Neden gelmiyorsun Bebek ?

Ederim ama bir şartla artık üzülmek ağlamak yok pozitif düşünmek dua etmek var.. Bir de bol bol bebeğim gelecek deyin Allahtan bebeğinizi sağlıcakla hayrlarla bereketle göndermesini dileyin..:KK19:
cok sagolun bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah

Çok şanslsnz maaşllah rabbim saglkla kucagnza almayı nasp etsn...bende çok severim ikizleri ins bi gůn bizde bu haberleri verebileriz o duyguyu tadarz rabbim hepmzn yardmcsı olsn
semosss senin için çok ayrı dua ediyorum kalbimle canım benim üzülme sakın..
akşamları yatmadan en sakin halimle kalbimden sizi anıyorum Allaha :KK19:

semosss senin için çok ayrı dua ediyorum kalbimle canım benim üzülme sakın..
akşamları yatmadan en sakin halimle kalbimden sizi anıyorum Allaha :KK19:
Maşallah hamile takvimini görünce çokkkk sevindim çoook....herşeyin bir zamanı var işte Rabbim kucağına sağlıkla almanı nasip etsin.....:KK68:

Maşallah hamile takvimini görünce çokkkk sevindim çoook....herşeyin bir zamanı var işte Rabbim kucağına sağlıkla almanı nasip etsin.....:KK68:
çoook teşekkür ederim arkadaşım Allah sizden razı olsun.. Ama görevimiz bitmedi şimdi arkadaşlarımız için çalışacağız,dualar edeceğiz..:KK200::KK19::oops:

çoook teşekkür ederim arkadaşım Allah sizden razı olsun.. Ama görevimiz bitmedi şimdi arkadaşlarımız için çalışacağız,dualar edeceğiz..:KK200::KK19::oops:
bende bu bekleyişi bilirim.... varikoselden ameliyat olduktan 3 ay sonra hamiş kaldım şimdi 7 ayını doldurdu kucağımda durmak bilmiyor.....hep dua edeceğim Rabbim olmayana ve isteyene tez zamanda hayırlısıyla versin kuzucuklar.....

bende bu bekleyişi bilirim.... varikoselden ameliyat olduktan 3 ay sonra hamiş kaldım şimdi 7 ayını doldurdu kucağımda durmak bilmiyor.....hep dua edeceğim Rabbim olmayana ve isteyene tez zamanda hayırlısıyla versin kuzucuklar.....
resimdeki çiçek mi yoksa :)

Var canım annem ikiz teki.bu ay cok agrım olmustu bi baktırayım dedim kist falan mı diye hemde takip ettirmek amaclı.o da nesi çift yumurta :-) ikiside catladı dediğim gibi iki hafta sonra fotolarını atarım inşallah :-D sende bana at
Gecen sene gittiğimde de iki tane vardı
Dr ilac mı kullandın sen dedi :-)
Senin var mı aile de
İnşallah canım hepimiz atarız susam tanelerimizzin fotolarını :) Var canım hem dayım hemde amcamda ki baba tarafında yoktuu amcamların 2 çocuğu vardı sonra 14 yıl aradan sonra amcamların doğal oldu. :) bende çoook sevinçliyim bu yüzden bebişlerim beni seçti diye :) benim doktor bakmadı hiç yumurtalarıma ya :( hep kan değerlerimden yola çıkarak iyi diyorlar bende bi kaç ay yumurtlama testlerinden ve ateş ölçme yöntemiyle akıntıyla takip ettim. Adetlerimde düzenli şükür yumurtluyorum diye düşünüyorum.Ama bu ay bebişlerim yollarını şaşırıp diğer aya gelmek isterlerse yumurta takibi yaptırcam inşallah. :)

Sevgili kaderdaşlarım:) Mesajlarınızı okurken ağladım, güldüm, üzüldüm, umutla doldum. Ben de bebişimin bana gelmesini bekleyenlerdenim. Sizi o kadar iyi anlıyor ve kendime o kadar yakın hissediyorum ki anlatamam. Konu sahibi arkadaşın önce derdini tertemiz dökmesine ağladım sonra altta bebiş takvimini görünce nasıl mutlu oldum anlatamam. Dualarınızda bana da yer verin. Rabbim tabiki beterinden saklasın ama bize evlatlarımızla, kocaman ailemizle görecek güzel günler nasip etsin. :KK51:

Ne kadar içten yazmıssınız
Okuyunca duygulandım ama sonu güzelmiş☺️
Tebrik ederim allah sağlıklı sıhhhatli siz ve bebek için nice güzel yıllar nasıp etsin

Ne kadar bekledikten snr kaldıniz hamile
Ceşitli formuller uyguladınız mi

Ay Can'ım sizin mesajınızı Nasıl görmemişim simdi fark ettim.. Konularıma bakarsanız yıldızların durusundan belliydi gelişin hoşgeldin konulu bir yazım var orda uzun uzun anlattım canım formülüm çok basit oldu ayrıntılar orada yazıyor geç cevap verdiğim için üzgünüm.. Sevgiler :)

Back
X