neden değer görmüyorum?

Ben tel dışında da yalnız kalıyorum mesela okulda kentine tek Giderdim. Şimdi Ünv e başladım ama burda da aynı şey olur gibi geliyor.yalniz kaldıkları karamsarlastim

Ben tel dışında da yalnız kalıyorum mesela okulda kentine tek Giderdim. Şimdi Ünv e başladım ama burda da aynı şey olur gibi geliyor.yalniz kaldıkları karamsarlastim
Daha dur üniversiteye yeni başlamışsın ne kadar oldu taş çatLsın bir ay. BiRaz daha bekle birçok arkadaşın olur. Sonra benm gibi o kadar çok arkadaşın olurki yetişemezsin. Buakşam maç var on kişi gelcek sizde izlicez maçı dediler. Kızlı erkekli (şikayet etmeyin haa :-D) maç gecesi var şimdik:-D üniversite de klüpler olur mutlaka onşara katıl. Ortak zevklerin olan insanlarla arkadaşlık etmen daha kolay ve eglenceli olur. :-D

yanlış insanlara değer vermekten hep bunlar..
çevrenizi değiştirin. ben öyle yaptım şimdi mutluyum.
yalnız kalmamam için birlikte olalım diye afedersin ağzıma s.çn arkan arkadaşlarım var şimdi.

Ama ben sevilmiyorum daha doğrusu umursanmiyorum

Sekerim yazi yazma seklin biraz acayip. Sanki turkce anadilin degilmis, sonradan ogrenmissin gibi geldi bana. Telefondan falan yaziyorsan otomatik duzeltme de olabilir bilemedim.
Asil meseleye gelince bak simdi bende ayni dertten muzdaribim. Arkadasim yok desem yeridir, kimse aramaz sormaz benide, ben arasam ancak. Veya 2 gun ararlar 3. Gun birden buz olurlar.
Isin icinden cikamadim, en sonunda bosverdim.
Artik dusunmuyorum bile. Beni sevmeyen ölsün diyorum
Kendine ugraslar bul, alisverise cik, sinemaya git, burada bizimle dedikodu yap.

Ama seven insan onun yanında olmak ister. Birsey leri paylaşmak yalnız birakmamak ister
peki sen mi tavırlı davranıyorsun acaba farkında olmadan? Yani i arkadaşların senin yanında olabildiğince rahatlar mı acaba?
Ayrıca bu söylediklerin uzun süreli arkadaşlıklarda daha çok geçerli. İlk arkadaşlıklarda biraz daha çaba gerekir karşılıklı ama. Sadece aramak etmek değil. Sohbetlerin ne içerikli misal, sevecen olabiliyor musun, acaba sürekli kendindenmi bahsediyorsun yani ne bilim içinde bulunduğunuz ortam eğlence içerikli olabiliyormu? Hani tamm arkadaşlık sadece eğlence demek değil ama hep de dert demek değil acaba çokmu karamsarsın şurda göründüğü gibi o yüzdenmi böylr oluyor.

Akıllı telefonu yeni aldım.dikkat ediyorum otomatik düzeltmeye ama yine de sözcükler değişiyor.

Soyle bi sey diyeyim benim de bi arkadasim var karakter olarak cok iyidir severim ama gelgelelim onunla hic eglenemiyorum yani yapacak konusacak bi sey olmuyor cok durgun bi insan dolayisiyla bunaltiyor acaba sizinki de boyle bi sey olabilir mi ki

Ama beni karamsar yapan da yalnız kalmam.bazen o kadar sevecen olurum ki gamzelerim falan çıkar bir de tatlı konuşurum.ama bazen alınan hassas olurum.ruh halim değişken yani.

Soyle bi sey diyeyim benim de bi arkadasim var karakter olarak cok iyidir severim ama gelgelelim onunla hic eglenemiyorum yani yapacak konusacak bi sey olmuyor cok durgun bi insan dolayisiyla bunaltiyor acaba sizinki de boyle bi sey olabilir mi ki
Bu da olabilir çünkü dürüst ağırbasli olduğumu söylediler. Ama bana esprili denmez hiç.

Ama beni karamsar yapan da yalnız kalmam.bazen o kadar sevecen olurum ki gamzelerim falan çıkar bir de tatlı konuşurum.ama bazen alınan hassas olurum.ruh halim değişken yani.
Iyide yalnızlık karamsarlık gerektirmez ki. Yalnızlığında kendince güzel yanları vardır. Ayrıca çok radikal değişken ruh hali pekde iyi değildir. Yani sevecen birisindşr o gün derdin vardır üzgün olursun ama sonra yine normalde dönersin. Ama eğer çok garip değişkenlil gösterirsen belki bu yüzden kabul göremiyorsundur. Yani biraz kafaya takmadan, olduğun gibi olabilmekte işin sırrı. Hani o öyle yapmış bu böyle dedi die kendini kasıorsan falan insanlar uzaklaşıyordur. Ne bilim benm için sallamak kolay keza dostlarım hep on yıllık. Ama bizim dostluğumuzun tek sırrı var birbirimize asla alınmayız küsmeyiz ve birbirimizin yanında nasıl davransak nasıl kpnussak die düşünmeyiz. Birbirimize hakarettr ederiz, koynumuzada basarız. Ama herşeyi o an olduğu gibi yaşarız. Yani kızarsaknorda kızarız' niye böyle yaptın dana' en sık kurduğum cümledir ama orda biter uzatmam hiç. Ne bilim bi yerde bi hata olmalıki böylesi dostluk isterken sen böylesi çabaladığını söylerken neden olmasın yani...

Bu da olabilir çünkü dürüst ağırbasli olduğumu söylediler. Ama bana esprili denmez hiç.

Seni seviyolardir ama seninle paylascak bi sey bulamiyolardir belki de, 2-3 kisi konusurken sen susup dinleyen sessiz insan olma mesela, fikrini belirt sen de sohbete dahil ol, karsilastigin tanidiklarina gulumseyerek selam ver hal hatir sor, seni samimi sicakkanli ve konuskan gorurlerse degisir insanlarin tavirlari bence.

Ne kadar şanslı sin

balık burcumusun?
bana bir arkadaşımı hatırlattın.. oda yanlızlıktan dem vurur ama kalabalığa çıkmak için hiç bir çaba sarfetmez. hep ayağına gelsinler ister..
insan kendini yanlız bırakır önce bunu netleştirelim.

Benim denedigim oldu mesela kentine davet ederek.istemedi Kız.
burcum ikizler yükselen balik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…