Selam bayanlar uzun aradan sonra tekrar konu açmak istiyorum.
1 ay önce barda(mekan) tanıştığımız bir beyefendi, gayet eğitimli saygılı efendi bir insan(dı). 1 ay boyunca neredeyse hergün konuştuk, kendisinden çok etkilendiğimi söyleyebilirim.
birkaç saat önce yine konuşuyorduk sadece fotograf atılabilen bir çeşit uygulama var(snap), bu uygulama üzerinden, aynı anda fotoğraflar atıyorduk. Asla cinsel içerikli foto atmadım sadece yüzüm ve saçlarım gözüküyordu benim attıklarımda. Cinsel konulardan da bahsetmiyorduk. Yüzüm ve saçlarımı beğendiğini birkaç kez ifade ettikten sonra vücudunun alt taraflarının fotoğraflarını atmaya başladı, ilk başta çok garip gelse de yanlış bir şey ifade etmeden atmıştır diye düşündüm.
Sonra konuşmaya devam ediyoruz, birden kendi cinsel organının fotografını attı, bir an şoka uğradım. Sizce erkekler bu hareketi neden yapar? Bu bir taciz değil midir? Çok kez sokakta, toplu taşıma araçlarında tacize uğramış birisiyim ve bu tür durumlar beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Hiç bir türlü seviyemi alçaltmadan onun aşağılık hissetmesini sağladım, kendisi birçok kez özür diledi ve aşağılık hissetiğini kendisi söyledi. Bu kadar efendi gözüken bir insan neden böyle bir şey yapar hala aklım almıyor, yüzüme bakıp nasıl böyle hissetmiş olabilir ? Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı? Sizce bu kişiyle görüşmeyi bırakmalı mıyım? (şuanda konuşmuyoruz zaten) erkeklerle çok etkileşimde olan biri değilim çünkü çevremdekilerden pek hoşlandığım söylenemez, acaba bu çok yaygın bir şey mi ben mi düşünce olarak çok sığ biriyim?, beni aydınlatırsanız çok sevinirim..