neden hala bu evdeyim bilmiyorum

1neden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
24
0
36
Düzce
slm kızlar 3 yıllık evliyim ve eşimle evlendiğimiz ilk gün düğün salonundan çıkarken bile tartıştık ve anlayacağınız gibi 3 senedirde aynı şekildeyiz.dün gecede çok kötü tartıştık ağzından çıkan lafı kulağı duymayan ve ne olursa olsun hep kendini haklı görenlerden eşim.eğer kendisinin hoşuna gitmeyen birşey yapmışsan senden intikamını kat be kat alır.dün bana sen beni bunaltıyorsun rezil ediyorsun dedi.neymiş niyeymiş diye sorduğumda ben sana aşık olmadan evlendim uzaktan ilişkinin cezasını çekiyorum dedi.ve bazı ağza alınmayacak laflar.ben gidiyorum boşanıcam dedim keşke dedi.sonra emin misin şöyle böyle rezil edeceksin bizi falan demeler.kızım geldi odaya ve kaldım.şimdide sabahtan beri yüzüme bakmıyo bende onun.
ona karşı çok soğudum hep tartışıyoruz huzurlu bi günümüz bile yok.eşim kendi doğrularını kabul ettirmeye çalışıyor sanki.aileme söylesem onlarda bıktı artık babam beni geri bu eve göndermez arada 1 çocuk ve 3 senelik herşeye verilmiş emek var.çıkmazdayım anlayacağınız.ayrılsam çalışıyorum bakarım çocuğumada kendimede ama bunu istiyormuyum bilmiyorum

dugunden cıkarken bıle tartıstık demıssın onceden nasıl anlasıyordunuz nısanlılık donemlerınız de fılanda mı boyleydı

aslında çok iyide değildik kötüde tartışmalarımız oluyordu bi keresinde nişanı atacaktım annem şans ver dedi diye devam ettim hemde sevdiğimden

ben sana aşık olmadan evlendim uzaktan ilişkinin cezasını çekiyorum dedi.ve bazı ağza alınmayacak laflar

birbirinizi tanımadan mı evlendiniz??

uzantan ilişki derken internet gibi mi?

birbirimizi çokta iyi olmasa tanıyorduk uzaktan ilişki derken ayrı şehirlerde çalışıyorduk ancak tatilden tatile görüşebiliyorduk o kadar kısa dönemdede tanıyamamışım demekki

calıstıgını yazmıssın aılen destek olursa dayanamıyorsan artık yapacak bırsey yok gıbı ayrıl demek dusmez tabı bıze ama bıraz burnu surtsun belkı duzelır hıc mı umut yok?

sen umut görmüyor musun peki düzelmesi adına???
dün akşam konuştuk düzelmeyeceğinin ikimizde farkındayız ayrılmanın şimdi zamanı değil daha şiddetli kavgalarımız olacak o zaman bitecek diyo.benim için bitse şimdi giderim diyo.bende ne yapacağım bilmiyorum

bunlar öfke anında söylenmiş sözler mi yokca cidden bıkkınlığın verdiği sözler mi?

Siz kendi adınıza bitmesini istiyor musunuz?

ben de uzaktan telefonla 7yıl uzaktan uzağa ilişki yaşadım,sonra da evlendim 3yaşında da çocuğum var,ilk 4-5 yıl çok kavga ederdik,ben boşanmayı zaman zaman çok düşündüm,sonra her şey yoluna girdi.ama senin durumun çok farklı,benim eşim hiç boşanalım demez,hep orta yolu bulmaya çalışır,senin durumuna bakınca ben senin yerinde olsam inan şu kısa ömrümde ne çocuğuma o huzursuz ortamı yaşatırım ne de kendim mutsuz bir hayat sürdürürüm,allah yardımcın olsun

aaa bunu yapma bence..ne demek ilerde daha büyük kavgalarımız olacak o zaman bitecek??

yani hala düzelmesi için çaba sarfetmek değil niyeti, bitecek diye odaklamış kendini..bence sıkı bir konuşma yapp..sonra kararını ver..terkedilmeyi bekleyen kişi olma bence..

arkadaşıma kesinlikle katılıyorum..ben mutsuz bir anne-babanın çocuğuyum..kavgalar, zıtlaşmalar, anne-baba çekişmeleri içinde geçti bütün çocukluğum ve gençliğim..ve inan evlendim hala anne-baba arasında denge kurmaya çalışıyorum..yeri geliyor kendi evimde huzurlu oturamıyorum acaba nasıllar diye..hani anne-baba çocuğunu düşünür ya bizde tam tersi..

bu berbat bir psikoloji..kimseye karışamam ama benim evliliğim o şekle gelirse asla çocuğumu öyle ortamda büyütmem..bunuda gözardı etme derim ben..

yani yürümeyeceğinin bende farkındayım. ama belkide sonunda pişman olmak istemiyorum ben yapabileceğimin hepsini yaptım bu evlilik için demek istiyorum konuşsamda dinlemez hep kendi haklıdır kendinde hiçbir zaman hata görmez

bende çocuğum babasız büyümesin istiyorum ama olmayacak sanırım

bende çocuğum babasız büyümesin istiyorum ama olmayacak sanırım

Herkesin düşüncesi farklıdır ama tabiki bende istemem babasız büyütmeyi...Çocuğuma anne-baba arasında git-gel yaptırmayı..
Ama mutsuz huzursuz bir evde psikolojisini bozarak büyütmek daha kötü bence.

cocuguna bakacak gucun varsa durma derım eşine muhtac degılsın kendı ayaklarının ustunde duruyorsun.....katlanmak zorunda degılsın eşine ve laflarınaa

Öncelikle iyice düsünmeli ve gercekten ne istedigini anlamalisin. Kalbinin ve mantiginin sesini dinlemelisin, senin ve kizinin huzuru icin en dogru olani mutlaka bulacaksindir Anladigim kadariyla esin "dedigim dedik caldigim düdük" diyenlerden, bu kadar sabit fikirli biriyle gecinmek sonucta kolay bir sey degil. Allah yar ve yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…