Selam kızlar...hızlıca konuya gireceğim..8 aya yakındır evliyim..ve hiç korunmadım..bi ara ilişkiden hemen sonra wcye gidiyordum gebe kalmamak için ama 2 aydır daha dikkat ediyorum..yatakta yarım saat falan kalmaya...kan testi yaptım problem yok..sadece mantar oluşmuş demişti doktor fitil veerdi geçti heralde.. evlendikten sonra 7 kilo kadar aldım onun etkisi olabilirmi:S fikirlerinizle umutlarımı yeşertin ...
Selam kızlar...hızlıca konuya gireceğim..8 aya yakındır evliyim..ve hiç korunmadım..bi ara ilişkiden hemen sonra wcye gidiyordum gebe kalmamak için ama 2 aydır daha dikkat ediyorum..yatakta yarım saat falan kalmaya...kan testi yaptım problem yok..sadece mantar oluşmuş demişti doktor fitil veerdi geçti heralde.. evlendikten sonra 7 kilo kadar aldım onun etkisi olabilirmi:S fikirlerinizle umutlarımı yeşertin ...
slm cnm hayrlı olsun insallah hamile kalırsın bende evleneli 1,5 sene oldu bende hamile kalamıyorum denemediğim ilaç test kalmadı sorun yok ne eşimde ne de bende. neden olmuyor bilmiyorum zamanı var sanırım kafaya takınca olmuyormus nasıl takmıcam bilmiyorum, hamile kalmak için uğrasıyorsun sonucun belli olacağı günü iple çekiyorsun kendine dikkat ediyorsun ama negatif çıkıyor. kilona dikkat et tabi asırı kilo olduğunda sıkıntı oluyormus. bende evlenince 10 kilo ya yakın kilo aldım evlenmeden önce çok zayıftım eğer boyunla orantılıysa sorun olacağını düşünmüyorum
mrb canm bende 1.5 yıllık evliyim ama bende pko var 1 yıldır tedavi görüyorum ama tık tok sanırım pko da kilo zararlı eger bir sorun yoksa kiloyla hiçbir alaksı yok bissürüarkdsm var benden 2 , 3 kat kilolular hepsi catır catır doguruo kaç kilosun sen
ben 58 kiloyum dr a sordum normal dedi boyum 1.64 sen zayıfsın sanırım kilo probleminde yok eşin göründümü pekicnm ben 56 kiloyum bende cevremi çok arastırıyorum hormon düzensizliği çok ciddi derecede bozuk olan tanıdıklarım var çocukları var bende neden olmuyor bilmiyorum ben kafaya takınca eşimle de aram bozuluyor. 6 sene öncesine kadar bendede polikstik over var dediler yıllarca ilaç kullandım şimdi kist yok dr un dediğine göre hersey normal ama tık yok dediğin gibi...
slm canmöncelikle daha yeni evliymişsin nie acele ediyosun ki eger dr önemli bir rahatszlık yok diyorsa belemelisin sen daha bukadar erken stres yaparsan işin zor eşin de dr a göründümü yani sperm tahlili felan
aynen ya insan takıyor napalım yani..ilşki yaşa yatakta kalıyosun ki spermler gitsin rahme doğru hopaaaaa:) ya boyum 1.68 kio 76 oldu bu ay...slm cnm hayrlı olsun insallah hamile kalırsın bende evleneli 1,5 sene oldu bende hamile kalamıyorum denemediğim ilaç test kalmadı sorun yok ne eşimde ne de bende. neden olmuyor bilmiyorum zamanı var sanırım kafaya takınca olmuyormus nasıl takmıcam bilmiyorum, hamile kalmak için uğrasıyorsun sonucun belli olacağı günü iple çekiyorsun kendine dikkat ediyorsun ama negatif çıkıyor. kilona dikkat et tabi asırı kilo olduğunda sıkıntı oluyormus. bende evlenince 10 kilo ya yakın kilo aldım evlenmeden önce çok zayıftım eğer boyunla orantılıysa sorun olacağını düşünmüyorum
mrb canm bende 1.5 yıllık evliyim ama bende pko var 1 yıldır tedavi görüyorum ama tık tok sanırım pko da kilo zararlı eger bir sorun yoksa kiloyla hiçbir alaksı yok bissürüarkdsm var benden 2 , 3 kat kilolular hepsi catır catır doguruo kaç kilosun sen
ya haklısın ama problem ney anlamadım ki....inan artık ilişkiden sonra ayaklarımı duvara dayayıp havaya kaldırcam o derce yani:S
bu arada pko ne demek:S
polikistik over acılmı nüsübetinyumurtalık kisti nebilim neyni anlatayım boşver allah sana vermesin bilme daha ii canm inan bende asla bilmek istemezdim
daha cok erken 1 sene bi bekle hem daha yeni evliymissin evliliginin tadini cikart derimALLAH gonlune gore veriri insallah
herkese inşallah ama ne biliyim belirsizlik insanı kasıyor galiba:S
bende de kist var pek çok ama küçükmüş doktor öyle dedi..ama ilaç falan vermedi gerek duymadı heralde..
pko de küçük kistçikler acaba senin kide hafif derece olmasın adetin düzenlimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?