- 19 Ağustos 2021
- 52
- 38
- 3
- 33
- Konu Sahibi Karadenizz345
UUUUHHEEYYYYYY YUREGIM AHİR DEGIL, HER öküzi bagliyamam :) :) dogru diysiinnnBoşver sen Karadeniz kızısın sana engel atana bir engel de sen çak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
UUUUHHEEYYYYYY YUREGIM AHİR DEGIL, HER öküzi bagliyamam :) :) dogru diysiinnnBoşver sen Karadeniz kızısın sana engel atana bir engel de sen çak.
Ya bilemezsinki kaydetmistir bir yere veya aklindadirBana göre ikiside aynı şey hatta silmek daha ağır numaran gitti yani aramasi sorması zor![]()
Evettt aslinda bu da olabilir ama engelleyince yazamam ki nasil yazmami bekliyor. Zaten dikkat ettigimi farke ettigimi asla belli etmem yazmam bitti artik cidden sıkıldim boyle cocuk gibiAklına gelmiştir belki yazmayayım tekrar diye engelleyerek kendine somut bir kanıt sunarak kendine bir daha yazmayacağı sözünü kanıtlamak istemiştir. Ama engel kaldırılır o yüzden büyük ihtimale ilgi çekmek istemiş siz merak edin, siz yazın diye mesaj yazmayacağını bildiği için size yazdırmaya çalışan haraket olarak aklına tek engel atmak gelmiştir. Ama siz de hala engel yediğinizi nereden biliyorsunuz dikkat etmeyin artık ayrıldığınız insana.
Evettt aslinda bu da olabilir ama engelleyince yazamam ki nasil yazmami bekliyor. Zaten dikkat ettigimi farke ettigimi asla belli etmem yazmam bitti artik cidden sıkıldim boyleAklına gelmiştir belki yazmayayım tekrar diye engelleyerek kendine somut bir kanıt sunarak kendine bir daha yazmayacağı sözünü kanıtlamak istemiştir. Ama engel kaldırılır o yüzden büyük ihtimale ilgi çekmek istemiş siz merak edin, siz yazın diye mesaj yazmayacağını bildiği için size yazdırmaya çalışan haraket olarak aklına tek engel atmak gelmiştir. Ama siz de hala engel yediğinizi nereden biliyorsunuz dikkat etmeyin artık ayrıldığınız insana.
Ya böyle bir ayrıl bir barış ilişkileri cidden çocukça oluyor bir yerden sonra bakıyorsun ki zaman harcamaya bile değmeyecek aptalca bir döngünün içindesin. İki insan da boşu boşuna yıpranıyor. Ya o yakında engeli kaldırır ya da başka bir platformdan ulaşırsınız diye tahmin ettiğinden öyle yapmıştır. Siz dönmeyin boş zaman kaybı yine ayrılırsınız yine kavga yine baş ağrısıEvettt aslinda bu da olabilir ama engelleyince yazamam ki nasil yazmami bekliyor. Zaten dikkat ettigimi farke ettigimi asla belli etmem yazmam bitti artik cidden sıkıldim boyle cocuk gibi
Evet muhabbetini ozlerdim eskiden ama engellemek ayri bir olay. Cok garip hissettirdi. Insanlar konusa konusa demisler. Ben mobbing degilum ki yazma dese anlardim. Hem yazma demiyor, sonra geri geliyo ozledim diyo.Ya böyle bir ayrıl bir barış ilişkileri cidden çocukça oluyor bir yerden sonra bakıyorsun ki zaman harcamaya bile değmeyecek aptalca bir döngünün içindesin. İki insan da boşu boşuna yıpranıyor. Ya o yakında engeli kaldırır ya da başka bir platformdan ulaşırsınız diye tahmin ettiğinden öyle yapmıştır. Siz dönmeyin boş zaman kaybı yine ayrılırsınız yine kavga yine baş ağrısı
Siz engelleme olayını konuşmamaktan daha hakaret olarak görüyorsunuz ki kötü olmuşsunuz. Konuşmayacaksanız bir daha pek de önemi yok sanırım. Ha engellemişsin ha bir daha Konuşmayacaksanız aynı yere çıkıyor.Evet muhabbetini ozlerdim eskiden ama engellemek ayri bir olay. Cok garip hissettirdi. Insanlar konusa konusa demisler. Ben mobbing degilum ki yazma dese anlardim. Hem yazma demiyor, sonra geri geliyo ozledim diyo.
Dediginizi ilk engellediginde yasamistim. Ki o zaman kizgindim yazmamam gerekirdi cunku o susardi asla konusmazdi bile bile kizginligimi tekrar yazmistim o da artik engellemisti ki o zaman en azindan nedeni vardi diyelim.. baska yerden ulasip bir msj atmistim. Mobbing degilim soyleseydin nalardim yazmistim sadece gordu mu bilmiyorum. Suan ikinci kez engellemesi hic duygu yaratmadi. Yine mi dedim sadece. Ve kizmadim bile, soguttu iyice demekki.Siz engelleme olayını konuşmamaktan daha hakaret olarak görüyorsunuz ki kötü olmuşsunuz. Konuşmayacaksanız bir daha pek de önemi yok sanırım. Ha engellemişsin ha bir daha Konuşmayacaksanız aynı yere çıkıyor.
Zaten hemen de engellememiş yani kızgınlıktan yapmamış belki de o da engel ile konuşmak arasında pek de fark olmadığından yapmıştır. Kızsa direkt yapar ama çok sonradan yaptığı için ben böyle düşünüyorum. Şunu diyeyim ki siz engel yediğiniz için bu hikayenin kötüsü ben miyim tiplerine girmişsiniz, vicdanınız hafiften tırmalamaya başlamış. Sakın istemediğiniz birine sırf vicdanım sussun diye yazmayın daha çok başınız ağrır.
Sizin artık tanıyor, muhtemel yeni birisi var bunu sizin görmenizi, yazma ihtimalinizi önlemek istiyor.
Sen de onu engelle ve önüne bak, daha ilgili insanlar cıkacaktır karsınaArkadaslar eskiden hep takip ederdim burayi. Uzun zamandir bakmamistim ama biriyle konusabilsem deyince ilk aklima siz geldiniz ve bende uye oldum :)
Benden bir yas buyuk biriyle , 1 bucuk senedir konusuyoruz ara ara konusmadigimiz zamanlar oldu. Genelde ben bitiriyorum ama dayanamayip yazdigimiz oluyordu.
Neyse en sonki konusmamizdan once beni engelledi bir gun sonra engeli kaldirdi. Engeli kaldirdiktan 1 ay sonra da yazdi. Konusmaya devam ettim ahh salakligim. Neyse biraz konustuk ki artik sogudugumu anladim ve konusmayi kestim. Hatta ya sen yaziyorsun ya ben en iyisi hattimi degismek yazdim. Cevap vermedi. Zaten hic bir zaman bana ne kizar ne hakaret eder. Bir kere bile kotu soz soylemez, rahatsiz etmez, Hep tamam der susar. Siniri gecince yazar
Yine sustu artik mesaj beklemiyordum.
Tek merak ettigim bir ay filan oldu bunu yazali ve bugun beni engellemis.
Engellemesindeki amaci hic anlamadim. Zaten yazmiyorum ki o zaten yazmaz. Sinirliyse niye yazar yazmaz engellemedi ?
Bence engellemek bile bir anlam iceriyor. Hic olmamis gbi farketmemisim umrumda olmadigini anladgi sekilde davranicam,yok sayicamSen de onu engelle ve önüne bak, daha ilgili insanlar cıkacaktır karsına
İşte buBence engellemek bile bir anlam iceriyor. Hic olmamis gbi farketmemisim umrumda olmadigini anladgi sekilde davranicam,yok sayicam
Durumu bilmiyorum ama profil fotosu aynigormemen gereken bir profil fotosu koymusdur durum yapmistir
benim eski sevgilimde oyleydi niye engeller niye kaldirirlar garipler coxuk.gibiDurumu bilmiyorum ama profil fotosu ayni
İşte bu![]()
Kavga edince mi engellerdi durup dururkenmi engeli kaldirinca hemen yazar miydibenim eski sevgilimde oyleydi niye engeller niye kaldirirlar garipler coxuk.gibi
Bence engellemek bile bir anlam iceriyor. Hic olmamis gbi farketmemisim umrumda olmadigini anladgi sekilde davranicam,yok sayicam
durup durrkende isine gelmeyen bisey dedjgimdede. bazen sucelik cok iyi biri diye engeleldigi bile oldu. engel kaldirinca hemen yazismadim hic bi sure bejledik hep. duzEnsiz bir ailesi vardi coxukluguda oyle.gecmis bu dengesizlikleri ona yoruyorum benKavga edince mi engellerdi durup dururkenmi engeli kaldirinca hemen yazar miydi