Neden Gebe Kalamadığımı Öğrendim Seneler Sonra!

bende reglin 3.günü hormon tesstlerimi yaptırdım normal çıktı dr.21.gün tekrar çağırdı progesteron testi için.anlamadığım yumurtlama olmuyorsa akıntıda olmaz ama ben akıntıdan anlıyorum yumurtlama olduğunu tabi çatladımı çatlamadımı bilemiyorum.

arkadaşlar yıllardır çocuğumuz olmuyor,sürekli doktorlara gittim hormon testi yaptılar birşeyin yok deyip gönderdiler.
klomen başlattılar 2 kez,yumurta takibinde birçok küçük yumurta ve 1 tane olgunlaşmış yumurtan var dediler.

ikinci kez klomenide aylar sonra yaptırdım ve gene aynısı oldu.. her defasında hormonlar iyi bir problem yok zamanını beklicez dediler.

bende sonunda endokrin bölümüne gittim ve tahlil yaptırdım hormonlar gene düzgün çıktı ve son olarak adetin 21. günü gel progesterona bakalım dediler, sonuç ise PROGESTERON 0,2 çıktı, yani vucudum yumurta üretmiyor ,siz daha iyi bilirsiniz, normalde kaç olması gerek?
bende şimdiye kadar anlamamıştım klomen kullandığım zaman 1 tanesi zor gelişiyordu,bunca sene boşuna bekledim zaman kaybettim,sizde bu hormona dikkat edin diye yazdım..
bu cuma kadın doğuma gidicem,beni neler beklıyor bilmiyorum,benım gibi olan mutlaka vardır,yumurta geliştirici ilaçlar mı verirler?canım cok sıkkın:14:

bana klomende vermedi sadece progestan diye bir ilaç verdi doktorum ama 3 kutuyu bitirmeme rağmen hala gebe kalamadım umarım senn tedavin olumlu sonuç verir. uzun zamandr internetten bakıyorum pco olup gebe kalan çok kişi var

Back