kızlar hepimiz dünya güzeliyiz,değerliyiz, akıllıyız bazılarımız anneyiz bu erkeklere taviz vermeyin bu kadar, ben evli değilim ama inanın bekara karı boşamak kolay gelir olayı değil benimki, öküzden ne eş olur ne baba
kaynanam kızıma baktığı için ayrı yaşamak gibi bir şansım yok.boşanmayı değilde bir süre birbirinizden ayrı kalmayı deneseniz ailelerinde haberi olmadan. belki daha sağlıklı düşünürsünüz.
benim ihtiyacım yok sen git diyor sürekli herşeyde beni haksız görüyor ve ben hiç birşey yapmadım bende sorun yok deyip duruyor
eşinin düzeleceğine dair umudun varsa boşanmayı unut bu günler geçici herşey yoluna girecek diye düşün.canımevlilikte tartışma zıtlaşma kırıcı sözler mutlaka oluyor ilk yıllar hep zordur zamanla evlilik oturur sonuç olarak eşini en iyi sen tanıyorsun en doğru kararı ancak sen verebilirsin
canım benım ıyı guzel demıssın ılk yıllar zordur sonradan duzene gırer dıye ama sonradanda ınsan cok yıpranıyor kalmıyor sevgı saygı aşk
o zamanda evlılıgın anlamı olmuyor bılmıyorum yanı bastan neyse bır erkek ve bayan sonradanda öle olmalı evlılıgın ılk yıllarında ıyı sonradan kotu olmasın yada evlılıgın ılk yıllarında kırıcı ılgısız sonradan guzelesmenın bır anlamı yok her halukardaa kalptekı hıssıyatlar bıterr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?