Neden erkender beni seks objesi olarak göruyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Annabellaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
141
15
13
32
Merhaba herkese,
Konuyu acip acmamakla biraz tereddüt ettim , bunu yazmak bıle hoş degıl kendı açımda ama yınede paylsmak ıstedım, 27 yaşında bır bayanım, bundam önce üzün senedir bır ılıskım oldu ama cınsel bırlesım yaşamadık . Onunla ıhanet yüzünden ayrıldım. Ondan sonra uzun zamandır kımseyı kalbıme almadım. Ama bazen erkekler benımle tanışmak ıstıyorlar efendı ve cıddı yaklaşıyorlar sonra bı bakıyorum o efendılıkten yana hic birsey kalmiyor direk niyetleri cinselim oluyor ( yani ciddi dusunmuyorlar) cidden anlamiyorum, neden erkende beni cinsel objesi olarak goruyorlar. Surf bazi bolgelerim dolgun oldugu icin mi beni seks objesi goruyorlar? Giyim tarzim da normal ons baksan, normal ve duzgun bir sekilde yaklasiyorum . Isedigim sadece bana degene veren bir Adam ve saygisi olan bir adam. Ama karsima cikan erkekler resmen beni seks objesi goruyorlar. Artik sogudum, kimseye guvenmiyorum ilk basta kendilerini farkli tanitiyorlar sonra niyetinin sadece ne oldugunu gosteriyorlar.. Artik supheleniyorum neden olabilir?

sadece sen değil kadınların çoğunun başına geliyor. erkeklerin abazanlığından, kadın görünce oralarının buralarının ayrı oynamasından kaynaklanıyor. öğrenecekler ablası öğrenecekler insan olmayı

Bundan neden rahatsızlık duyuyorsun ki. Genel olarak arzulanan bir kadın olduğuna göre sexsapaliten yüksek demek ki. Ama çok takıyorsan dolgun dediğin vücut hatlarını ortaya çıkarmayacak kıyafetler seçersin.
bir araştırma yapmışlar. Erkeklerin aklından 7-10 sn.de bir seks geçermiş. Onları hormonları yönetiyor.
Sen seçen olacaksın. Onların seni nasıl gördüğü değil, senin onları nasıl gördüğün önemli.

Meselam herkesin cinseline kimse karışamaz, ha nasıl karışamaz? Ben bu şekil giyinirim bu bayan şu şekil giyinir, kiminin bazı bölgeleri dolgundur, kimileri de fakedir belki. Hiçkimsenin hiçkimseye karışmaya bir hakkı yok.

Umarim, tek ben degilim elbette cogu kadin bu durumu yasiyor.. ama artik iyice tiskinir oldum... kimseye guven kalmiyor

Lafi nerden anladiniz acaba

Surf bazi bolgelerim dolgun oldugu icin mi beni seks objesi goruyorlar?
Bence siz kendinizi tanimlarken dahi kendinizi onlardan daha cok seks objesi olarak goruyorsunuz. :)
Actiginiz konu da bana pek samimi gelmedi.Dogrulugundan supheliyim..

Bence siz kendinizi tanimlarken bile kendinizi onlardan daha cok seks objesi olarak goruyorsunuz. :)
Actiginiz konu da bana pek samimi gelmedi.Dogrulugundan supheliyim..
Kendini bayan diye tanımlamış birde
Kadınların büyük çoğunluğu bunu sevmez

ben 13 15 yaşlarında ergen oğlan çocuğu havası alıyorum umarım ban yemem lütfen çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…