neden erkek çalışmaz

Bence de evi zaten suan sen gecindiriyorsan maddi olarak 'neyden' korkuyorsun??? İlla ki annenin evine donmen gerekmez.

daha düzenli bir iş bulun. bu sırada kaynanız çocuklara baksın ,kocanızla da tartışmayın boş yere ve kira vermiyorsunuz zaten aldığınız paranın gerçek değerini söylemeyin. maskenizi takıp gülümseyin. bu süreçte sorun yaratmadan para biriktirmeye bakın. yeterli miktara gelince ayrı eve çıkar adamı da boşarsınız şehir değiştirirsiniz yeniden başlarsınız.

sizi sinsi ve akıllı olmaya davet ediyorum. akıllı olmak lazım gerçekten...

sigortam yok benım ama genede yardımcı olurlar mı samsundayım
Sigorta falan değil mevzuları. Babası olmayan yada ayrı aileler de anne çocukları ile yaşamak istiyor ise bakım evine vermekten se böyle bir yardım yapabiliyor lar. git gerekirse durumunu birdr bağlı olduğun belediyede beyaz masaya ilet. Form doldur. Belki sigortalı bir iş sahibi de olursun bu sayede. Önce her kapıyı çal. Kendini güvene al. Boşanman durumunda nerden nasıl destekler alabileceğini ògren. Kadın sığınma evleri var birde ama orda uzun süre kalmıyorsun.

Şu an cocuklarınıza kım bakıyor? Nasıl bır duzen sagladınız?

Bosanın kendı duzenınızı devam ettırın. Esınız olacak adamı sırtınızda tasımanın anlamı nedır?

8 yillik evli olduguna göre esinin derdi neymis ögrenmis olman gerekirdi.
ya tembel ya psikolojik sorunlari var ya da baska birsey .. dayak attigina göre psikolojik sorunlari oldugunu düsünüyorum.
ailesi de köstek oluyor onun cebine para koymakla..sizde öyle. bence kendinizi bir toplayin bir güvenin..sonucta kendi paranizi kazaniyorsunuz ac degilsiniz acikta degilsiniz kimseye muhtac da degilsiniz. ve hic tartismaya bile girmeyin bundan sonra.. ona sadece ise yaramaz oldugunu hissettirin kücümseyin bakislarinizla. kendini ne saniyor ki..hem ailesini ac biraksin hanimini calistirsin birde tehtid etsin dayak atsin..bu nedir yahu..sizde kendinize gelin ezdirmeyin suan ezik olmasi gerek varsa o dur siz degil ama psikolojik olarak sizi bastiriyor hatta bosan vs diyor ama eminim bosanmanizdan korkuyordur :KK14: .. siz bosandiktan sonra kim bakacak ki ona? ailesi yarin öbürgün vefat edince kim cebine para koyacak sizde olmayinca? hickimsee.. bunlari aklinizda bulundurun hatta yeri gelince onada söyleyin. en iyisi aslinda bosanmak..hic ugrasmamak ama size kalmis artik.

Şu an evin geçimi tamamen sizin üzerinizdeyse, onunla evli olmanızn size katkısı ne?
Boşansanız masrafınız yükünüz bile hafifler.
Boşanmıyorsanız da onu böyle kabul edin çalışmaz o. Sözüm meclisten dışarı enayiyi bulmuş besletiyor kendini...

ayrıldım iki çocukla çalışmayan bir adamdan ailemle yaşıyorum evet sorunlarımız var hatta zorlanıyorum üzüldükçe buraya konu açıyorum ama asla geri dönmeyi düşünmüyorum...

yine kendi ailen..

önce işe girin çalışın evdeyse çocuklara baksın madem işe yarasın

en dayanamadığım erkek tipi kalpazan erkek nefret ederim... sizde çalışmayın size dayamış kendisini ki siz ne kadar zor bir iş yapıyorsunuz oh ne ala iş o erkek yatsın siz çalışın .. çok snirlendim şuan allah sabır versin size

aslında buraya neden yazıyorum bilmiyorum 8 yıllık evliyim bu zamana kadar çok şeyler yasadık ama herseye katlandım artık buna katlanamıyorum bittim tükendim artık eşim hangi işe girse çıktı sabredemedi hep çalışmakta hiç gözü yok ben evlere temizliğe gidiyorum 1 yıldan beri ama eşim çalışmıyor ne iş bulsak bana göre değil diyor ama benim suçum ne ben çalışıyorum keşke oda çalışsa hep inandım ona güvendim kendimi kandırmışım meğer yerle yeksan etti beni sağlıklı güçlü kuvvetli bir adam ama çalışmıyor her huyuna suyuna katlandım güzel sözle yalvardım olmadı konuştum olmadı bagırdim çağırdım olmadı neden çalışmıyor şimdi herkez boşan diyecek boşanamam sahip çıkacak kimse yok 3 yıl evvelde aynı sorunla boşanma davası açtım ailen kapısını açtı ama cehennemi yasattılar bana kimseye sırtımı dayayamıyorum herkez sırtımdan hançerliyor çocuklarımın günahı ne peki onlara bakacak maddi imkanım yok çok küçükler şimdi aileme gitsem sığıntı gibi yaşayacam hayatımı ben herşeye katlanırımda peki ya çocuklarım keşke çalışsaydı eşim çok sey ıstemedım ki hayattan çalışıp evine getıren bır eş sadece azda olsa çalışaydı neyin bedeli bu

nasil cocuklara bakacak maddi imkaniniz yok ? Zaten 1 yildir kocaniz calismiyormus siz temizlige giderek eve bakiyormussunuz, nasil oluyorda maddi imkaniniz yok ben anlamadim.
Bosanincada simdiki hayatinizin aynisi olacak, ancak kocaniz eksik olacak yani elinizden paranizi alacak kimse olmayacak.

ben geçindiriyorum yetirebildiğim kadar ben boşansam çocuklara bakacak yok kv bakıyor şimdi çocuklarıma boşanmayı çok duşundum ama çocuklarıma bakıcı parası kıra falan yetıremem dıye düşünüyorum hayat sartları çok pahalı kv evınde oturuyoruz çalışırım ben omrum yettıkce ama çocuklarımla geçinebılır mıyım

siz bosaninca kv de torunlari esinizde cocuklarini mi bosayacak ????
hicbirsey yapmiyor bari cocuklarini kapiya atmasin yani

zaten eşiniz çalışmıyormuş. kapının önüne koyun. bakmanız gereken bir kişi eksilir işte. illa bi yere sığınmak zorunda değilsiniz ki.

Sende çık işten.Borç harç biriksin.Belliki sana dayamış sırtını.Belki ozaman mesüliyetlerini alır üzerine kendini zorunlu hisseder

konuştuk eşimle söz verdi inş sözünü tutar 1 ay mühlet istedi iş bakıp işe girecekmiş herşeyi yoluna koyacakmış bende peki dedim

Back
X