• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden günlük iş bulunmuyor?

Çalışırım tabi direkt oraya mı gideyim internet sitesinden form doldurmuştum

Direkt restorana gitmeni oneririm. Zaten genelde hep ihtiyaclari olur insana... parani da zamaninda duzenli alirsin icin rahat olur :) ben de bir donem calistim. okul saatlerine gore vardiya ayarlamanin en kolay oldugu calisma alanlarindan biri.

Bütün yazıları okuyamadım belki yazan olmuştur ama kendi ögrenciligimde yaptıgım işlerden örnek vercek olursam
1.Dügün kına organisazyonu yapan şirketlerde hosteslik,garsonluk,palyaçoluk gibi şeyler olabilir,genelde haftasonu iş çıkıyor ve günlük para veriyorlar
2.Dershanelere kurslara sınav gözetmeni için başvurabilirsiniz.Dershanelerde haftasonlari deneme sınavları yapılıyor,onlara gözetmen olarak bekliyorsunuz günlük para veriyolar,bazı özel kolejlerin son sınıf ögrencileri icinde deneme sınavı yapıyolar,kolejlerede sorabilirsiniz
3.Cafe,çay bahçesi tarzı yerlerde (yemek degilde içeçeklerin satıldıgı) haftasonlari ek garsona ihtiyac duyabiliyorlar yogunluktan onlar olabilir

El ilanı dağitma işi olabilir matbacılara sorarsanız dagitmak icin eleman arayanlara sizi yönlendirebilir,Anketörlük olabilir
Aklima bunlar geldi umarım yardımcı olabilir

Back