum okumam lazım..
Benim yöneticilik yaptığım forum çok daha beterdi ceza sistemi yoktu ancak bir iki uyarıdan sonra direk forumdan atılıyorsun, ip numaran bloklanıyordu ya da.. Ve ayrıca üyelere arası mesajlaşmayı bile kaldırmak zorunda kaldılar bir süre sonra.Düzen bir şekilde sağlanmaya çalışılıyor neticede ve bence bu forumun düzeni oldukça iyi.

ha bir ek,herkes sizin gibi konusunu yada mesajlarını silerse sitede konu kalmaz,site sitelikten çıkar.okuyanlar bomboş silinmiş konularla karşılaşır.. bunuda göz ardı etmeyin.

BDV nin en üstünde bu konu Mune hanımında profil resmi gayet göze çarpıyo siyah siyah..
Konuların arasında gezerken görmemeniz çok şaşırtıcı..

Birde genel olarak forum kuralları üye olurken zaten yazıyor aşağıya çekip direk ''tik'' işareti koyarsanız okumadan tabiki haberiniz olmaz..
Ama kurallar zaten üye olunurken yazdığı için ilk hatası bile olsa sonuç cezadır..
Valla herkesin ilk hatası diye tolere etseler aboooowww:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Kim kime dum duma:confused::confused:

Sizin kadar tecrübeli olmadığımız için afedersiniz hanımefendi.

Back
X