arkadaşlar bu bölümde erken doğumlar konu oluyor benimde erken doğum riskim var ve son zamanlarda artan etken doğumların nedenlerini merak ediyorum,en çok hangi rahatsızlıkta yaşam şansı daha çok oluyor veya gebeliğin süresi uzuyor.
neden erken doğum riskin var? Benimde var çünkü rahim ağzı boyu kısaymış.
2.7 dedi doktor geçtiğimiz hafta salı günü ölçüldü. 1 hafta oldu. Ama benim haftama gelenlere dikişte atılmıyormuş. Ben her bebek hareketinde korkuyorum valla.
Sende sürekli yatıyormusun? Bu arada benim gibi bütün konuları dolaşıyorsun
ultrasonda ölçtüğünde daha da kısa çıkmıştı. doktor alla alla ölçüyü alamadım dedi birde vajınal olctu. sonra boyle dedı. 2.5 cm altı tehlıkelıdır dedı.. mm lık olculer bunlar. Bol bol yat dedı. proluton ıgne falan verdı. en azından 1 ayı atlatmamız lazım dedı. Baska bır doktora gıttım o da rısk var dedı ve bebek kafasını legen kemıklerının ıcıne sokmus dedı. ben 7 aya daha yenı gırdım
kızlar merhaba
bende 354 haftalık ikiz gebeyim.şuanda erken doğum riskinden dolayı 2 haftadır hastanedeyim.
benim 22.haftamda RAHİM BOYUM KISALMIŞ VE 1.5 cm di.dikiş attı doktorum.1 ay önce 0.85 e inmişti.sürekli yatak istirahatindeyim.yalnız lavoboya kalkıyorum ve prepar diye bir serum kullanıyorum.kasılmalarım olduğu için.
demem şu ki sakın üzülmeyin.ben bu kadar olumsuzlukla bugünlere geldim.ama Rabbime çok dua ettim.duayı bırakmayın ve morelinizi yüksek tutmaya bakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?