neden evlenen çiftler boşanır

Sonunda doğru cevaplar verecek birini bulduk alkisalkisalkis

Geçmiş olsun sizin eşiniz avukat olmanızdan çekinmiş heralde:))))))
Bende ameliyat oldum tümörden babam yani hadi kocayı eş geçin tek yardımı olmadı.Birde üstüne üstlük bi sürü laf etti özelde ameliyat oldum diyesempatiksalakcinni

her insanın tahammül sınırı farklıdır.kimi en ufak hakarete bile dayanamaz işi boşanmaya götürür kimi şiddet görür defalarca aldatılır yine boşanmaz
birde artık bayanların ekonomik özgürlüğü olmaya başladı.eskiler gibi çaresiz değiller
artık daha kolay boşanmayı göze alabiliyorlar

teşekür derim fiyonk geçmiş olsun dileğine

emu sana da çok geçmiş olsun iyisindir umarım eşim benden biraz korkar zaten akıllı adam eşinden çekinirmiş öyle diyor :)) şaka bir yana çok net sınırlarım olsa da gerekirse onun için canımı vereceğimi iyi biliyor onun için çok şeye katlanıyorum başta ailesi olmak üzere o yüzden biraz da kıyamaz bana :))

Ben olsam hangi hatadan hangi tazminatı öderim diye iyi davranırdım heralde:)))
Teşekkürler ben size göre biraz daha şanslıyım
Bizede lazım ama yok kalmadı memlekette iyisi :)

insanlar severek evleniyor diye biliyoruz..en azından çevremde gördüklerim..ama maalesef herşey göründüğü gibi değil..neredeyse tüm bekarların tek arzusu evlenmek ama imzalar atıldıktan sonra kabus mu başlıyordur nedir..henüz bugün öğrendim en yakın arkadaşımın 2. ayı ve dayak yemiş yaaa( ve eşi bunu dayak olarak nitelendirmiyor bile..ciddi anlamda uzaklaşıyorum bu düşünceden sanrım..

benim arkadaşımda evleneli bir yıl oldu ama defalarca dayak yemiş.
evlenirken acele etmemek aileyi filan iyice soruşturmak gerekiyo.aile yapısı bozuk olan insanlardan herşey beklenir bence

görücü usulü evliliklerde herşeyden önce aileler genelde anlaşıyor.çünkü gelini ya da damadı kendileri bulmuş oluyor.şimdi kişiler birbirini seviyor evleniyor ama aileler evdeki huzuru ciddi oranda kaçırabiliyor.bunun yanında en büyük neden artık tahammül sınırının aşılmış olması.insanlar kimsenin kahrını çekmek istemiyor çünkü herkes özgüven sahibi.kendi ayakları üzerinde durabileceğini öğrendi.hiçbirimiz annelerimiz gibi değiliz.benim annem 30 senedir anlatır dinlerken içim yanar.ben bunun binde birini çeksem ertesi gün boşanırım diyorum.hepimiz böyleyiz artık:)

haklısın canım. o devirler eskide kaldı. artık herkes rahatı buldu. kaynana evine 5-6 uğramaya bile katlanamayan bi nesil var artık.

çünkü halktan kadınlar

1. kocası bir kadınla mesajlaşsa, kocasının kadınla mesajlaşmasına engel olmak için çaresizce çırpınıyor, diğer kadınıı tehdit etmeye falan kalkışıyor.

2. kocası tokat atsa, olur öyle 1 defacık sinir anında deyip kendini avutuyor.

3. aldatılsa, boşanma davası açmak yerine kadınlar kulübüne başlık açıyor. açtığı başlık da "evliliğimi nasıl kurtarabilirim, kocişimi öbür kadından nasıl soğutabilirim ühü ühü" gibi bi şey oluyor.

4.eşinin ailesinden baskı görse sineye çekiyor.

5. eşinin ilgisizliğini sineye çekiyor.

6. eşinin mini eteğe izin vermemesini sineye çekip, eşinin mini etek giyen başka bir kadına aşık olması sonucunda sinir krizlerine giriyor.

7.aldatıldığında ya da dayak yediğinde "boşan bu hakarete katlanma" dediğinizde çocuk gibi "yaaaaaaa ben boşanmak değil evliliğimi kurtarmak istiyorum. siz benim yuvamı yıkmak istiosunuz pis kıskançlar" gibi tavırlar alıyor. kocasına yöneltemediği öfkesini başka kadınlara yönelterek deşarj olmaya çalışıyor.

bu maddeler son aylarda burada açılmış evlilik temalı başlıklardan derlenmiş sonuçlardır.

ünlülerin ve zenginlerin sık boşanıp
halktan insanların nadir boşanmasının sebebi bu.

çok haklısın acemicadı cadı. erkekler aldatıldığında direk boşuyo karılarını.kadının elinden çocuğu da malı mülkü de alıyo bi şekilde.barışmak söz konusu bile değil böyle bi durumda.ayrıca da kimsenin yüzüne bakamayacak duruma gelir çünkü kadın dediğin böyle bişey yapamaz.namussuzluktur.
ama erkek her istediğini yapar elinin kiridir.ne yaparlarsa yapsınlar bi süre sonra affedilirler anlayışı yüzünden bu haldeyiz.
bu durumun aşılması için kadınlar da ağlayıp sızlamak yerine direk boşanacak ve barışmak diye bişey olmayacak.bu nedenle her kadının ekonomik özgürlüğünü kazanması lazım

aldatılma durumunda da 'kocamı o kadına mı kaptırayim yani' gibi laflara da gülüyorum sadece.
erkekler böyle kadınlar yüzünden kendileri vazgeçilmez sanıyo

kızlar burası yeri degıl bılıyorum ama farklı bır baslıkta acmak ıstemedım

ben sözlüydüm ramazanın bırınde sözü attım aileler yüzünden sözlüm ne ailesine laf söyletti ne bana yanı onun gözunde aileside suçsuz bende neyse işte ben bunu hafta bır kere falan arıyodum ne yapıyor dıye ama bu aradıgım zamanlar ondan sogumam ıcın bana küfür falan edıyordu sırf bu yuzden gıcıklıgna arıyodum dıyebılırım sonra en son bır gun aradıgımda dedımkı pazar gunu görücü gelıcek hıc arayamayan adam cumartesı gece mesaj atmıs işte ınsan sevdıgını almalı ben buyuk yanlıs yapıyorum senı özledım dıye kıskandırmya acalıstım işe yaradı sonra aradım ben bunu dedıkı bu sana uzattgım zeytın dalı kabul et bence neyse boyle barısır gıbı olduk sonra bu ewe bır gıttı aılesı ıstemıyor benı dedı bır konusıcam neyse sonra konustu bana dıyorkı sen benden baskasıyla ewlenemezsın aılem suan senı istemıyor ne onlardan ne senden gecebılıyorum sen benım soyledıklerıme bakma hayatını kur falan anlamadım ya yardım :gitme:

tamm o zaman her calısan kadın ben calısıyorum senın bır öff demenı bıle cekemem dıyıp bosansın :teytey:
Kastım öf meselesi değildi, dayaktı şiddetti, anlayışsızlıktı, sevgisizlikti.
Bunlar öfle bir mi yoksa siz mi anlamak istemiyorsunuz? şakkıdı
Söylediğimin 10 da 1ini anlamamışsınız... bayanssulusmile
Neyse...
Onca laf anlattım, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali anlamak isteyen zaten anlıyor...
Gerisi boş. zemuszemus

Görünür sebepler vardır. Bir de görünmeyenler...
Asıl bitiren bunlar evliliği..
İlişkiler eskir..
İnsanlar değişir ya da farklı olduklarını farketmeden evlenmişlerdir.
İhanete, şiddete, saygısızlığa da boşanmaya da neden olanlar bunlardır aslında .

annem iki kere evlendi bosandi
biri babamdi calismiyodu tembelin tekiydi beceriksizdi bosanmakta hakliydi annem
digeride malesef ruh hastasi gibi birseydi dayak, öldürmeye tesebbüs gibi seyler vardi
kimse huzurluyken ayrilmaz bence
allah herkesi hayirli insanlarla karsilastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…