• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden erkeklerden hep hakaret işittim erkek ırkından nefret ediyorum

kaderinisev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
122
3
38
Çanakkale
benim yaşadıklarımı daha önce açtıgım konularda okuyabilirsiniz ama yinede küçük hatırlatayım ; ben bunalımlı bi dönemde kötü bi insana çattım ve onun la birlikte oldum , ilişki benim rızamla olmadı ama sanırım o ortama girmekle hata yaptım , sonrada ayrıldım tabi beni borcada soktu hala daha ödediğim borçlarıma rağmen ben bu şerefsizden sıyrıldım ... şimdi durumsa ;

bu başıma gelenlerden önce sevdiğim biri vardı uzaktaydı uzaklık ilişkimizi yıpratmıştı , ayrıldık , ayrıldık ama arada sırada arar birbirimizi yoklardık.. beni sıkıntıya düşüren o şerefsiz le ayrılmak isterken eski sevgilim aradı bende başıma gelenleri dolaylı bi şekilde anlattım .. bana yol gösterdi akıl verdi neyse o kadar nazik davrandı ki uzakta benden hiçbir çıkarı olmıcak biri, ben benim durumuma rağmen gelecek hayalleri kurmasını anlıyamıyordum. soruyordum senin için sorun degil mi bana dediği tek şey sevgi herşeyin önüne geçiyor , seni seviyorum sen bi hata yapmışsın ve hatanı anlamışsın ddiyip anlayışla karşılıyordu.. sevgili değiliz ama şartlar olgunlaşnca evlenmek istediğini söylüyordu . bugün sabah sabah bi konu üzerine tartıştık , onu eleştirmeme dayanamadı bana ettiği hakaretler , başımdan gecenlerle ilgi sarf ettiği sözleri tarifi yok.. seni rezil edicem o çocugada sorucam neler yaşadınız herşeyi ögrenip seni dillere düşürücem daha neler neler .. hiç taviz vermedim gereken cevabıda aldı benden bi süre sonra pişman oldu yalvardı özür diledi sinir halinde söyledim dedi .. hemen numaramı değiştim tekrar muhatap olmamak için , gerceği anlatma yalan söylememekte çözüm değil cünkü aşkından ölüyorum diyen adamlar bile en ufakcık kavgada insanın yüzüne vuruyormuş. ne yapıcam ben bilemiyorum , o kadar mutsuzum ki .. diktirip hiçbişey olmalış gibi davranmak istiyorum ama o da icime sinmiyor söylersem bugün ki durumlara düşücem ...

allah kimseyi böylesine zor bir durumla imtihan etmesin .. ne olur bana bişiler söyleyşn kızlar kendimden nefret etmeye başladım , psikilojim çok bozuk

Son düzenleme:
benim yaşadıklarımı daha önce açtıgım konularda okuyabilirsiniz ama yinede küçük hatırlatayım ; ben bunalımlı bi dönemde kötü bi insana çattım ve onun la birlikte oldum , ilişki benim rızamla olmadı ama sanırım o ortama girmekle hata yaptım , sonrada ayrıldım tabi beni borcada soktu hala daha ödediğim borçlarıma rağmen ben bu şerefsizden sıyrıldım ... şimdi durumsa ;

bu başıma gelenlerden önce sevdiğim biri vardı uzaktaydı uzaklık ilişkimizi yıpratmıştı , ayrıldık , ayrıldık ama arada sırada arar birbirimizi yoklardık.. beni sıkıntıya düşüren o şerefsiz le ayrılmak isterken eski sevgilim aradı bende başıma gelenleri dolaylı bi şekilde anlattım .. bana yol gösterdi akıl verdi neyse o kadar nazik davrandı ki uzakta benden hiçbir çıkarı olmıcak biri, ben benim durumuma rağmen gelecek hayalleri kurmasını anlıyamıyordum. soruyordum senin için sorun degil mi bana dediği tek şey sevgi herşeyin önüne geçiyor , seni seviyorum sen bi hata yapmışsın ve hatanı anlamışsın ddiyip anlayışla karşılıyordu.. sevgili değiliz ama şartlar olgunlaşnca evlenmek istediğini söylüyordu . bugün sabah sabah bi konu üzerine tartıştık , onu eleştirmeme dayanamadı bana ettiği hakaretler , başımdan gecenlerle ilgi sarf ettiği sözleri tarifi yok.. seni rezil edicem o çocugada sorucam neler yaşadınız herşeyi ögrenip seni dillere düşürücem daha neler neler .. hiç taviz vermedim gereken cevabıda aldı benden bi süre sonra pişman oldu yalvardı özür diledi sinir halinde söyledim dedi .. hemen numaramı değiştim tekrar muhatap olmamak için , gerceği anlatma yalan söylememekte çözüm değil cünkü aşkından ölüyorum diyen adamlar bile en ufakcık kavgada insanın yüzüne vuruyormuş. ne yapıcam ben bilemiyorum , o kadar mutsuzum ki .. diktirip hiçbişey olmalış gibi davranmak istiyorum ama o da icime sinmiyor söylersem bugün ki durumlara düşücem ...

allah kimseyi böylesine zor bir durumla imtihan etmesin .. ne olur bana bişiler söyleyşn kızlar kendimden nefret etmeye başladım , psikilojim çok bozuk

malesef insanlar bi zara odaklandığı için nedenini niyesıni nasılni sormadan yargılıyolar Rabbim düşmanımın başına vermesin öyle zor bi durum. Erkeklere karşi böyle düşünme bence öyle düşünmeyen erkekler de var ama istediği şeyi yaşayip yaşayip sonra mağdur rolü oynayanlara denk geliyo

Son düzenleme:
ben dürüst olmak istiyorum , ama böylesine aşağılanmakta var nasıl çıkıcam bu ruh halinden inan bilmiyorum

evet dürüst olmak çok önemli ve doğru olan da bu ama devir dürüstlük devri mi onu bilemiyorum yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali onu sorun etmicek bedenini değil ruhunu sevebilcek birini bulursan dürüst ol tabi ki ama bu devirdi özellikle bu konularda dürüst olmakta pek iyi olmuyo bi psikologla falan görüşseniz sizin için yararlı olabilir

sen istememişsin ki. bir daha dürüst ol ama ayrıntıya girme...

Karşıda ki ısrarla sormadığı sürece açıklamanıza gerek yok diye düşünüyorum..Zaten ciddi düşünen bir adamda onla bunla ne yaptın ne ettin diye sorma cürretinde bulunmaz..

Her sinirlendiğinde böyle sana olan biten mevzuların hesabını sorup , tehdit edecekse ve ardından sinirimden böyle dedim diyip özürler dileyecekse bırak şurda kalsın böyle sevgi..

nasıl ayrıntıya girme , sonucta evlenince anlamıcak mı , kızlık zarım zarar gördü bidaha kanamam olmıcak , bu durumdan kurtulmanın yolu var ama vicdanımı düşünüyorum .. dürüst olsam bu durumla karşılaşıcam ne olucak benim halim .. siz olsanız nasıl davranırdınız

Dürüst ol kendin ol yeter hemen herşeyi anlatma gözlemle ama çok geçte söyleme. Kabul etti diye de nikah olmadan birlikte olma. Bende benzer şey yaşadım ama çok geç söylediğim için oldu eşin olacak kişi dahil kimse senin geçmişin tercihlerin vs ilgilendirmez. Diktirip evlensen ne olacak eşin sen ile değil yarattığın sahte karakterle evlencek karşı tarafta bunu hak etmiyor sende et parçası değilsin

Erkek arkadaşının çok üstüne gittin sanırım oda arkasında bişey aramış olabilir.

nasıl ayrıntıya girme , sonucta evlenince anlamıcak mı , kızlık zarım zarar gördü bidaha kanamam olmıcak , bu durumdan kurtulmanın yolu var ama vicdanımı düşünüyorum .. dürüst olsam bu durumla karşılaşıcam ne olucak benim halim .. siz olsanız nasıl davranırdınız

Senin durumunda ne varmış ki? Yasadığın seyin arkasında dik durmazsan elin oğlu da böyle cemkirir. Ya elbette bekaretin ile ilgili bilgi verebilirsin ama ayrıntıya gerek yok, yaptık bitti. Yasadık bitti.

Bundan sonraki ilişkilerinizde bu kadar ayrıntıya girmezsiniz olur biter,
tabi ki bilmeli herşeyi, ama yeri ve zamanı geldiğinde...
iyi yapmışsınız numaranızı değiştirerek..

Sen kendin yasadigini eziklik olarak gormezsen kimse bunu sana asagilama malzemesi olarak kullanamaz. Evet boyle bir sey yasadim seni ilgilendirmez. Sacma sapan konusursa bitir. Ben seni boyle de kabullenirim diyen adami afedersin ama s... et. Kabullenmek falan bu kelimeler irrite edici zaten. Senin yasadigin aciyi arkads gibi dinleyecek yeri geldiginde kendi anlatacak erkekler hala var bir yerlerde..

Back
X