- 4 Nisan 2021
- 141
- 15
- 13
- 32
- Konu Sahibi Annabellaa
-
Diline dolamış erkek ağzıyla cinsel obje seks objesi gece geceSex objesi çok itici bi söylem değil mi ya, bana da konu feyk gibi geldi. Yürü git ekşiye orda takıl
Diline dolamış erkek ağzıyla cinsel obje seks objesi gece gece
Meselam herkesin cinseline kimse karışamaz, ha nasıl karışamaz? Ben bu şekil giyinirim bu bayan şu şekil giyinir, kiminin bazı bölgeleri dolgundur, kimileri de fakedir belki. Hiçkimsenin hiçkimseye karışmaya bir hakkı yok.Ama bazen erkekler benımle tanışmak ıstıyorlar efendı ve cıddı yaklaşıyorlar sonra bı bakıyorum o efendılıkten yana hic birsey kalmiyor direk niyetleri cinselim oluyor ( yani ciddi dusunmuyorlar) cidden anlamiyorum, neden erkende beni cinsel objesi olarak goruyorlar. Surf bazi bolgelerim dolgun oldugu icin mi beni seks objesi goruyorlar? Giyim tarzim da normal ons baksan, normal ve duzgun bir sekilde yaklasiyorum .
Merak ediyorum cidden.. Neden fake olsun? Hani amacim ne olabilir27 yaşında mısınız sahiden?
Konu da fake kokusu alır gibi oldum ondan sordum
Amacın benim umrumda değilMerak ediyorum cidden.. Neden fake olsun? Hani amacim ne olabilir
Umarim, tek ben degilim elbette cogu kadin bu durumu yasiyor.. ama artik iyice tiskinir oldum... kimseye guven kalmiyorsadece sen değil kadınların çoğunun başına geliyor. erkeklerin abazanlığından, kadın görünce oralarının buralarının ayrı oynamasından kaynaklanıyor. öğrenecekler ablası öğrenecekler insan olmayı
AnlamadimCinselime bakma ırahatsız oluyorum de Haydar abey.
Anlamadim nedemek istedinAksan, sen istiyor duj tadinda olabilir mi? Yazım dilinde var cunku bi benzerlik.
Lafi nerden anladiniz acabaMeselam herkesin cinseline kimse karışamaz, ha nasıl karışamaz? Ben bu şekil giyinirim bu bayan şu şekil giyinir, kiminin bazı bölgeleri dolgundur, kimileri de fakedir belki. Hiçkimsenin hiçkimseye karışmaya bir hakkı yok.
Surf bazi bolgelerim dolgun oldugu icin mi beni seks objesi goruyorlar?
Bence siz kendinizi tanimlarken dahi kendinizi onlardan daha cok seks objesi olarak goruyorsunuz. :)Surf bazi bolgelerim dolgun oldugu icin mi beni seks objesi goruyorlar?
Kendini bayan diye tanımlamış birdeBence siz kendinizi tanimlarken bile kendinizi onlardan daha cok seks objesi olarak goruyorsunuz. :)
Actiginiz konu da bana pek samimi gelmedi.Dogrulugundan supheliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?