- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sigorta falan değil mevzuları. Babası olmayan yada ayrı aileler de anne çocukları ile yaşamak istiyor ise bakım evine vermekten se böyle bir yardım yapabiliyor lar. git gerekirse durumunu birdr bağlı olduğun belediyede beyaz masaya ilet. Form doldur. Belki sigortalı bir iş sahibi de olursun bu sayede. Önce her kapıyı çal. Kendini güvene al. Boşanman durumunda nerden nasıl destekler alabileceğini ògren. Kadın sığınma evleri var birde ama orda uzun süre kalmıyorsun.sigortam yok benım ama genede yardımcı olurlar mı samsundayım
aslında buraya neden yazıyorum bilmiyorum 8 yıllık evliyim bu zamana kadar çok şeyler yasadık ama herseye katlandım artık buna katlanamıyorum bittim tükendim artık eşim hangi işe girse çıktı sabredemedi hep çalışmakta hiç gözü yok ben evlere temizliğe gidiyorum 1 yıldan beri ama eşim çalışmıyor ne iş bulsak bana göre değil diyor ama benim suçum ne ben çalışıyorum keşke oda çalışsa hep inandım ona güvendim kendimi kandırmışım meğer yerle yeksan etti beni sağlıklı güçlü kuvvetli bir adam ama çalışmıyor her huyuna suyuna katlandım güzel sözle yalvardım olmadı konuştum olmadı bagırdim çağırdım olmadı neden çalışmıyor şimdi herkez boşan diyecek boşanamam sahip çıkacak kimse yok 3 yıl evvelde aynı sorunla boşanma davası açtım ailen kapısını açtı ama cehennemi yasattılar bana kimseye sırtımı dayayamıyorum herkez sırtımdan hançerliyor çocuklarımın günahı ne peki onlara bakacak maddi imkanım yok çok küçükler şimdi aileme gitsem sığıntı gibi yaşayacam hayatımı ben herşeye katlanırımda peki ya çocuklarım keşke çalışsaydı eşim çok sey ıstemedım ki hayattan çalışıp evine getıren bır eş sadece azda olsa çalışaydı neyin bedeli bu
ben geçindiriyorum yetirebildiğim kadar ben boşansam çocuklara bakacak yok kv bakıyor şimdi çocuklarıma boşanmayı çok duşundum ama çocuklarıma bakıcı parası kıra falan yetıremem dıye düşünüyorum hayat sartları çok pahalı kv evınde oturuyoruz çalışırım ben omrum yettıkce ama çocuklarımla geçinebılır mıyım