- 19 Ağustos 2021
- 52
- 38
- 3
- 33
- Konu Sahibi Karadenizz345
-
Benim başımda da ayni sorun var konuşmayı kestik beni 1 ay snra silmiş çok merak ediyorum neden sildiğini ama soramıyorumArkadaslar eskiden hep takip ederdim burayi. Uzun zamandir bakmamistim ama biriyle konusabilsem deyince ilk aklima siz geldiniz ve bende uye oldum :)
Benden bir yas buyuk biriyle , 1 bucuk senedir konusuyoruz ara ara konusmadigimiz zamanlar oldu. Genelde ben bitiriyorum ama dayanamayip yazdigimiz oluyordu.
Neyse en sonki konusmamizdan once beni engelledi bir gun sonra engeli kaldirdi. Engeli kaldirdiktan 1 ay sonra da yazdi. Konusmaya devam ettim ahh salakligim. Neyse biraz konustuk ki artik sogudugumu anladim ve konusmayi kestim. Hatta ya sen yaziyorsun ya ben en iyisi hattimi degismek yazdim. Cevap vermedi. Zaten hic bir zaman bana ne kizar ne hakaret eder. Bir kere bile kotu soz soylemez, rahatsiz etmez, Hep tamam der susar. Siniri gecince yazar
Yine sustu artik mesaj beklemiyordum.
Tek merak ettigim bir ay filan oldu bunu yazali ve bugun beni engellemis.
Engellemesindeki amaci hic anlamadim. Zaten yazmiyorum ki o zaten yazmaz. Sinirliyse niye yazar yazmaz engellemedi ?
Evet tabiki o da var. Iyi oldu demekki sevgili olsam triplere girip engelleyecek hicbisey olmamis gibi. Ki beni ilk engellediginde de saklambac oynayacak yasi gectim kusura bakma demistim. Belki o dedigimi hatirlamistir :))Kurtulmuşsun işte hayatına bak
Hhaahah bunlar ayni kafa demekki :)Benim başımda da ayni sorun var konuşmayı kestik beni 1 ay snra silmiş çok merak ediyorum neden sildiğini ama soramıyorum
Pardon ama yalnis anladim ssennki silms. Bu engellemisBenim başımda da ayni sorun var konuşmayı kestik beni 1 ay snra silmiş çok merak ediyorum neden sildiğini ama soramıyorum
Bana göre ikiside aynı şey hatta silmek daha ağır numaran gitti yani aramasi sorması zorPardon ama yalnis anladim ssennki silms. Bu engellemis
Bir ay sonra sevgili yapmıştırSevgili de yapmis olabilir tabiki aklimda bu. Tek merak ettigim neden bir ay sonra :) belki engin bilgilerinizle beni aydinlatirsiniz dedim.:) cunku cok manasiz geldi.
Eet tabiki sklmis olabilir ama yine de geliyordu. Ben asla yazmasam da geldi. Ve bu engel olayi tamamen soguttu beni. Hatta yazdimki artik ben bile sıkıldim sen de sıkılmissindir dedim biraktim. Ilk gorur gormez engellese anlardim. Durdu durdu bir ay sonraGenelde hep bitiren ben oluyorum demissiniz belki de en ufak bir seyde bitirdiginiz icin sıkılmıştır. Umudunu kesmistir, illa sevgili buldugu anlamina gelmez.
Çok dengesiz bir ilişki şekli. Neden konuşup konuşup kesiyorsunuz? Bir de onun da engellemek nereden aklına geliyor acaba. Değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?