neden değer görmüyorum?

Boncukkiz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
559
75
323
Tanıdığım bir kaç kişiyi arıyorum musait olurlarsa konuşuyorlar ama beni merak edip de aramiyorlar asla!konuşmak istemeseler arayinca açmazlar gibi geliyor ve hepsi böyle sizce neden ve kimseyi aramasam mi?ilköğretim ve lisede hep tektim aslında kişilik olarak begeniyorlar ama nedense uzak duruyorlar şimdi üniversite ye başladım. Ama inancım kırıldığı için burda da yalnız kalacağım.kimse sorunumu neden çözemiyor benim derman siz bir derdim mi var?

Nasıl yani anlamadım.
Şimdi siz arkadaşlarınızı arıyor soruyorsunuz ama aranmıyorsunuz öyle mi?
Bu mu derdiniz?
Bırakın arayan arasın, aramayan aramasın.

Kisiligimi beğenenler olduğu gibi bir kişi de yalnız olduğum için bencil dedi. Onun arkadaşları varmış değer veriyormus benim bunlar olmadığı için bencil misim

Nasıl yani anlamadım.
Şimdi siz arkadaşlarınızı arıyor soruyorsunuz ama aranmıyorsunuz öyle mi?
Bu mu derdiniz?
Bırakın arayan arasın, aramayan aramasın.

Size basit bir dert gibi gelebilir ama ben yalnız kalıyorum ve bu acı veriyor.

Ne bencillik yapmışsınız siz peki?
Kendimi yalnız hissettiğim için onlarla sinemaya gitmek istemezdim . halbuki o plan yapıyormuş.sonra da değer verdiği insanlar olduğu nu özellikle iki kişi dışında kimseyi takmayi gibi söyledi. En çok da bu kısmına kırıldım. Beni de takmiyor demek ki aslında onunla görüşmek için şehirdisina çıkmıştır.

Kendini yalnız hissediyorsan neden sinemaya gitmiyorsun ki arkadaşarınla.
Bence biraz garipsin tatlım.
Gençsin dış dünyaya açılmalısın..

arayanı ararım, aramayanı aramam felsefesi edin. insanlara da o kadar anlam yükleme. önce kendinle iyi ol, katılmak isteyen yanında olur zaten..

Çünkü gittiğim zaman konuşmalarına katılmıyorum ve moralim bozuluyor
oyleyse sizi aramamalarına neden takılıyorsunuz?

istediginiz arkadasınızın kendi cevresinden kopup sadece sizinle yalnız olarak gorusmesi ise evet haklı bir talep,
ancak bunu surekli istiyorsanız adı bencillik olur maalesef.

Acaba farkında olmadan bunu mu yapıyorum da o kız öyle dedi?

Acaba farkında olmadan bunu mu yapıyorum da o kız öyle dedi?

sizi arkadaslarıyla ayırıp saf dısı bırakmak isteyebilir, siz arayınca hos bes edip bir daha gorusmemek icin atlatmaya calısabilirdi,
aksine kaynastırmak icin beraber gidelim diye teklifte bulunuyormus... şahsen bunu deger vermedigim birine soylemem.

ancak siz de gitmek zorunda degilsiniz tabi ki,
kalabalıkta bunalıyorum siz gezin sonra baska bir gun seninle tek gorusuruz diyebilirsiniz.
ve goruseceginiz gun hic gelmiyorsa... sikayet etmekte haklı olursunuz.

ama hem sizinle ayrı gorusuyor ise
hem de onlarla program yapılmısken neden gidiyorsun benimle gorusmuyorsun vb seyler sıralıyorsanız sadece kendinizi dusunuyorsunuz demektir.

bencil misiniz bilemem,
o surekli o arkadaslarıylayken sizi de davet ettiginde gitmedigniz icin aranızda iletisim problemi olmus olabilir,
ona soylenmek yerine tesekkur edip, rahat edemedignizi anlatsanız ve size özel vakit ayırmasını talep etseniz, arkadaslarıyla da zamanla belki kaynasabilceginizi soyleseniz o da daha anlayıslı yaklasabilir.

Bence değerinizi telefonla ölçmeyin.bence siz kendinizd değer verin önce gerisini koyverin.
Birde misal bende çok telefonla konuşan bir insan değilim. Yani yakın arkadaşım izmirde yaşıor ama ben arayamıorum yani aklımda hep ama ne bilim anca haftada bir iki haftada bir ararım. O ise dahaok arar beni daha çok sevior telefonla konusmayu.Bu ona değer vermediğimi göstermezki. İstesin canımı dişime takayım ama iş telefona gelince ı ıhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…