• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden devamlı ceza aliyorum

Atisserbest

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
8
4
1
32
Hicbir sorumda hakaret asla etmem konu disina cikmam. Ama 3 profilim ceza yedi. Kural ihlali diyor ama ben kural disina cikmadim. Ozellikle de dikkat ediyordum. Neden ceza yiyip duruyorum ?

Yeni hesap açtığınıza göre bu sebepten de Ban alacaksınız... Ayrıca sadece küfür hakaret konu dışına çıkma'dan değil polemikten de yersiniz onu...
Polemige girdigim kisi ban yemedi ? Ayrica epey de saydirmisti. Ben yalnizca cevap yazdim. Zaten bi daha ban yersem bu web sitesini kullanmayacagim yoruldum resmen

Hem polemige girmedigimde de ceza yedim soru sormustum sadece

Ban yersem yiyim ya. Cidden cozemedigim bi forum sitesi. Bi tek ben mi cozemiyorum anlamis degilim. Guzel bir yer gercekten yararli. Ama sebepsiz yere ban yiyorum resmen

Banada oluyor. Genelde ilk şikayet eden banlanmiyor.

Ben genelde polemiğe girenleri şikayet ermiyorum... bi bakıyorum hüüüü...üüüü... admin abla... tulumba benle kavga etdiiiiii diye ispiyonlanmişim.

Takmiyorum.

Ayni e postadan acmiyorum ki. Neden banlandigimi da hatirlamiyorum. Bence detay vermeleri gerekiyor bu tür konularda

farklı epostadan almanız önemli değil ki yönetimin izni olmadna bir kişinin birden fazla hesbaının olması yasak.

Polemige girdigim kisi ban yemedi ? Ayrica epey de saydirmisti. Ben yalnizca cevap yazdim. Zaten bi daha ban yersem bu web sitesini kullanmayacagim yoruldum resmen
. Sürekli üyelik alıp gelip burada adaletsizlikten bahsediyorsunuz haklısınız çünkü kuralları okumamışsnız... Ben boş yere Ban yediğimi hiç bilmem kimseye burada çifte standart uygulanmıyor

Ya. Cidden onemli bi konuyu sormak icin geldim. Kural buyse iptal ederim uyeliklerimi sorun degil. Hatta su anda kapatiyorum bunu.

Aynı e-posta olsun olmasın farketmiyor. Biz buna 2. üyelik diyoruz ki bu yönetimin dışında açılırsa yasak. Sizde neden hesap açıp duruyorsunuz ki. 3 gun bekleyemiyor musunuz? Kaldı ki kimse haksız yere ban yemiyor.

Ban yersem yiyim ya. Cidden cozemedigim bi forum sitesi. Bi tek ben mi cozemiyorum anlamis degilim. Guzel bir yer gercekten yararli. Ama sebepsiz yere ban yiyorum resmen
Sebepsiz değildir... Kuralları okuyun... Okumadıgnz o kadar açık ki iki üç tane üyelik alıyorsunuz

Back
X