- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
Arkadaşlar dert değil .. sevgilimden ayrıldım 2 aydan beri..
mutlumuyum .. bazen .. bazen de hıçkıra hıçkıra ağlamalarım oluyor..
zaman geçiyor.. binlerce şükür..
bir arkadaşım var.. sevgilisi desen kız için pervane resmen..
ama bakıyorum arkadaşıma.. gezmesine tozmasına düşkün.. çocuğun telefonlarını açma gereği bile duymuyor..
tabiri caizse çocuk köpek gibi çalışıp okuldan arta kalan zamanlarda kızı günü birlik gezdiriyor o parayla..
ama kızın kılını kıpırdattığı yok ...
ben ise sevgilim için sdece bir canımı vermediğim kaldı .. inanırmısın bir canım kaldı...
yapmadığım şey yok uğruna deli gibi aşıktım çünkü..
ayrıldık sorun onun çok üzerine düşmemdi. ona ilgi göstermemdi . en son ayrılalım demiştim ben .. ama yüreğimi biliyordu.. psikolojimi biliyordu. çünkü babamı da kaybetmiştim..
ben ayrılalm dediğimde daha çok sarılmasını beklerken .. ayrılalım demicktn dedi gitti o kelimenin arkasına sığınarak..
nefes alamadım günlerce..
ş,mdi o kıza bakıyorum uğruna deli gibi ölen bir çocuk var... ve kız beceriksiz duyarsz sadece gezeym edeym modunda..
ben aman şunu yapayım yesin etsn üşümesin vs.. vs ... bebek gibi baktım ...
sonuç ben kaybettim kız kazandı ... ayrıldım .. arkadaşm hala aynı keyif sürüyor..
siz neler düşünüyorsunuz kızlar... hayat bu mudur böyle midir
mutlumuyum .. bazen .. bazen de hıçkıra hıçkıra ağlamalarım oluyor..
zaman geçiyor.. binlerce şükür..
bir arkadaşım var.. sevgilisi desen kız için pervane resmen..
ama bakıyorum arkadaşıma.. gezmesine tozmasına düşkün.. çocuğun telefonlarını açma gereği bile duymuyor..
tabiri caizse çocuk köpek gibi çalışıp okuldan arta kalan zamanlarda kızı günü birlik gezdiriyor o parayla..
ama kızın kılını kıpırdattığı yok ...
ben ise sevgilim için sdece bir canımı vermediğim kaldı .. inanırmısın bir canım kaldı...
yapmadığım şey yok uğruna deli gibi aşıktım çünkü..
ayrıldık sorun onun çok üzerine düşmemdi. ona ilgi göstermemdi . en son ayrılalım demiştim ben .. ama yüreğimi biliyordu.. psikolojimi biliyordu. çünkü babamı da kaybetmiştim..
ben ayrılalm dediğimde daha çok sarılmasını beklerken .. ayrılalım demicktn dedi gitti o kelimenin arkasına sığınarak..
nefes alamadım günlerce..
ş,mdi o kıza bakıyorum uğruna deli gibi ölen bir çocuk var... ve kız beceriksiz duyarsz sadece gezeym edeym modunda..
ben aman şunu yapayım yesin etsn üşümesin vs.. vs ... bebek gibi baktım ...
sonuç ben kaybettim kız kazandı ... ayrıldım .. arkadaşm hala aynı keyif sürüyor..
siz neler düşünüyorsunuz kızlar... hayat bu mudur böyle midir