- Konu Sahibi kendim1987
-
Eskilerle kıyaslarsanız yanılırsınız, erkekler eskiden de aynıydı şimdi de aynı...
Hatta kat be kat daha çekilmez davranışlar içindeler... :umursamaz:
Eskiden kadınların çoğunda 'maddi imkan' 'iş imkanı' yokmuş.
Şimdi her şey öyle mi?
Kadınlar çalışıyor paralarını kazanıyorlar ve fazla dır dır edenin, derdi tasası bitmeyenin eline sepeti verip yolluyorlar.
Aşkla sevgiyle azlıkla çoklukla alakası yok.
Sadece kadınların imkanları erkeklerinkine eşitlendi ve kadınlar da bu haklarını değerlendiriyorlar. a.s
BENCE böyle bir değerlendırme kültürümüzü yozlaştırıyor
Önceden neden yaygın değilmiş boşanma,hem şartlar daha ağırdı,
Annelerimizin çoğu kayınvalide yanına evlenmişler,
Anne ve babalarımız daha masum yaşamış aşkı kısa süre flört etmişler,uzun edenler ise sanmıyorum kafede vs vs buluşsun nevruzlarda bayramlarda bakışırmış,sonuç olarak birbirlerini tanıma şansı yokmuş
Annelerimizn çoğu der bir yataga yada bir halıya geldim diye,çeyizler bu kadar yoktu
Şimdi ayrı ev,istediğin kadar eşini tanıma şansın var,düğünler çeyizler herşey eksiksiz,ama boşanma artık daha fazla sorun nedir arkadaşlar görüşlerinizi merak ediyorum???
Ne ilgisi var anlayamadım. Biraz daha açar mısın?
acıyım asırlardır süregelen aile kavramı bızdede yabancı ülkelerde oldugu gibi önemsiz bir şeymiş gıbı olmaya baslıycak bana göre yakında ewlenmeden cocuk sahıbı olanların sayısı artıcak ...gibi
acıyım asırlardır süregelen aile kavramı bızdede yabancı ülkelerde oldugu gibi önemsiz bir şeymiş gıbı olmaya baslıycak bana göre yakında ewlenmeden cocuk sahıbı olanların sayısı artıcak ...gibi
Zina sebebiyle boşanma -Hayata kast sebebiyle boşanma -Pek kötü ve o*nur kırıcı davranış sebebiyle boşanma -Suç işleme sebebiyle boşanma -Haysiyetsiz hayat sebebiyle boşanma -Terk sebebiyle boşanma -Akıl hastalığı sebebiyle boşanma -Evlilik birliğinin sarsılması sebebiyle boşanma -Alay etmek
-Aşağılamak -Küçük düşürmek -Tükürmek -Küçümsemek -Başkalarıyla karşılaştırmak -Hırsızlık yapmak
-İftira etmek -Çocuğun kendisinden olmadığı ile suçlamak -Sapık ilişkiyle suçlamak -Kız çıkmadı diye suçlamak -Sadakatsizlikle suçlamak -İktidarsızlıkla suçlamak -Eşini sevmediğini söylemek -Eşinden soğuduğunu söylemek -Başkası ile evleneceğini söylemek -Aile ile görüştürmemek -Eşini tehdit etmek
-Aile yanına bırakmak Evden kovmak -Yurt dışına yanında götürmemek -Üvey çocuğa kötü davranmak
-Doğumunda ilgilenmemek -Sebepsiz intihara kalkışmak -Evi sık terk etmek -Ağız ve vücut kokusu davisinden kaçınmak -Beden temizliği ile ilgilenmemek -Bağımsız konut sağlamamak -Çalışmamak
-Cinsel ilişki kuramamak -Cinsel ilişkiden kaçınmak -Sevgilisini unutamadığını söylemek -Evlilik dışı çocuğu olmak -Eşini dövmek -Kesici aletle yaralamak -Aşırı içki kullanmak -İmam nikahlı yaşamak
türkiye boşanmaya götüren sebepler bunlarmış araştırmlara göre sizce hangi dogru ya da sız hangısınden dolayı boşandınız ?
ya benım anlamadıgım bır dıger konuda bız sevgılıyken ya da sözlüyken ya da nişanlıykn nelerını göremıyoruz ewlenınce ne ortaya cıkıyorda boşanıyoruz evlendıgınız ya da ewlendıgımız kişi ewlılıkten öncekı tanıdıgımız ınsan mı sonrakı mı nasıl anlıycaz bız hangısını sevıyoruzda ewlenıyoruz ya da sevmıyoruz da bosanıyoruz nıye özellıklede bu dönemde bosanma yüzdelerınde bır artık oldu offff cok karmasık anlamıyorum
ya benım anlamadıgım bır dıger konuda bız sevgılıyken ya da sözlüyken ya da nişanlıykn nelerını göremıyoruz ewlenınce ne ortaya cıkıyorda boşanıyoruz evlendıgınız ya da ewlendıgımız kişi ewlılıkten öncekı tanıdıgımız ınsan mı sonrakı mı nasıl anlıycaz bız hangısını sevıyoruzda ewlenıyoruz ya da sevmıyoruz da bosanıyoruz nıye özellıklede bu dönemde bosanma yüzdelerınde bır artık oldu offff cok karmasık anlamıyorum
Benim yorumuma yozlaşma demişsiniz, soruyorum peki neden insanlar ayrılırlar?
Eskilerle kıyaslamayı bırakın, eskilerin maddi gücü yoktu, ellerinde imkan yoktu.
Size 'insan' muamelesi yapmayan bir adamla neden yaşayasınız yoksa, ekstra bir durum yoksa ŞAYET?
Kadınların maddi gücüne kavuşması yozlaşma değildir yanlış tarafa çekmeyelim konuyu. bayanssulusmile
Neden boşanıyorlar sorusuna cevap, pembe hayallerde dolaşıp o insanın sadece 'bir insan' prens olmadığını gördüklerinden... sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?