benim sorunum değer görememek.özellikle ailem tarafından ya nasıl anlatsam bilmiyorum.çok yakınlıktan mı oldu bilmiyorum ama kimse takmıyor beni.küçük kardeşlerim bile.evliyim ve 1 kızım var.bebeğim doğduğunda herkes bakabiliyor mu nasıl bakacak çocuğa diye soruyorlarmış
ya insanlar beni nasıl, ne gözle görüyor bilmiyorum.herkeste bir akıl verme merakı. Dün ablama gittik mesela ailece teyzem falanda vardı...ablamın masasına bir övgüler görmeliydiniz.ben onları davet ettiğimde ne yapacağımı şaşırırım ama yinede boşuna .bende hiç bir şey yemediler orada sofradan kalkamadılar.sonra toplayıp bulaşıkları falan yıkadılar.bana gelince hiç bir şey yapmadılar..küçücük çocuğumla koşturup durdum.ne zaman misafir gelse annem çağırır bütün hazırlığı yaparım .çocuğum ortada perişan.düşer ,kalkar kimse ilgilenmez.ya bilmiyorum nasıl davranmalıyım? Araya mesafe koymak istiyorum ama evimiz çok yakın gitmesem annem üzülüyor gitsem ben
ya sanırım ben gereğinden fazla fedakarlık yapıyorum o yüzden mi böyle oluyor ???