Neden diye soramamak. Direnmek. .

Kaldıramayacağını söylediğin için canını yakmak için yapmış belliki.ayrılık nedeni ne acaba...

PUHAHAHHAHHAHA ÇOCUK KAÇMIŞ KURTARMIŞ KENDİNİ DAHA NE İSTEDİĞİNİ BİLMİYORSUN KANKAAA

Bir insanın üzüntüsüyle acısıyla dalga geçicek kadar mı insanlığımızdan çıktık cidden ülke olarak halimiz hal,insanımız insan değil..

Bence üstünden zaman geçmeden bir en fazla bir ay kala bir e-posta falan atsaydın güzel bir mail döşeseydin ya da çakma bir face aç facesine bir mesaj döşe dök içini okudugunu bilirsen rahatlarsın sonra da Allaha havale et

beyni ile malum organı yer değiştirmiş bir şekilde "şimdilik" hayatın tadını çıkartan bir kamil...
kendini soktuğu durumların,düştüğü hallerin farkında olmadan "erkek de erkek" diye koşturup duran gurursuz bir kezban..
ikisinin kesişiminden meydana gelen ,üzerine senin gölgenin düştüğü çok bariz olan muhtemelen kıskançlık kavgalarının ufaktan boy gösterdiği bir "ilişki". her yerden engellemek falan çok komikmiş..
işte üzüldüğün tablo bu..
ÜZÜLME.

Ben senin o zamanlarki konunu ziyaretçi olarak okurken "bu kız kesinlikle aldatılıyor, ne kadar da saf adam başından atmak için neler yapıyor anlamıyor" diye düşünmüştüm ne yalan söyliyim..şimdiyse 1,5 yıl sonra sende bu gerçeğin farkına varmışsın..bu kadar süre sonra onlara ulaşıp saydırman sadece sizi önemsiyorum seni hala seviyorum demek olur,kendini rezil etme..yoluna bak umursama..bak böyle şerefsizler daha kolay unutulur..

Sakın bak aynısını yaptım bi b.ka yaramadığı gibi daha fazla hırs yaptırmıştı bana. Hiçbir işe yaramadığı tecrübeyle sabit. Bak şimdi aklıma geldi sinir oldum kendime inan aptallıklarımı düşününce saçımı başımı yolasım geliyo. Kendini rezil etme kimsenin gözünde hastalıklı, takıntılı kız arkadaş durumuna düşürme kendini. Emin ol sessizliğin karşı tarafı daha çok kudurtur. Kaçan kovalanır misali.

Kendini üzmeye değmez desemde..anlıyorum elinde olan bişey değil.sessiz kalıp görmezden gelebilirsen umursamaz davranabilirsen dikkatini çeker canını az da olsa yakabilirsin diye düşünüyorum. Şahsen beni sevdiğini düşündüğüm birini terkedip gitsem ve beni umursamasa allah allah? Diye bi geçirirdim içimden.. unutma tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer Kürkçü dükkanıdır.

Bu sevgili hic eskide kalamayacak sanırım. Bir hayli de zaman geçti fakat siz fena halde takılı kaldiniz. Hicbir şey yapmayın, söylemeyin, bu saatten sonra hakkınız da yok zaten. Kendinize odaklanin.

Senın hıslerın gercekmıs. onunkıler sahte. Ne yaparsan kendını rezıl edersın. değmez.

takıntı haline getirip hayatı zindan etme kendine . başka kız mı yok demıssın demek kı umrunda degıl aslında sevgı anlamında . bırak ne halleri varsa görsün. senden uzak olsunlar da.

Back
X