fittanne
Cnm tebrikler senin adına çok sevindim

Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda verir inş
F
figenayten
Duygu arkadaşımıza dedinya ilk aylarda kimseye söyleme diye
-Neden ?
Ben 3 ay öncesinden söyledim ve 2 aylıkken melegimin kalbi durdu
Sevgili Lidya,
O Bebişinin kalbi durdu.
Çünki Sana asıl gelmesi gereken Bebiş O değildi..
O'nun gelmemesinde bir Hikmet vardı.
Doğmaya hazırlıklı değildi.
Veya negatif bir enerji almıştı hiç ummadığın bir kişi bile olabilir bu..
O yüzden geri dönüş yapıp, biraz daha spadyumda kalıp , daha sonra gelecek.
Bu arada hayatı için yeni değerlendirmeleri olacak.
Tekrar Sana gelebilir veya bir başka Anneyi seçebilir..
Yeniden doğmayı hiç seçmeyebilir de.. Eğer zaten bu dünyanın boyutunun üstüne çıkmış ise..
Ama birkez Rahmi'ne düştüğü içiN o tüm evrende zaten "Senin sadece doğmamış " Bebeğindir..
Sen lütfen Duyguya yazmış olduğum ilk üç mesajı dikkatle oku.
1) Iptal , iptal, iptal konusu .. 2)İMGELEME ( olacak , gelecek değil.. Bebeğim beni seçti. Bebeğim geliyor. Ve , öyle de Ol'du inancı Senin "gerçeğin " olmalı.. 3) ve inancının bu olduğunu , devAmlı olarak bebek beklediğini başkaları ile paylaşma ve senin yanında bebeksizliğine ilişkin hiçbir konuşmaya izin bile verme. Bu konuda net ve kesin tavırla davran lütfen..
Şimdi gelelim asıl soruna..
Evrende herşey dengededir.
Artı ile eksi, doğru ile yanlış, olumlu ile olumsuz, güzel ile çirkin veee iyi enerji ile kötü enerji..
Allah'ın sadece Peygamberimiz tarafından bilinen 100. Adının (Ism-i Azam) dışında, bilinen 99 isim listesine ( Esma-i Hüsna) bir göz at. Orada bile bu denge vardır. Sadece bir örnek vereyim. Allah'ın bir adı Celal ise bir diğer adı da Halim'dir mesela ..
Bebek rahime düştüğü andan itibaren Annesin Sen zaten.
Ama bu ilk trimester çok önemli. Bunun kadar önemli bir önceki tarih te Bebişinin senin Rahmi'nde 40 günlük iken ki yıldızların konumudur. Ikinci kader çizgisi bu kırkıncı gündedir.. Biraz yukarıda bahsettiğim denge ilişkilerinde eğer bahsettiysen ve bir kişiden bile olsun, sana hiç farkettirmiş olmasa bile.. Çok yoğun olumsuz bir enerji veya haset geldiyse.. Ve evren tam da o anda bu mesajı alırsa, yapabileceğin birşey yok. Bebek geri döner.. Bir de ileride ciddi sağlık konulu rahatsızlıklara açık bir Bebek ise..
Sakın kendine sabır dileme..
Geciktirirsin veya Oldurmazsın (iptal, iptal, iptal)
Sevgi, inanç, olumlu duygu, imgeleme ile yapamayacağın hiçbir şey olmaz.
Inanarak ve daimi olarak yapmandır anahtar..
Sevgimde Kal..