Neden gebe kalamıyorum?Yorumlarınızla umutlarımı yeşertin...

inşallahh..hayatımın hiç bi döneminde adet olmamayı bu kadar istememiştim:)

inşallahh..hayatımın hiç bi döneminde adet olmamayı bu kadar istememiştim:)

aynen bende senın gıbıyım heyecanlıyım.bende de myom var.doktorum gebe kalmayı dene dedı .bakalım artık nolcak.rabbım en kısa zamanda dileğimize kavusturr bızlerı ınsallah

slm canm öncelikle daha yeni evliymişsin nie acele ediyosun ki eger dr önemli bir rahatszlık yok diyorsa belemelisin sen daha bukadar erken stres yaparsan işin zor eşin de dr a göründümü yani sperm tahlili felan

cnm bende senin gibi yapıyorum her ay ümitle bekliyorum 1 senedir tık yok:) bol bol dua edeceğiz allahım kimseyi o hasreti yaşatmasın ...birbirimize destek olacağız bugün bende regl oldum gibi birşey anhlyamadım normal adet tarihimden 2 gün gecikmişti bugün kahverengı lekelenme oldu ardından 2 damla pembemsi geldi hala da ümitleniyorum ya acaba mı diyorum test almıştı yarın sabah yaparım diye bugün aldım ama bugünde böyle olunca ara ara kan geliyor yarın çift çizgiyi görmeyi çok istiyordum ya bende ...herşeyin başı stres....

ya ben 1 kere aldım o testten bi daha da almam..ekrandaki o tek çizgi sanki beynimn içinden geçti...helal size walla güçlüsüzünüz...Rabbim yine hayırlısını versin..ama ben o testi anca adetim 3 -4 gün gecikse alırım cesaretim yokk

tatlım bende bugün almayacaktım içimden bir ses aL dedi ama yine yanıldım eczaneden gelirken birşeyler olduğunu hissettim eve geldim baktım yine kırmızı kart dedim ama şimdi ara ara oluyor adetimde bu ay iki gün geçti normalde benim mart 29 30 olmam gerekiyordu bugün oldum oda ara ara kanama inanır mısın hala ümitliyim ya:) kafayı sıyırmasam iyi:) testte dolabımda duruyor test yapmak nasip olucak inş birgün hepimize canım...

inşallahhhh...ama sonucu paylaş mutlaka inşallahhhh hamilesindir..............aminnnnnnnnnnnnn

inşallahhhh...ama sonucu paylaş mutlaka inşallahhhh hamilesindir..............aminnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlım inş canım inşllah sabah idrarıyla yapıcam tabi bugün ki gibi ara ara gelmezse...sabah daha sağlıklı oluyormuş test bakalım ya bundan sonraki aylar takmamaya çalışalım canım insan düşündükçe çıkmaza giriyor ve stres var oldukça vücudu etkiliyor ...inşallah hepimiz hamiş olucaz ya :)

geçen ay benimde ilk 2 gün öyleydi lekelenme kanlı akıntı az az geliyordu hatta elimde olsa kanı geri itecektim gelmesin diye:)..ama geldi napalım:) neyse hiç adet olamayanlar var böyle düşünüp şükredelim..ama inşallah bebek için de şükrederiz..:)

ah bende bende bende senin gibiydim tuvalete girmeye korkarım :) kırmızı rengı sevmemeye başladım artık yaaa:) ama olucak allahın izniyle bugünlerimize de şükür be tatlım ... allah ne zaman iterse o zaman verir ... moreller yüksek olsun lütfen sende takma kafana takıncada olmuyor canım benim yine süper bir ay bizi bekliyor :)

canım malesef değilim hamiş bu ay da regl oluyorum

canım malesef değilim hamiş bu ay da regl oluyorum

hadi yaa.. inşallah adetin düzenlidir...şu yumurtlamayı da iyi hesaplarsak...e şimdi biz ne yapsak hamile kalma olasılığılığımız artar? yumurtlama gününde ilişki yaşama dışında???

Son düzenleme:
çok şükür adetim düzenli canım bu ay dediğim gibi ovülasyon testini de denedim sonuç alamadım...gün aşırı da yaptım spermler daha güçlü verimli olur diye o da olmadı...ilişkiden snr yarım saatten fazla bacaklarımı diktim yine olmadı:)yastık koyduk ona da yok dedi bebiş gelmedi:)ne yapmamız lazım biliyo musun herşeyden önce stres kafaya takmamak başka şeylerle uğraşmak ...vs.vs...herşeyin başı stres ne kadar stres yaparsak vücudumuz o kadar etkileniyor malesef kafaya takmamak.bitanem ben bu ay doktora gideceğim sorun nedir niyedir öğreneceğim en azından 1.5 sen oldu evleneli artık istiyoruz bebişimiz olsun ya inş seninde olur bitanemmm o zamanda hamiş haberlerimizi paylaşırız burada inş

Merhaba bende 10 aydır istiyorum hiçbir sorun yok ama hala olmadı çörekotu bak tarçını deniyorum acı elma yağını denedim hayıt tohumunu içtim dün sütten zehirlendim galiba karnımçomağrıyo midem çok bulanıyo adetim 7 nisan inşallah gelmez ama hiç belirtide yok malesef her ay göğüslerim şişer ağrırdı bu ay oda yok

Merhaba ing_ing
Yanlış anlamadıysam 2 aydır korunmuyorsunuz.Çok erken bi süre bu.Biliyorum beklemek insanı yıpratıyor ama telaş edeceğin bi durum yok bence.Boyuna göre fazla kilon varsa onu vermeye odaklan bebeği de takmamış olursun böylece.Çünkü bu tescilli bir gerçekki bebekler stresli annelere gelmiyorlar. Ne zaman amaan boşverdim dersen o zaman hamile kalırsın.Bat sayıp,hamilelik belirtisi ararsan ne hayalkırıklıklarını atlatabilirsin nede zaman geçer.
İnşallah en kısa zamanda beklediğiniz melek ailenize dahil olur.

ben de adet oldum maalesef...adetim biter bitmez tkrr doktora gidceğim inşallah bakalım nedir neyin nesidir...

ben de adet oldum maalesef...adetim biter bitmez tkrr doktora gidceğim inşallah bakalım nedir neyin nesidir...

cnm aynı dertteniz bende senin gibi doktorla görüştüm denemeye devam dedi, gününü mü tutturamıyoruz acaba diye düşünüyorum,,,, nasıl olacak bilmiyrum da. doktor karar veriyo ne zaman ilşki olacağına çok stres oluyo ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…