evet o zamanlar gercekten ınsanın psikolojısı cok tuhaf oluyor ama cok da kafaya takarsak olmaz. herseyı akısına bırakmalıyız.allahın izniyle olur ınsallah.hepımız bebıslerımızı kucagımıza alırız en kısa zamanda ins.
inşallahh..hayatımın hiç bi döneminde adet olmamayı bu kadar istememiştim:)
aynen bende senın gıbıyım heyecanlıyım.bende de myom var.doktorum gebe kalmayı dene dedı .bakalım artık nolcak.rabbım en kısa zamanda dileğimize kavusturr bızlerı ınsallah
slm canmöncelikle daha yeni evliymişsin nie acele ediyosun ki eger dr önemli bir rahatszlık yok diyorsa belemelisin sen daha bukadar erken stres yaparsan işin zor eşin de dr a göründümü yani sperm tahlili felan
cnm bende senin gibi yapıyorum her ay ümitle bekliyorum 1 senedir tık yok:) bol bol dua edeceğiz allahım kimseyi o hasreti yaşatmasın ...birbirimize destek olacağız bugün bende regl oldum gibi birşey anhlyamadım normal adet tarihimden 2 gün gecikmişti bugün kahverengı lekelenme oldu ardından 2 damla pembemsi geldi hala da ümitleniyorum ya acaba mı diyorum test almıştı yarın sabah yaparım diye bugün aldım ama bugünde böyle oluncaara ara kan geliyor yarın çift çizgiyi görmeyi çok istiyordum ya bende ...herşeyin başı stres....
ya ben 1 kere aldım o testten bi daha da almam..ekrandaki o tek çizgi sanki beynimn içinden geçti...helal size walla güçlüsüzünüz...Rabbim yine hayırlısını versin..ama ben o testi anca adetim 3 -4 gün gecikse alırım cesaretim yokk
tatlım bende bugün almayacaktım içimden bir ses aL dedi ama yine yanıldım eczaneden gelirken birşeyler olduğunu hissettim eve geldim baktım yine kırmızı kart dedim ama şimdi ara ara oluyor adetimde bu ay iki gün geçti normalde benim mart 29 30 olmam gerekiyordu bugün oldum oda ara ara kanama inanır mısın hala ümitliyim ya:) kafayı sıyırmasam iyi:) testte dolabımda duruyortest yapmak nasip olucak inş birgün hepimize canım...
inşallahhhh...ama sonucu paylaş mutlaka inşallahhhh hamilesindir..............aminnnnnnnnnnnnn
geçen ay benimde ilk 2 gün öyleydi lekelenme kanlı akıntı az az geliyordu hatta elimde olsa kanı geri itecektim gelmesin diye:)..ama geldi napalım:) neyse hiç adet olamayanlar var böyle düşünüp şükredelim..ama inşallah bebek için de şükrederiz..:)
ben 58 kiloyum dr a sordum normal dedi boyum 1.64 sen zayıfsın sanırım kilo probleminde yok eşin göründümü peki
geçen ay benimde ilk 2 gün öyleydi lekelenme kanlı akıntı az az geliyordu hatta elimde olsa kanı geri itecektim gelmesin diye:)..ama geldi napalım:) neyse hiç adet olamayanlar var böyle düşünüp şükredelim..ama inşallah bebek için de şükrederiz..:)
canım malesef değilim hamiş bu ay daregl oluyorum
Selam kızlar...hızlıca konuya gireceğim..8 aya yakındır evliyim..ve hiç korunmadım..bi ara ilişkiden hemen sonra wcye gidiyordum gebe kalmamak için ama 2 aydır daha dikkat ediyorum..yatakta yarım saat falan kalmaya...kan testi yaptım problem yok..sadece mantar oluşmuş demişti doktor fitil veerdi geçti heralde.. evlendikten sonra 7 kilo kadar aldım onun etkisi olabilirmi:S fikirlerinizle umutlarımı yeşertin ...
çok şükür adetim düzenli canım bu ay dediğim gibi ovülasyon testini de denedim sonuç alamadım...gün aşırı da yaptım spermler daha güçlü verimli olur diye o da olmadı...ilişkiden snr yarım saatten fazla bacaklarımı diktim yine olmadı:)yastık koyduk ona da yok dedi bebiş gelmedi:)ne yapmamız lazım biliyo musun herşeyden önce stres kafaya takmamak başka şeylerle uğraşmak ...vs.vs...herşeyin başı stres ne kadar stres yaparsak vücudumuz o kadar etkileniyor malesefkafaya takmamak.bitanem ben bu ay doktora gideceğim sorun nedir niyedir öğreneceğim en azından 1.5 sen oldu evleneli artık istiyoruz bebişimiz olsun ya inş seninde olur bitanemmm o zamanda hamiş haberlerimizi paylaşırız burada inş
bu arada pko ne demek:S
ben de adet oldum maalesef...adetim biter bitmez tkrr doktora gidceğim inşallah bakalım nedir neyin nesidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?