slm kızlar 3 yıllık evliyim ve eşimle evlendiğimiz ilk gün düğün salonundan çıkarken bile tartıştık ve anlayacağınız gibi 3 senedirde aynı şekildeyiz.dün gecede çok kötü tartıştık ağzından çıkan lafı kulağı duymayan ve ne olursa olsun hep kendini haklı görenlerden eşim.eğer kendisinin hoşuna gitmeyen birşey yapmışsan senden intikamını kat be kat alır.dün bana sen beni bunaltıyorsun rezil ediyorsun dedi.neymiş niyeymiş diye sorduğumda ben sana aşık olmadan evlendim uzaktan ilişkinin cezasını çekiyorum dedi.ve bazı ağza alınmayacak laflar.ben gidiyorum boşanıcam dedim keşke dedi.sonra emin misin şöyle böyle rezil edeceksin bizi falan demeler.kızım geldi odaya ve kaldım.şimdide sabahtan beri yüzüme bakmıyo bende onun.
ona karşı çok soğudum hep tartışıyoruz huzurlu bi günümüz bile yok.eşim kendi doğrularını kabul ettirmeye çalışıyor sanki.aileme söylesem onlarda bıktı artık babam beni geri bu eve göndermez arada 1 çocuk ve 3 senelik herşeye verilmiş emek var.çıkmazdayım anlayacağınız.ayrılsam çalışıyorum bakarım çocuğumada kendimede ama bunu istiyormuyum bilmiyorum
Beraber bi evlilik terapistine gitmeyi düşündünüzmü?
birbirimizi çokta iyi olmasa tanıyorduk uzaktan ilişki derken ayrı şehirlerde çalışıyorduk ancak tatilden tatile görüşebiliyorduk o kadar kısa dönemdede tanıyamamışım demekki
dün akşam konuştuk düzelmeyeceğinin ikimizde farkındayız ayrılmanın şimdi zamanı değil daha şiddetli kavgalarımız olacak o zaman bitecek diyo.benim için bitse şimdi giderim diyo.bende ne yapacağım bilmiyorumsen umut görmüyor musun peki düzelmesi adına???
dün akşam konuştuk düzelmeyeceğinin ikimizde farkındayız ayrılmanın şimdi zamanı değil daha şiddetli kavgalarımız olacak o zaman bitecek diyo.benim için bitse şimdi giderim diyo.bende ne yapacağım bilmiyorum
dün akşam konuştuk düzelmeyeceğinin ikimizde farkındayız ayrılmanın şimdi zamanı değil daha şiddetli kavgalarımız olacak o zaman bitecek diyo.benim için bitse şimdi giderim diyo.bende ne yapacağım bilmiyorum
ben de uzaktan telefonla 7yıl uzaktan uzağa ilişki yaşadım,sonra da evlendim 3yaşında da çocuğum var,ilk 4-5 yıl çok kavga ederdik,ben boşanmayı zaman zaman çok düşündüm,sonra her şey yoluna girdi.ama senin durumun çok farklı,benim eşim hiç boşanalım demez,hep orta yolu bulmaya çalışır,senin durumuna bakınca ben senin yerinde olsam inan şu kısa ömrümde ne çocuğuma o huzursuz ortamı yaşatırım ne de kendim mutsuz bir hayat sürdürürüm,allah yardımcın olsun
aaa bunu yapma bence..ne demek ilerde daha büyük kavgalarımız olacak o zaman bitecek??
yani hala düzelmesi için çaba sarfetmek değil niyeti, bitecek diye odaklamış kendini..bence sıkı bir konuşma yapp..sonra kararını ver..terkedilmeyi bekleyen kişi olma bence..
bende çocuğum babasız büyümesin istiyorum ama olmayacak sanırımarkadaşıma kesinlikle katılıyorum..ben mutsuz bir anne-babanın çocuğuyum..kavgalar, zıtlaşmalar, anne-baba çekişmeleri içinde geçti bütün çocukluğum ve gençliğim..ve inan evlendim hala anne-baba arasında denge kurmaya çalışıyorum..yeri geliyor kendi evimde huzurlu oturamıyorum acaba nasıllar diye..hani anne-baba çocuğunu düşünür ya bizde tam tersi..
bu berbat bir psikoloji..kimseye karışamam ama benim evliliğim o şekle gelirse asla çocuğumu öyle ortamda büyütmem..bunuda gözardı etme derim ben..
bende çocuğum babasız büyümesin istiyorum ama olmayacak sanırım
slm kızlar 3 yıllık evliyim ve eşimle evlendiğimiz ilk gün düğün salonundan çıkarken bile tartıştık ve anlayacağınız gibi 3 senedirde aynı şekildeyiz.dün gecede çok kötü tartıştık ağzından çıkan lafı kulağı duymayan ve ne olursa olsun hep kendini haklı görenlerden eşim.eğer kendisinin hoşuna gitmeyen birşey yapmışsan senden intikamını kat be kat alır.dün bana sen beni bunaltıyorsun rezil ediyorsun dedi.neymiş niyeymiş diye sorduğumda ben sana aşık olmadan evlendim uzaktan ilişkinin cezasını çekiyorum dedi.ve bazı ağza alınmayacak laflar.ben gidiyorum boşanıcam dedim keşke dedi.sonra emin misin şöyle böyle rezil edeceksin bizi falan demeler.kızım geldi odaya ve kaldım.şimdide sabahtan beri yüzüme bakmıyo bende onun.
ona karşı çok soğudum hep tartışıyoruz huzurlu bi günümüz bile yok.eşim kendi doğrularını kabul ettirmeye çalışıyor sanki.aileme söylesem onlarda bıktı artık babam beni geri bu eve göndermez arada 1 çocuk ve 3 senelik herşeye verilmiş emek var.çıkmazdayım anlayacağınız.ayrılsam çalışıyorum bakarım çocuğumada kendimede ama bunu istiyormuyum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?