- 23 Aralık 2016
- 176
- 117
- 103
- 35
- Konu Sahibi Gelincik88
Valla ben görümceyim ama yengemi ablam gibi severim. Hatta yenge dediğim çok nadirdir hep abla dedim. Burada görümce mevzuları duyuyorum çok ve şaşırıyorum, neden yani bir görümce yengesiyle neyi paylaşamaz ki...
Benim hiç ablam olmadı belki ben ondan da yengeme düşkünümdür. Lakin şu da var ki yengem de çok iyi insan. Bana karşı hep sıcak samimi oldu. Belki de karşılıklıdır
Dimi keşke şanslı olsaydık biraz bizde.Benimki tipik kıskanc yenge ve görümce maşallah ikisine var.hatta eşime dışarıda yemeğe gittgmzde ablasina eve gidiyorum demiş sırf üzülmesin diye tatile gittgmzde abartısız gün içinde 10laeca defa arar balayinda bile aramıştı. Oyuzdn eşimle çok problemler yaşadık. Şuan iliskmz iyi .eşimde daha bilinçli eskisi gb davranmıyor bana hak veriyor.Yengem desen ayrı vaka abimle hiç samimi degilmdr . Aralarına girmem evine gittgmde bana hoşgeldin bile demez buna bile tepki vermedim araları bozulmasın diye telefonda engelledi vs.Abim beni sever sevdgni belli eder buju engelleyemem ya ama ben abimle samimi değilimdeğilim.Genelde bana göstergesi kadar sıcak davranmam yıllardır oyleyiz.Genelde abimi kırmamaya çalışırım sadece bu. Yengemin bana tavırlarından dolayı en son patlak vermişti abim neredeyse boasanacakti ayrıldılar vs abim daha fazla tahammül edemedim size öyle davranmasına dedi. Şimdi düzelmiş yengem eskisi gb davranmıyor