neden erkekler bu kadar saygısız?

Manzarlet, gel bakayım buraya sen. Tanrı aşkına o adamın şeyini gördükten sonra seviyeli sohbetinize devam edebilecek misin cidden? Bana onu söyle önce:KK14:
Ben olsam, nezih bir şekilde kahvemizi yudumlarken, o fotoğraf gelir aklıma, gülmekten ortamı rezil eder kalkarım.Düşünsene çok ciddi bir şey konuşuyorsunuz, bir anda aklımda uçuşan şeyli fotoğraflar, abovv. :KK57:
O adam benim kafamda bir daha asla normal bir yere oturamaz ki. İstemesem de hayatımdan çıkardı:KK53:
Çünkü o artık, ona buna şeyli fotoğraf dağıtan birisi olurdu benim için.
%100 haklısınız bu konuda :D o resmi kafamdan silmek zaman alacak, gerçi dersler başlasın çok çabuk unuturum eminim :D

Yillar Yillar once avukat bir manita yapmak uzereyken buna benzer bir sok yasamistim :D
adam 1 hafta sonra benle ilgili butun fantazilerini dosedi mesajda :D
tabi ben sok :D
sonra dedi ki kuzenim yazdi :D:D:D
tabi ki inanmadim...ama nereye kadar gider diye yemis numarasi yaptim....
2gun sonra yine bu tarz bir mesajla karsilasinca cok guldum :D

bir kesim vardir 'olamamislar'...heh iste onlarin caresi yok

çünkü her zaman her yerde beyaz atlı gerizekalıyla karşılaşmayı bekliyoruz. bu yüzden her geleni de beyaz atlı sanıyoruz, oysa çoğunlukla sadece gerizekalı çıkıyor karşımıza.
Görüşmeyi bırakmalımıyım diye sorduğu için sormuştum aslında ben ilk sorumu.

Bak valla bir şey içmedim, ruhsal rahatsızlığım da yok. Hayatı uçlarda da yaşamıyorum, fakat bu gece nedense keyfim yerinde, yoksa böyle bir üye değilimdir:KK14:
Heh bak benim de başıma bir şey gelmişti, bir keresinde bir yerde bir çocukla tanıştım. Tanımıyorum ama bir şey çekti, parfümü güzeldi, güzel gülüyordu, saçları hoştu vs. Tam 3 saat oturup konuşmuşum çocukla, dedim aha prensi bulduk, ama erken konuşmuşum. Ya ertesi günü bekle bari zalimin oğlu, 2 saat sonra mesaj attı. Hafta sonu ev boş :mad:
Diyeceğim o ki her yer kurbağa ile dolu, daha çok öpeceksin prensi bulana kadar.

yaw ne sapigi? Kutuphanede degil barda tanismissiniz. Buyuk ihtimalle ona surekli resim gondermenden cesaret almistir. Ama bende hoslanmazdm sahsen. Ama sapik oldugunu degil, sadece cinsellige duskun biri oldugunu dusunuyorm. Tabii bilemiycem

Ya bi de benim konuya bir el atsaniz diyordum ama gec oldu tabi herkese iyi geceler. Beyaz atli prens girsin ruyalariniza ve de karsiniza:))

Ya bi de benim konuya bir el atsaniz diyordum ama gec oldu tabi herkese iyi geceler. Beyaz atli prens girsin ruyalariniza ve de karsiniza:))
İlayda sende konu aç sanada yorumlar yapılır :KK56:
Şimdi geç oldu sen yat uyu yarın aç konunu bekliyoruz :KK30:

Arkadaslar simdi bi yorum yapcam ortalik karisacak ama yapcam yani.. birincisi barda tanistim diyorsun.. eee hersey ortada.. barda tanistigin birinden hayir gelmezki.. ikincisi barlardan, ve bu tarz mekanlardan hayir gelmez insana.. :KK43:

Arkadaslar simdi bi yorum yapcam ortalik karisacak ama yapcam yani.. birincisi barda tanistim diyorsun.. eee hersey ortada.. barda tanistigin birinden hayir gelmezki.. ikincisi barlardan, ve bu tarz mekanlardan hayir gelmez insana.. :KK43:
Çok ama çok önyargılı bir yorum
Lütfen bu şekilde bakmayın hayata

Selam bayanlar uzun aradan sonra tekrar konu açmak istiyorum.
1 ay önce barda(mekan) tanıştığımız bir beyefendi, gayet eğitimli saygılı efendi bir insan(dı). 1 ay boyunca neredeyse hergün konuştuk, kendisinden çok etkilendiğimi söyleyebilirim.
birkaç saat önce yine konuşuyorduk sadece fotograf atılabilen bir çeşit uygulama var(snap), bu uygulama üzerinden, aynı anda fotoğraflar atıyorduk. Asla cinsel içerikli foto atmadım sadece yüzüm ve saçlarım gözüküyordu benim attıklarımda. Cinsel konulardan da bahsetmiyorduk. Yüzüm ve saçlarımı beğendiğini birkaç kez ifade ettikten sonra vücudunun alt taraflarının fotoğraflarını atmaya başladı, ilk başta çok garip gelse de yanlış bir şey ifade etmeden atmıştır diye düşündüm.
Sonra konuşmaya devam ediyoruz, birden kendi cinsel organının fotografını attı, bir an şoka uğradım. Sizce erkekler bu hareketi neden yapar? Bu bir taciz değil midir? Çok kez sokakta, toplu taşıma araçlarında tacize uğramış birisiyim ve bu tür durumlar beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Hiç bir türlü seviyemi alçaltmadan onun aşağılık hissetmesini sağladım, kendisi birçok kez özür diledi ve aşağılık hissetiğini kendisi söyledi. Bu kadar efendi gözüken bir insan neden böyle bir şey yapar hala aklım almıyor, yüzüme bakıp nasıl böyle hissetmiş olabilir ? Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı? Sizce bu kişiyle görüşmeyi bırakmalı mıyım? (şuanda konuşmuyoruz zaten) erkeklerle çok etkileşimde olan biri değilim çünkü çevremdekilerden pek hoşlandığım söylenemez, acaba bu çok yaygın bir şey mi ben mi düşünce olarak çok sığ biriyim?, beni aydınlatırsanız çok sevinirim..

Bence su yasadiklarinizdan sonra sizce bu kisiyle gorusmeyi birakmali miyim ? sorusunu buraya yazmaniz ve bize sormaniz bile kendi kendinize hakarettir. Adam seyini cekip yollamis yaa daha ne gerekiyor sizi vazgecirmek icin?
Hicbir akli basindaki adam saygi duydugu, hoslandigi bir kadina bunu yapmaz siz hala o fotograftan sonra o adamin aciklamalarini dinlediniz mi birde...

tiksindim tabiki baya aşağıladığım söylenebilir fakat bunlar erkekler için normal mi çok merak ettim demekki değilmiş

Ya siz hangi gezegende yasiyorsunuz acaba, boyle seyler erkekler icin normal mi derken neyi kasdediyorsunuz yani, etrafinizdaki tum erkekler sevgililerine yada flort ettikleri kadinlara penis fotograflarini falan mi yolladiklarini dusunuyorsunuz. Yani ne fantastik bir kafa yapiniz varda bunu normal birsey gibi soruyorsunuz birde...
Erkek degil bir insanin bunu yapmasi normal mi sizce ?

Back
X