neden gün gelir yaptığın fedakarlıklarla başbaşa kalırsın..

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.660
1.055
698
33
Arkadaşlar dert değil .. sevgilimden ayrıldım 2 aydan beri..

mutlumuyum .. bazen .. bazen de hıçkıra hıçkıra ağlamalarım oluyor..

zaman geçiyor.. binlerce şükür..

bir arkadaşım var.. sevgilisi desen kız için pervane resmen..

ama bakıyorum arkadaşıma.. gezmesine tozmasına düşkün.. çocuğun telefonlarını açma gereği bile duymuyor..

tabiri caizse çocuk köpek gibi çalışıp okuldan arta kalan zamanlarda kızı günü birlik gezdiriyor o parayla..

ama kızın kılını kıpırdattığı yok ...

ben ise sevgilim için sdece bir canımı vermediğim kaldı .. inanırmısın bir canım kaldı...

yapmadığım şey yok uğruna deli gibi aşıktım çünkü..

ayrıldık sorun onun çok üzerine düşmemdi. ona ilgi göstermemdi . en son ayrılalım demiştim ben .. ama yüreğimi biliyordu.. psikolojimi biliyordu. çünkü babamı da kaybetmiştim..

ben ayrılalm dediğimde daha çok sarılmasını beklerken .. ayrılalım demicktn dedi gitti o kelimenin arkasına sığınarak..

nefes alamadım günlerce..

ş,mdi o kıza bakıyorum uğruna deli gibi ölen bir çocuk var... ve kız beceriksiz duyarsz sadece gezeym edeym modunda..

ben aman şunu yapayım yesin etsn üşümesin vs.. vs ... bebek gibi baktım ...

sonuç ben kaybettim kız kazandı ... ayrıldım .. arkadaşm hala aynı keyif sürüyor..

siz neler düşünüyorsunuz kızlar... hayat bu mudur böyle midir

kendini arkadasinla neden kiyasliyorsun ki ?sen mutsuz oldun diye odami mutsuz olsun nedir yani `?

ha birde kacan kovalanir her zaman...

ama bakıyorum arkadaşıma.. gezmesine tozmasına düşkün.. çocuğun telefonlarını açma gereği bile duymuyor..

tabiri caizse çocuk köpek gibi çalışıp okuldan arta kalan zamanlarda kızı günü birlik gezdiriyor o parayla..

ben ise sevgilim için sdece bir canımı vermediğim kaldı .. inanırmısın bir canım kaldı...

ayrıldık sorun onun çok üzerine düşmemdi. ona ilgi göstermemdi . en son ayrılalım demiştim ben .. ama yüreğimi biliyordu.. psikolojimi biliyordu. çünkü babamı da kaybetmiştim..

ben ayrılalm dediğimde daha çok sarılmasını beklerken .. ayrılalım demicktn dedi gitti o kelimenin arkasına sığınarak..

ş,mdi o kıza bakıyorum uğruna deli gibi ölen bir çocuk var... ve kız beceriksiz duyarsz sadece gezeym edeym modunda..

sonuç ben kaybettim kız kazandı ... ayrıldım .. arkadaşm hala aynı keyif sürüyor..

canım benim kıyamam sana yaaa hayat budur aslında değer veriyorsun değer görüyorsun değer veriyorsun değer görmüyorsun dünyada o kadar çeşit insan var ki öyle çok kişilik var ki hatta kişiliksiz karaktersiz insanlar bikere insadan vicdan olucak merhamet olucak Rabbimin yarattığı bu insanlık işte kalbini nasılda böyle çirkinlikle dolduruyor o kız arkadaşının yaptığı hiç hoş birşey değil yaa yazık günah değilmi o çocuğa oda ana baba evladı günah yaaa insanlık ölmüş gitmiş canım benim çok değer verince bi tarafları kalkıyor diyorlar ya çok doğruymuş fazlasını vermicekmişsin canım beni yeterini kadarını vericeksin fazlası işte böyle vurdumduymaz şımarık yapıyor insanları ne acı değilmi ama etme bulma dünyası tatlım benim bir gün elbet döner dolaşır bulur bunları yapanları aynısı sen vicdanen rahatsan geriye bence düşüncek birşey kalmıyor tatlım onların bunu yapanların düşünmesi gerekiyor kıyamam sana şuan kaybeden olsanda ve senin gibi bir çok insan olsada emin ol birgün kazanıcaksınız inan bana dünya her zaman onların etrafında dönmüyor birgün öyle bir tökezleyecekler ki sizin gibilere köpek gibi muhtaç olucaklar...

hayır tabiki kıyaslamak değil çok şükür halime ..

ama hep böylemidir .. çevremde görüyorum dikkat ediyorum ..

sanki hep böyle oluyor ..

her koyun kendi bacagindan asilir canim,baskalarinin mutlulugundan kendine mutsuzluk cikarma,
sevgilin seni hak etmemis demekki,INSALLAH degerini bilen daha iyi bi insanla karsilasirsin...

canim kendini baskalariyla kiyaslama bu zadece seni mutsuz eder..
ne kendini, nede herhangi birseyi kiyaslama hic bir zaman.
boyle yapdigin takdirde.. kazanmayacak herzaman kaybedeceksindir.
mesella 5 parmagimizda farkli hic biri, birine benzemez..
iste kaderimizde farkli.. fisigimizde, ses telerimizde, tarzimizda..
hersey farkli..nerdeyse bakdigimiz, duydugumuz cogu seyler farklidir.

sen hic bir zaman sunlar soyle, ama ben niye boyleyim deme...! elbet kolay degil ama hayata barisik bir insan olmaya calis..
demekki o oglan senin verdigin deyere layik degilmis diye dusun..
asil verdigin deyeri hak edecek erkeyi beklesen iyi olacak gibi gorunuyor.

bu arada dogrumu anladim bilmiyorum.. babani kaymetmissin..
cok uzuldum.. suan kendini harika hisetmemeni anliyorum..

canım benim kıyamam sana yaaa hayat budur aslında değer veriyorsun değer görüyorsun değer veriyorsun değer görmüyorsun dünyada o kadar çeşit insan var ki öyle çok kişilik var ki hatta kişiliksiz karaktersiz insanlar bikere insadan vicdan olucak merhamet olucak Rabbimin yarattığı bu insanlık işte kalbini nasılda böyle çirkinlikle dolduruyor o kız arkadaşının yaptığı hiç hoş birşey değil yaa yazık günah değilmi o çocuğa oda ana baba evladı günah yaaa insanlık ölmüş gitmiş canım benim çok değer verince bi tarafları kalkıyor diyorlar ya çok doğruymuş fazlasını vermicekmişsin canım beni yeterini kadarını vericeksin fazlası işte böyle vurdumduymaz şımarık yapıyor insanları ne acı değilmi ama etme bulma dünyası tatlım benim bir gün elbet döner dolaşır bulur bunları yapanları aynısı sen vicdanen rahatsan geriye bence düşüncek birşey kalmıyor tatlım onların bunu yapanların düşünmesi gerekiyor kıyamam sana şuan kaybeden olsanda ve senin gibi bir çok insan olsada emin ol birgün kazanıcaksınız inan bana dünya her zaman onların etrafında dönmüyor birgün öyle bir tökezleyecekler ki sizin gibilere köpek gibi muhtaç olucaklar...

dimi cnım ya düşünüyorum bazen ...

acaba pişman olacak mı bir gün ...

içi yanacak mı ...

her koyun kendi bacagindan asilir canim,baskalarinin mutlulugundan kendine mutsuzluk cikarma,
sevgilin seni hak etmemis demekki,INSALLAH degerini bilen daha iyi bi insanla karsilasirsin...

inşallah canım cümlemize ...

içi yanar mı böylelerinin .. gün gelir pişman olur mu acaaba ..

tuhf oluyorum işte .. emek veriyorsun .. öyle bir zaman geliyor ki .. verdiğin emeklere hüngür hüngür ağlıyorsun

inşallah canım cümlemize ...

içi yanar mı böylelerinin .. gün gelir pişman olur mu acaaba ..

tuhf oluyorum işte .. emek veriyorsun .. öyle bir zaman geliyor ki .. verdiğin emeklere hüngür hüngür ağlıyorsun

olur olur merak etme hatta belkide bi kac ay sonra arar seni hal hatir sormak icin yuz verme...:40:

Keske bebek gibi bakmasaydiniz zira siz onun sevgilisiniz annesi degil.
Demek ki oda anne sevkatinden SIKILDI.
Anne sevkati degilde, sevgili kaprisi seviyor belki adam.

ben küçücük yaşımda ne fedakarlıklar yapıyorum bir bilseniz am bir kavgada aklın gelemz veriri veriştiri yok arkadan bu devirde böyle gere onlara Oynak olcan azcık çokta fkarık yapmıcan tepene s*ç**lar anacım vallaha bak :kkk:

dimi cnım ya düşünüyorum bazen ...

acaba pişman olacak mı bir gün ...

içi yanacak mı ...

canım pişman olsa da seni bu zor gününde peşinden koşmayıp pes etmiş bence geri dönme yinede kendin bilirsin ama hiç birşey hiç kimse senin hayatından senden daha önemli değil sen gerçekten güçlü bir kızsın canım içi birgün elbet yanacak dünyada bir sen daha yok sen gibi pohpohlayan olmayacak belkide onu geç olucak elbet onada koyar canım ama gerçekten vicdansız biriyse asla koymaz üzülmeni istemem ama canım bence boşver sen onu hiç üzülme ve şükret hep belkide onun seninle olmaması senin için çok hayırlıdır bunu hiç unutma ve her şerin arkasından gelecek mutlaka bir hayır vardır ben buna çok inanırım isyan etme hiç şükret tatlım ve eminim ki birgün mutlu olucaksın mutlu olmalısın çünkü hayat böyle geçmez çünkü annen sen mutsuzken duramaz çünkü baban yaşasaydı senin mutsuzluğunu istemezdi ve emin ol seni her an görüyor ve mutsuzluğunu hissediyor hayattan tat almaya bak canım babanı kaybetmen ve ardından sana o adamın verdiği mutsuzluk çok yıpratmıştır seni ama hayat devam ediyor ve şu üç günlük dünyayı kendine zehir etme kuzum kıyamam sana inan bana birgün herşey güzel olucak yanımızda belki tüm sevdiklerimiz olmayacak ama onları sen göremiyor olucaksın sadece hepsi bu onlar senin hep her zaman yanında olucak...;)

ona sevgili kaprisi de yaptım cnım ..

ben çok birşey istemedm ...

yüreğini istedm bir nefes istedm kendi de diyor senin gibi mükemmel insn bulamam diye..

çok tuhaf ...

canim kendini baskalariyla kiyaslama bu zadece seni mutsuz eder..
ne kendini, nede herhangi birseyi kiyaslama hic bir zaman.
boyle yapdigin takdirde.. kazanmayacak herzaman kaybedeceksindir.
mesella 5 parmagimizda farkli hic biri, birine benzemez..
iste kaderimizde farkli.. fisigimizde, ses telerimizde, tarzimizda..
hersey farkli..nerdeyse bakdigimiz, duydugumuz cogu seyler farklidir.

sen hic bir zaman sunlar soyle, ama ben niye boyleyim deme...! elbet kolay degil ama hayata barisik bir insan olmaya calis..
demekki o oglan senin verdigin deyere layik degilmis diye dusun..
asil verdigin deyeri hak edecek erkeyi beklesen iyi olacak gibi gorunuyor.

bu arada dogrumu anladim bilmiyorum.. babani kaymetmissin..
cok uzuldum.. suan kendini harika hisetmemeni anliyorum..

evet canım doğru anladın .. sağol . karmakarışığım... verdiğim emeklere yanıyorum ..

Kaçan kovalanır misali ... İnsanlar değer bilmiyor malesef. Sen uğruna ölümü göze alırsın, 1 dediğini 2 etmessin, onun için uykusuz gecelere razı olursun ws ws değerin yoktur ama bir de köpek gibi süründürürsün, etmediğini bırakmassın, hayatına edersin senden değerlisi yoktur,afedersiniz ama köpek gibi sürünür pesinde. Bu böyledir hep. İnşallah adam gibi adamlar buluruz ne diyeyim. Çok iyi anlıyorum seni.

kesinliklee...hiç yapmadığım nazı edayı kaprisi yapıyorum adama..bir gün dedim kii;
sen benden nasıl oluyorda sıkılmıyorsun ,nazımdan kaprisimden..:37: bana kapak olan cevap;

aşkım ben senin nazını çekmeyeceğim de kimin nazını çekeyim..:17:

burda kastettiğim sevdiğini yerden yere vurmak değil elbet..ben o nazı ,işveyi
yaparken de kendimi sevdiriyorum..ama anne ve sevgili ayrımını ;şevkat ve sevgi
ayrımını iyi yapmak lazım..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım pişman olsa da seni bu zor gününde peşinden koşmayıp pes etmiş bence geri dönme yinede kendin bilirsin ama hiç birşey hiç kimse senin hayatından senden daha önemli değil sen gerçekten güçlü bir kızsın canım içi birgün elbet yanacak dünyada bir sen daha yok sen gibi pohpohlayan olmayacak belkide onu geç olucak elbet onada koyar canım ama gerçekten vicdansız biriyse asla koymaz üzülmeni istemem ama canım bence boşver sen onu hiç üzülme ve şükret hep belkide onun seninle olmaması senin için çok hayırlıdır bunu hiç unutma ve her şerin arkasından gelecek mutlaka bir hayır vardır ben buna çok inanırım isyan etme hiç şükret tatlım ve eminim ki birgün mutlu olucaksın mutlu olmalısın çünkü hayat böyle geçmez çünkü annen sen mutsuzken duramaz çünkü baban yaşasaydı senin mutsuzluğunu istemezdi ve emin ol seni her an görüyor ve mutsuzluğunu hissediyor hayattan tat almaya bak canım babanı kaybetmen ve ardından sana o adamın verdiği mutsuzluk çok yıpratmıştır seni ama hayat devam ediyor ve şu üç günlük dünyayı kendine zehir etme kuzum kıyamam sana inan bana birgün herşey güzel olucak yanımızda belki tüm sevdiklerimiz olmayacak ama onları sen göremiyor olucaksın sadece hepsi bu onlar senin hep her zaman yanında olucak...;)

inşallah canım inşallah ... ne yaptıysa kendine yaptı ya ...

inşallah canım inşallah ... ne yaptıysa kendine yaptı ya ...

aynen öyle canım ne yaptıysa kendi yaptı senin için rahat en azından elinden gelen herşeyi yapmışsın bu yüzden kendini böyle şeylerle üzme ve hayatın mutsuzluğunu değil mutluluğunu yaşamaya bak canım şuan belki zor ama zaman herşeyin ilacı canım benim....

Kaçan kovalanır misali ... İnsanlar değer bilmiyor malesef. Sen uğruna ölümü göze alırsın, 1 dediğini 2 etmessin, onun için uykusuz gecelere razı olursun ws ws değerin yoktur ama bir de köpek gibi süründürürsün, etmediğini bırakmassın, hayatına edersin senden değerlisi yoktur,afedersiniz ama köpek gibi sürünür pesinde. Bu böyledir hep. İnşallah adam gibi adamlar buluruz ne diyeyim. Çok iyi anlıyorum seni.

pişman olurlar dimi ..

içi yansın istiyorum ...

o durumu gözlerimle görmek istiyorum ..

ne kaybettiğini bilsin istiyorum

Back
X