neden erkekler bu kadar saygısız?

Annem bukadarini bilmiyor. Testini bekliyoruz. Ya iyi cikarsa bi ara hamileyim sandim. Adam delirdi sevincten hemen evlenelim dedi acaba kendine guvensizlikten mi yapiyor. Yoksa beni gercekten mi sevmiyor

Hatlar karisti galiba. :)

Kac yasindasin bilmiyorum ama tecrubesizsin. O kafanda olusturdugun erkek sana ait, gercekler ise ic acisi. Evet malesef o bir beyfendi degil. Maaalesef ki degil. Birinin bunu sana söylemesi lazim. Hatta sanslisin bak tanima firsatin oldu. Kac oradan kaaac. Abla tavsiyesi, ciddiye al. Evliyim ve esim saolsun erkeklerin nasil oldugunu bana iyi anlatti. Eskiden pek saftim ama simdi külyutmazim.
tecrübesizim çünkü erkeklerden uzun bir süre çok nefret ettim, uğradığım tacizler beni çok etkiledi, tam da efendi bir insan bulmuşken bunun olması yine beni eskiye götürdü, hepsi mi böyle diye düşünmeye başlayacağım artık

tecrübesizim çünkü erkeklerden uzun bir süre çok nefret ettim, uğradığım tacizler beni çok etkiledi, tam da efendi bir insan bulmuşken bunun olması yine beni eskiye götürdü, hepsi mi böyle diye düşünmeye başlayacağım artık

Hep böyle olmayacak. Ama seni enerjini bir degistir. Böyle insanlari kendine cekiyorsun galiba. Bana gecmisimi hatirlattin. belli bir süre herhangi bi arayista olma. Kötü tesadüfler bunlar ama kötü düsünme. Evet erkekle cogu zaman böyledir. Ama iyileri yok diyemeyiz. Sen hep böyle seyler yasiyorsan kendini bir gözden gecir, düsüncelerini sorgula, bir süre cevreni degistir ne bileyim. Degisiklik iyidir.

Biz kasinlar galiba inanmak istediginixe inaniyoruz. Piyango gibi ya cikarsa. Bi de emek verdim cope atmak istemedim. Sizin oyle degil. Ssdece netten gorustuyseniz hic devam etmeyin derim daha kimler cikar karsiniza. Annem bukadarini bilmiyor. Testini bekliyoruz. Ya iyi cikarsa bi ara hamileyim sandim. Adam delirdi sevincten hemen evlenelim dedi acaba kendine guvensizlikten mi yapiyor. Yoksa beni gercekten mi sevmiyor

Hatlar mi karıştı acaba. Adapazarı çık aradan :)

Selam bayanlar uzun aradan sonra tekrar konu açmak istiyorum.
1 ay önce barda(mekan) tanıştığımız bir beyefendi, gayet eğitimli saygılı efendi bir insan(dı). 1 ay boyunca neredeyse hergün konuştuk, kendisinden çok etkilendiğimi söyleyebilirim.
birkaç saat önce yine konuşuyorduk sadece fotograf atılabilen bir çeşit uygulama var(snap), bu uygulama üzerinden, aynı anda fotoğraflar atıyorduk. Asla cinsel içerikli foto atmadım sadece yüzüm ve saçlarım gözüküyordu benim attıklarımda. Cinsel konulardan da bahsetmiyorduk. Yüzüm ve saçlarımı beğendiğini birkaç kez ifade ettikten sonra vücudunun alt taraflarının fotoğraflarını atmaya başladı, ilk başta çok garip gelse de yanlış bir şey ifade etmeden atmıştır diye düşündüm.
Sonra konuşmaya devam ediyoruz, birden kendi cinsel organının fotografını attı, bir an şoka uğradım. Sizce erkekler bu hareketi neden yapar? Bu bir taciz değil midir? Çok kez sokakta, toplu taşıma araçlarında tacize uğramış birisiyim ve bu tür durumlar beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Hiç bir türlü seviyemi alçaltmadan onun aşağılık hissetmesini sağladım, kendisi birçok kez özür diledi ve aşağılık hissetiğini kendisi söyledi. Bu kadar efendi gözüken bir insan neden böyle bir şey yapar hala aklım almıyor, yüzüme bakıp nasıl böyle hissetmiş olabilir ? Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı? Sizce bu kişiyle görüşmeyi bırakmalı mıyım? (şuanda konuşmuyoruz zaten) erkeklerle çok etkileşimde olan biri değilim çünkü çevremdekilerden pek hoşlandığım söylenemez, acaba bu çok yaygın bir şey mi ben mi düşünce olarak çok sığ biriyim?, beni aydınlatırsanız çok sevinirim..

barda tanışmışsın canım ne bekliyosun? barda bi gecede tanıştığın adama tel nonu verirsen çok garipsemiyceksin.

iyi kardesim bagdasim kurdum sadece. Sana iyi gunler. Alakayi kur diger arkadaslara katiliyorum bu konuda

Selam bayanlar uzun aradan sonra tekrar konu açmak istiyorum.
1 ay önce barda(mekan) tanıştığımız bir beyefendi, gayet eğitimli saygılı efendi bir insan(dı). 1 ay boyunca neredeyse hergün konuştuk, kendisinden çok etkilendiğimi söyleyebilirim.
birkaç saat önce yine konuşuyorduk sadece fotograf atılabilen bir çeşit uygulama var(snap), bu uygulama üzerinden, aynı anda fotoğraflar atıyorduk. Asla cinsel içerikli foto atmadım sadece yüzüm ve saçlarım gözüküyordu benim attıklarımda. Cinsel konulardan da bahsetmiyorduk. Yüzüm ve saçlarımı beğendiğini birkaç kez ifade ettikten sonra vücudunun alt taraflarının fotoğraflarını atmaya başladı, ilk başta çok garip gelse de yanlış bir şey ifade etmeden atmıştır diye düşündüm.
Sonra konuşmaya devam ediyoruz, birden kendi cinsel organının fotografını attı, bir an şoka uğradım. Sizce erkekler bu hareketi neden yapar? Bu bir taciz değil midir? Çok kez sokakta, toplu taşıma araçlarında tacize uğramış birisiyim ve bu tür durumlar beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Hiç bir türlü seviyemi alçaltmadan onun aşağılık hissetmesini sağladım, kendisi birçok kez özür diledi ve aşağılık hissetiğini kendisi söyledi. Bu kadar efendi gözüken bir insan neden böyle bir şey yapar hala aklım almıyor, yüzüme bakıp nasıl böyle hissetmiş olabilir ? Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı? Sizce bu kişiyle görüşmeyi bırakmalı mıyım? (şuanda konuşmuyoruz zaten) erkeklerle çok etkileşimde olan biri değilim çünkü çevremdekilerden pek hoşlandığım söylenemez, acaba bu çok yaygın bir şey mi ben mi düşünce olarak çok sığ biriyim?, beni aydınlatırsanız çok sevinirim..

Karşındaki ağır arıza belli ki. Çoğu gibi. Arkana bakmadan kaç kaç kaç

Ya yetiştirilme tarzlarıyla her istediklerini elde edebileceklerini, her şeyi yapabileceklerini sanıyorlar

Saygı algısından yoksunlar

Narsist manyaklar

Bastırılmış duygularını böyle arıza biçimde ortaya çıkarıyorlar

Ya da uçkurlarına sahip çıkabilecek bir beyinleri yok, işlev yetersiz ! Tabi o kadar kan bi yerde toplanınca, orası da beyin olmayınca..

Sinirlendim ! Neyse ki daha fazla vaktinizi ziyan etmeden kurtulmuşsunuz

Hep böyle olmayacak. Ama seni enerjini bir degistir. Böyle insanlari kendine cekiyorsun galiba. Bana gecmisimi hatirlattin. belli bir süre herhangi bi arayista olma. Kötü tesadüfler bunlar ama kötü düsünme. Evet erkekle cogu zaman böyledir. Ama iyileri yok diyemeyiz. Sen hep böyle seyler yasiyorsan kendini bir gözden gecir, düsüncelerini sorgula, bir süre cevreni degistir ne bileyim. Degisiklik iyidir.
ağır bir bölümde okuyorum bu konular hakkında çok kafa yormam ama gel gör ki yaşananlar insanı çok etkiliyor.. Kötü düşünen bir insan da değilim normalde nasıl bunları çekiyorum hiç anlamıyorum :(

ağır bir bölümde okuyorum bu konular hakkında çok kafa yormam ama gel gör ki yaşananlar insanı çok etkiliyor.. Kötü düşünen bir insan da değilim normalde nasıl bunları çekiyorum hiç anlamıyorum :KK43:

Vardir bir sebebi. benim aklima ilk gelen sevgisini göstermeyen bir baban ya da sebi ezen bir erkek kardesin var. Insan ailesinde erkek rol modellerden alamadigi ilgiyi malesef disarida ariyor.

böyle bir insanın sapık çıkması çok üzücü...

bence doğru cümle şu olmalıydı "böyle bir sapığın, beyefendi rolünü bu kadar iyi kıvırabilmesi çok şaşırtıcı..."

başlığınızda öyle bir genelleme yapmışsınız ki sanki 3 erkekten 2 si anlattığınızı yapıyormuş gibi...

karşınızda ağır bir sapık var "sileyim mi silmeyeyim mi ama kafa yapımız çok uyuyordu" diye düşünmek yerine izimi kaybettirirdim ben olsam...
çünkü bu olay sonrası konuşmanız ilişkiniz her neyse ona devam ederseniz ve bir gün size saldırırsa hiç şaşırmayın çünkü o fotoyu gördükten sonra konuşmaya devam etmek o tiplerin literatüründe herşeyi kabullenmek demektir.
şundan emin olun bu efendi bir adam hareketi değil.
mesela daha tam aranızda adı konmuş bişey olmadan sizinle öpüşmeye kalkışsaydı ben bunu mazur görebilirdim. ama cinsel organ fotoğrafının hiçbir mantıklı açıklamasını yapamıyorum teşhircilik ve sapkın düşünce dışında...

Adam dümdüz sapık!
Neyini analiz edeyim de karar vereyim.
1 aydır tanıdığı birine, şak diye şeyinin fotoğrafını atan birisi sapıktır arkadaş, net yani. Saygısızlığı, artık tacizi falan geç adam kafa olarak bozuk işte. Normal mi demişsin bir de tabi ki anormal ya!
Kendi yapamayacağın çok cesurca bir hareket varsa önce düşünürsün, ben mi korkağım diye. Fakat bu durumda korkaklık söz konusu değil ki, söz konusu olan şey tamamen gereksiz bir şey. Amaç taşımıyor ki, çünkü cinsellik içeren konuşmalarımız yok demişsin. E bu durumda şu hareket tam olarak ya düşerse diye atılmış bir zarf.
Ki erkeklerin birçoğunun kafası böyle işliyor. Her hareketlerinde ya düşerse diye hesap yaparlar. Ama bu defaki oldukça iğrenç, taciz içeren ve sapıkça bir hareket.
Lütfen uzak dur.

Vardir bir sebebi. benim aklima ilk gelen sevgisini göstermeyen bir baban ya da sebi ezen bir erkek kardesin var. Insan ailesinde erkek rol modellerden alamadigi ilgiyi malesef disarida ariyor.
aslında babam gayet sevecen kardeşimse bana karışmayan biri, ilgi aradığım söylenemez ki, bir arayışta değilim yani arada insanlarla tanışıyorum ve geneli fos çıkıyor

Back
X