- Konu Sahibi Gelincik88
görümce milleti neden zehrini sacmadan duramiyor???
Görümce adayıyım potansiyel pskopatım ama kardeşimle evlenen kızın alnından öper başımın tacı ederim benim kardeş evden gitsin de biz herşeye razıyız valla D
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görümce olup gelinlerle aralari iyi olanlar, veya görümcesiyle birbirini cok seven sayanlar ne mutlu size.
Ben annemle halamin arasindada hep problem gördüm hep sorun yasandi benle görümcem arasindada.
Kimseyi üzmek ayni kefeye sokmak degildi niyetim.
Benim görümcem hep el üstünde tutulmus evli 3 cocuk annesi. Kendisi gözlerinden rahatsiz kendi esi kendisinden 15yas büyük. Kendi esi 2iste calisip hafta sonuda genelde disarda olan birisi.
Bu görümcemi senelerce kayinvalidem ve esim idare etmis alisverisini ihtiyaclarini koca cünkü evet var ama para hirsindan dolayi disarda hep.
Bu görümcem sürekli esimle be annesiyle telefond naklen yayin.
Buraya kadar beni ilgilendirmiyor evet.
Sonra benimle tanisti esim. Naklen yayin azaldi. Dügün hazirliklariymis vs dikkat igli hep benim üstümdeydi. O bunu kaldiramadi orda basladi sorunlar.
Kinaya esi sonradan geldi dolaysiyla benim esim aldi götürdü onlari. Ne oldu beni almaya vs gec kaldi fotolar gec kaldi... ve benzeri birsürü sey.
Evlendik esim isyerindeyken ablasiyla konusuyo evde konusamiyo
Rahatsiz oluyorum ben 2cümle konusamadim ziirrt telefon bana göre degil. Allah var kesildi o telefonlar ama görümce kendisini dislanmis hissediyo ve hircinligi bundan.
Ben icli disli olabilen bir insan degilim hickimseyle!
Bana gerdek gecemizl ilgili detay sordugunda benim icin bitti.
Herseyi ona söylemek onunla konusmak ona danismak lazim gibi davraniyo.
Yok efendim ben almayim.
Benim mobilyalarimi aldi demedim bisey
Daha neler neler
Memnun degil kendi hayatindan bize sariyo!
Kendisi beni aramaz benim aramami bekler bende aramam gelmiyo icimden
Cocuklarini cok severim cok üstüne düserim ama onuda azalttim cünkü ben hep kôtüyüm
Benim dedigim bisey yanlistir aynisini baskasi söyler o fikire adeta tapar.
Bi dügünde arkadaslar onun bana bakışlarını fark etmis beni bütün aksam bastan ayaga süzup yiyecek gibi bakar. Kiyafetimi tarzimi kiskanir
Şimdi bu insanla nasil bas edilir?
Genelleme yapmiyorum ama böyle olan bir görümceyle nasil bas edilir???
Peki bizim vaktimiz??Derdini tee 9.sayfada mı anlattın?
Kıskandığını çıkarmadım bu anlattıklarından.
Daha ziyade eşi evde olmadığından ilgisiz kalmış ve fazla vaktini size ayırıyor gibi.
Peki bizim vaktimiz??