Nasıl yani anlamadım.Tanıdığım bir kaç kişiyi arıyorum musait olurlarsa konuşuyorlar ama beni merak edip de aramiyorlar asla!konuşmak istemeseler arayinca açmazlar gibi geliyor ve hepsi böyle sizce neden ve kimseyi aramasam mi?ilköğretim ve lisede hep tektim aslında kişilik olarak begeniyorlar ama nedense uzak duruyorlar şimdi üniversite ye başladım. Ama inancım kırıldığı için burda da yalnız kalacağım.kimse sorunumu neden çözemiyor benim derman siz bir derdim mi var?
Nasıl yani anlamadım.
Şimdi siz arkadaşlarınızı arıyor soruyorsunuz ama aranmıyorsunuz öyle mi?
Bu mu derdiniz?
Bırakın arayan arasın, aramayan aramasın.
Ne bencillik yapmışsınız siz peki?Size basit bir dert gibi gelebilir ama ben yalnız kalıyorum ve bu acı veriyor.
Çalışıyorlar mı?
Kendimi yalnız hissettiğim için onlarla sinemaya gitmek istemezdim . halbuki o plan yapıyormuş.sonra da değer verdiği insanlar olduğu nu özellikle iki kişi dışında kimseyi takmayi gibi söyledi. En çok da bu kısmına kırıldım. Beni de takmiyor demek ki aslında onunla görüşmek için şehirdisina çıkmıştır.Ne bencillik yapmışsınız siz peki?
Kendini yalnız hissediyorsan neden sinemaya gitmiyorsun ki arkadaşarınla.Kendimi yalnız hissettiğim için onlarla sinemaya gitmek istemezdim . halbuki o plan yapıyormuş.sonra da değer verdiği insanlar olduğu nu özellikle iki kişi dışında kimseyi takmayi gibi söyledi. En çok da bu kısmına kırıldım. Beni de takmiyor demek ki aslında onunla görüşmek için şehirdisina çıkmıştır.
Edinemiyorum ki. Sanırım bende özgüven eksikliği ya da çekingen lik gibi bir şey var.Baska arkadaslar edinirsin salla
Kendini yalnız hissediyorsan neden sinemaya gitmiyorsun ki arkadaşarınla.
Bence biraz garipsin tatlım.
Gençsin dış dünyaya açılmalısın..
beni kimse aramiyor.arayanı ararım, aramayanı aramam felsefesi edin. insanlara da o kadar anlam yükleme. önce kendinle iyi ol, katılmak isteyen yanında olur zaten..
oyleyse sizi aramamalarına neden takılıyorsunuz?Çünkü gittiğim zaman konuşmalarına katılmıyorum ve moralim bozuluyor
oyleyse sizi aramamalarına neden takılıyorsunuz?
istediginiz arkadasınızın kendi cevresinden kopup sadece sizinle yalnız olarak gorusmesi ise evet haklı bir talep,
ancak bunu surekli istiyorsanız adı bencillik olur maalesef.
Acaba farkında olmadan bunu mu yapıyorum da o kız öyle dedi?
Çok tatlısın ; )Ver bana no her gün arayım seniZaten canım sıkılıp duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?