neden erkek çalışmaz

eaheyk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
61
9
1
34
aslında buraya neden yazıyorum bilmiyorum 8 yıllık evliyim bu zamana kadar çok şeyler yasadık ama herseye katlandım artık buna katlanamıyorum bittim tükendim artık eşim hangi işe girse çıktı sabredemedi hep çalışmakta hiç gözü yok ben evlere temizliğe gidiyorum 1 yıldan beri ama eşim çalışmıyor ne iş bulsak bana göre değil diyor ama benim suçum ne ben çalışıyorum keşke oda çalışsa hep inandım ona güvendim kendimi kandırmışım meğer yerle yeksan etti beni sağlıklı güçlü kuvvetli bir adam ama çalışmıyor her huyuna suyuna katlandım güzel sözle yalvardım olmadı konuştum olmadı bagırdim çağırdım olmadı neden çalışmıyor şimdi herkez boşan diyecek boşanamam sahip çıkacak kimse yok 3 yıl evvelde aynı sorunla boşanma davası açtım ailen kapısını açtı ama cehennemi yasattılar bana kimseye sırtımı dayayamıyorum herkez sırtımdan hançerliyor çocuklarımın günahı ne peki onlara bakacak maddi imkanım yok çok küçükler şimdi aileme gitsem sığıntı gibi yaşayacam hayatımı ben herşeye katlanırımda peki ya çocuklarım keşke çalışsaydı eşim çok sey ıstemedım ki hayattan çalışıp evine getıren bır eş sadece azda olsa çalışaydı neyin bedeli bu

bende ne yapacamı bilmiyorum
rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın

Ne diyelim ki.
Boşanın desek boşanmazmışsınız.
Ailene git desek gidemezmişsiniz.
Ne yapacaksınız o zaman ben size sorayım.?
gidemem babamla annem boşandı uvey babam var oda istemez çocuklarımla kabul etmezler

Erkek dedigin ekmegini taştan cikaricak.. Esin bunun farkinda dgl ne yazikki..

Zor Allah yardimcin olsun.calismayip napacakmis peki bi erkek yuvasina nasi bakmaz ya bu cocuk ne yicek gelecekleri ne olacak diye hicmi dusunmez

Kadin siginma evine gitsen? Esin çalışmıyor çünkü zor geliyor. Bu kadar basit

aslında buraya neden yazıyorum bilmiyorum 8 yıllık evliyim bu zamana kadar çok şeyler yasadık ama herseye katlandım artık buna katlanamıyorum bittim tükendim artık eşim hangi işe girse çıktı sabredemedi hep çalışmakta hiç gözü yok ben evlere temizliğe gidiyorum 1 yıldan beri ama eşim çalışmıyor ne iş bulsak bana göre değil diyor ama benim suçum ne ben çalışıyorum keşke oda çalışsa hep inandım ona güvendim kendimi kandırmışım meğer yerle yeksan etti beni sağlıklı güçlü kuvvetli bir adam ama çalışmıyor her huyuna suyuna katlandım güzel sözle yalvardım olmadı konuştum olmadı bagırdim çağırdım olmadı neden çalışmıyor şimdi herkez boşan diyecek boşanamam sahip çıkacak kimse yok 3 yıl evvelde aynı sorunla boşanma davası açtım ailen kapısını açtı ama cehennemi yasattılar bana kimseye sırtımı dayayamıyorum herkez sırtımdan hançerliyor çocuklarımın günahı ne peki onlara bakacak maddi imkanım yok çok küçükler şimdi aileme gitsem sığıntı gibi yaşayacam hayatımı ben herşeye katlanırımda peki ya çocuklarım keşke çalışsaydı eşim çok sey ıstemedım ki hayattan çalışıp evine getıren bır eş sadece azda olsa çalışaydı neyin bedeli bu
Adam çalışıp para kazanıyor olsa anlarım da adam sana daha çok maddi zarar. 1 boğaz eksiltmek derim ben buna. Şimdi ailen mi destek oluyor sana. Bunlar sebep değil genel olarak dul bayan olmak tan korkuyoruz çoğumuz. Neden korktugumuzu bile bilmiyoruz aslında

ben geçindiriyorum yetirebildiğim kadar ben boşansam çocuklara bakacak yok kv bakıyor şimdi çocuklarıma boşanmayı çok duşundum ama çocuklarıma bakıcı parası kıra falan yetıremem dıye düşünüyorum hayat sartları çok pahalı kv evınde oturuyoruz çalışırım ben omrum yettıkce ama çocuklarımla geçinebılır mıyım

Boşan arkadaşım.
Zaten adam çalışmıyor eve yine sen bakıyorsun.
E boşanınca pek kaybın olmayacak maddi yük her türlü sende zaten durmak için sebep yok.

Zaten çocuklarınıza madden kendiniz bakıyorsunuz şu anda.
Sizi tebrik ederim, evini geçindirebilmek için ev temizliğine gidecek güçtesiniz aileniz için. Ben çalışmamda demiyorsunuz.
E o Zaman Kocanıza ne gerek var, sizin gibi bir kadının hayatında anlayamadım.
Zaten eşinizle yaşadığınız tek sorunda değilmiş.
Kendinize yazık edersiniz bence.
Çocuklarınızın hakkını o tembel eşe ben olsam yedirmem arkadaşım.!

Adam çalışıp para kazanıyor olsa anlarım da adam sana daha çok maddi zarar. 1 boğaz eksiltmek derim ben buna. Şimdi ailen mi destek oluyor sana. Bunlar sebep değil genel olarak dul bayan olmak tan korkuyoruz çoğumuz. Neden korktugumuzu bile bilmiyoruz aslında
hayır kimse destek olmuyor ben çalışıyorum evide ben goruyorum kırada degılız kv evınde oturuyoruz korkuyorum çocuklarla geçinemem diye

sende otur evde adam olsun da baksın karısıyla çocuklarına
ben bu yoluda denedim ama gene çalışmadı ben çalışmayınca eve para getıren yok çocuğumun kuçugu mama yıyor bezlı daha kıyamıyorum çocuklarıma ben çalışmasam aç kalırlar

Zaten çocuklarınıza madden kendiniz bakıyorsunuz şu anda.
Sizi tebrik ederim, evini geçindirebilmek için ev temizliğine gidecek güçtesiniz aileniz için. Ben çalışmamda demiyorsunuz.
E o Zaman Kocanıza ne gerek var, sizin gibi bir kadının hayatında anlayamadım.
Zaten eşinizle yaşadığınız tek sorunda değilmiş.
Kendinize yazık edersiniz bence.
Çocuklarınızın hakkını o tembel eşe ben olsam yedirmem arkadaşım.!
haklısınız ama ben ayrılırsam çocuklara bakacak kimsem yok annem parayla bakarım diyor kreşlerde çok pahalı aldığım para ev kırası ona buna yetmezse ne yaparım

hayır kimse destek olmuyor ben çalışıyorum evide ben goruyorum kırada degılız kv evınde oturuyoruz korkuyorum çocuklarla geçinemem diye
2 çocuğa ayda 1200 tl yardım alan biliyorum.çocuğun anne babası başında değil gerçi. 1. Derece akraba alıyor parayi çocuklara bakım parasi olarak. Babası ile ilgili sorunu da belki size yardımcı olur bu konuda. Sosyal Hizmetler ile ilgili bilgi sahibi olan bir avukat ile görüşün. Tüm yolları bir deneyin yani araştırın.

Back
X