aslında buraya neden yazıyorum bilmiyorum 8 yıllık evliyim bu zamana kadar çok şeyler yasadık ama herseye katlandım artık buna katlanamıyorum bittim tükendim artık eşim hangi işe girse çıktı sabredemedi hep çalışmakta hiç gözü yok ben evlere temizliğe gidiyorum 1 yıldan beri ama eşim çalışmıyor ne iş bulsak bana göre değil diyor ama benim suçum ne ben çalışıyorum keşke oda çalışsa hep inandım ona güvendim kendimi kandırmışım meğer yerle yeksan etti beni sağlıklı güçlü kuvvetli bir adam ama çalışmıyor her huyuna suyuna katlandım güzel sözle yalvardım olmadı konuştum olmadı bagırdim çağırdım olmadı neden çalışmıyor şimdi herkez boşan diyecek boşanamam sahip çıkacak kimse yok 3 yıl evvelde aynı sorunla boşanma davası açtım ailen kapısını açtı ama cehennemi yasattılar bana kimseye sırtımı dayayamıyorum herkez sırtımdan hançerliyor çocuklarımın günahı ne peki onlara bakacak maddi imkanım yok çok küçükler şimdi aileme gitsem sığıntı gibi yaşayacam hayatımı ben herşeye katlanırımda peki ya çocuklarım keşke çalışsaydı eşim çok sey ıstemedım ki hayattan çalışıp evine getıren bır eş sadece azda olsa çalışaydı neyin bedeli bu