- 14 Temmuz 2017
- 8
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi Atisserbest
Hicbir sorumda hakaret asla etmem konu disina cikmam. Ama 3 profilim ceza yedi. Kural ihlali diyor ama ben kural disina cikmadim. Ozellikle de dikkat ediyordum. Neden ceza yiyip duruyorum ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni e postadan acmiyorum ki. Neden banlandigimi da hatirlamiyorum. Bence detay vermeleri gerekiyor bu tür konulardabanlandıkça yeni hesap açıyosanız o yüzden olabilir.
Polemige girdigim kisi ban yemedi ? Ayrica epey de saydirmisti. Ben yalnizca cevap yazdim. Zaten bi daha ban yersem bu web sitesini kullanmayacagim yoruldum resmenYeni hesap açtığınıza göre bu sebepten de Ban alacaksınız... Ayrıca sadece küfür hakaret konu dışına çıkma'dan değil polemikten de yersiniz onu...
Ayni e postadan acmiyorum ki. Neden banlandigimi da hatirlamiyorum. Bence detay vermeleri gerekiyor bu tür konularda
sen şaşırmışsın üç üyelik ne tek üyelik olur diğerleri iptal edilir zaten üşenmeden nasıl açtın onları gene aç gene yersin hatta ısrar edersen daha siteye bile giremezsinAma 3 profilim ceza yedi.
. Sürekli üyelik alıp gelip burada adaletsizlikten bahsediyorsunuz haklısınız çünkü kuralları okumamışsnız... Ben boş yere Ban yediğimi hiç bilmem kimseye burada çifte standart uygulanmıyorPolemige girdigim kisi ban yemedi ? Ayrica epey de saydirmisti. Ben yalnizca cevap yazdim. Zaten bi daha ban yersem bu web sitesini kullanmayacagim yoruldum resmen
Çoklu üyelik yasak, Yönetimden habersiz...3 profilim ceza ye
Sebepsiz değildir... Kuralları okuyun... Okumadıgnz o kadar açık ki iki üç tane üyelik alıyorsunuzBan yersem yiyim ya. Cidden cozemedigim bi forum sitesi. Bi tek ben mi cozemiyorum anlamis degilim. Guzel bir yer gercekten yararli. Ama sebepsiz yere ban yiyorum resmen
Bu kadar takıntı yapmaya gerek yok ciddi ciddi cevap verildi sana sorunların mı var?Ya. Cidden onemli bi konuyu sormak icin geldim. Kural buyse iptal ederim uyeliklerimi sorun degil. Hatta su anda kapatiyorum bunu.