ama tvde bunların verilmesi bir yerde demekki iyide oluyor. tedbirli olmamızı sağlıyor....
tabiki iyide oluyor...kötüde oluyor...
neler olabileceği ihtimalini bize gösteriyor ...
temkinli oluyoruz ama bir okadarda güvensiz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama tvde bunların verilmesi bir yerde demekki iyide oluyor. tedbirli olmamızı sağlıyor....
ya yorumda yapamıcaz haa.. ben isim mi verdim.. kötü bişey mi dedim.. fikrimi de söliemicekmiyim ya.. evet bence alakası yok. ..
Ama işte o tedbir kelimesi üzerinde biraz durmak gerekmez mi,okypete?
Güvenin bittiği yerde tedbir başlar çünkü..
Korkularımız arttıkça etrafımıza koca bir tedbir duvarı örmüyor muyuz?
Ben bunu sadece tv dizilere..haberler vs.ye itekleme konusunda sizinle hemfikir değilim:1closedeyes:
Yani sadece TRT varken bu toplum çok mu güvenilirdi?
Toplumsal zihniyet..ahlak..
İnsanoğlu sürekli birşeylere kılıf arıyor bu bir gerçek şakkıdı
işteo güven neden bitiyor. tv bunu gösteriyor bence göstermesi bir yerde bizler açısından iyi. . çünkü bunlar yaşanıyor. bilmeliyiz seli,bilmeliyiz ki dikkatli olalım. ,
korkular arttıkça insanlar istemeden bilincine yazılır bazı şeyler...
biraz önce şeker ve çocuk örneğinde...
camdan ben baksam çocuğum aşşagıda oynasa...
ve bir amca çocuğum çok şeker olduğu için sevse şeker vermeye çalışsa hemen koşa koşa giderim..
gitmesem bile kafamda düşünceler oluşur...
tedbir almaya çalışırım...adam hakkıında yanlış şeyler düşünürüm...
bu yüzden bizim çemberimiz dışında olan ve bizimle ilgisi ve alakası olmasada tvden duyduklarımız bakış açımızı ve insan ilişkilerini etkiler...
korkular arttıkça insanlar istemeden bilincine yazılır bazı şeyler...
biraz önce şeker ve çocuk örneğinde...
camdan ben baksam çocuğum aşşagıda oynasa...
ve bir amca çocuğum çok şeker olduğu için sevse şeker vermeye çalışsa hemen koşa koşa giderim..
gitmesem bile kafamda düşünceler oluşur...
tedbir almaya çalışırım...adam hakkıında yanlış şeyler düşünürüm...
bu yüzden bizim çemberimiz dışında olan ve bizimle ilgisi ve alakası olmasada tvden duyduklarımız bakış açımızı ve insan ilişkilerini etkiler...
bu sadece tv de duyulan ve gördüklerimizlede olmaz.eş,dost arkadaş,ve çevrede etkili bu konuda. biri gelir senin şeker örneğini anlatır sana. benim arkadaşım yaşamış,diye sende etkilenirsin ve her şeker veren şahıs birer sapık adayı olur.
bazı konuları okuyorum kk da. herkes artık kimseye güvenmemeye başlamış. eşine, dostuna,ailesine bile......
hele bu güvensizlik günümüzde o kadar çok arttıki... gözlemliyorum,daha önceleri böyle değildi..herkes bundan şikayetçi.ilginç olan şikayet eden de biziz güvenilir olmayanda yine biz...
nereden çıkıyor bu güvensizlik?yeni moda mı oldu?
bazı konuları okuyorum kk da. herkes artık kimseye güvenmemeye başlamış. eşine, dostuna,ailesine bile......
hele bu güvensizlik günümüzde o kadar çok arttıki... gözlemliyorum,daha önceleri böyle değildi..herkes bundan şikayetçi.ilginç olan şikayet eden de biziz güvenilir olmayanda yine biz...
nereden çıkıyor bu güvensizlik?yeni moda mı oldu?