evli misiniz? :)Rahat batmıştır
Evlenmek istediğimi etraftakilere söylediğimde genelde sana rahat battı heralde diyorlar .evli misiniz? :)
. Ben sevgilimle bir çatı altında yaşamak için evlenmek istiyorum, rutin hayatımı onunla paylaşarak yaşamak istiyorum.
evet evli arkadaşlarım rahat mı battı iyi b*k yedim diyor ama evlenmeden önce erkekleri bezdirme konusunda master yaptılar evlilik için baskıda :)Evlenmek istediğimi etraftakilere söylediğimde genelde sana rahat battı heralde diyorlar .
Burda da bir konu vardı evlendim iyi b*k yedim diye
Tamamen gözlemsel . Allah iyi insanlarla karşılaştırsın .
Çocuk dışındaki herşey gereksiz ya huBirlikte yasamak istiosan cocuk istiosan.. gelinlik giymek istiosan dugun yapip hava atmak istiosan.. vs vs vs..
Ole aslinda.,cok gereksiz bi milletiz demek :)Çocuk dışındaki herşey gereksiz ya hu
ya gece hayatı yok, gezmesi yok ot gibi evden çıkmayan bir adam. Kendisini sevmiyor bir de, beni neden seviyorsun diyor. Çok zor bir karakterbence ‘bütün erkekler’ veya ‘bütün kadınlar’ diye genelleme yapmak doğru değil.
Kimisi çocuk için evlenir. kimisi artık düzen istiyorum diye evlenir. kimisi yalnız kalmaktan korktuğu için evlenir. Farklı farklı sebepleri olabilir insanların.
Sizdeki durum farklı. adam rahatlığa alışmış. o rahatlık bozulacak diye korkuyor belli ki. ne denir ki bu durumda... bende bilemedim
Ole aslinda.,cok gereksiz bi milletiz demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?