Neden hala tanıştırmadı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ros3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazi aileler yaslar kucukken ya da ciddi gormedikleri iliski sahipleri ile tanismayi istemezler bence bu konuyu bu kadar dert edene kadar sevgilini ve ailesini iyi tanimaya calis derim sen tani ki tanismak icin sen lutfet bunun icin aglayan israr eden taraf sen olma agir ol batman gelesin derler eskiler bence yerinde bir soz hakaret olarak algilama sakin ama bence bunu erkek arkadasin gelip sana israr etmeli.

askerlik iş gibi durumlar olgunlaşmadan tanılmaya gerek duymuyorlardır.

sen erkek arkadsına bu istekte bulundukça ailesi daha çok naza çeker. ve hakkında iyi düşünmezler.

bence konusunu bile açma hiçde önemli değil.sen ısrar ettkçe onlar nazanır sonrada seni üzüp rencide edebilirler.

Neden bu yüzden onunla tartisiyorsunki??:delphin:

Bu durumda senin kendini naza cekmen onunda hadi askim ailemle tanis diye israr etmesi lazim...(bence) ama belkide ben biraz geri kafaliyim bilmiyorumbenneyaptımki

Ben olsam kesinlikle beni ailenle tanistir diye baski yapmam! Neden seni daha tanistirmak istememesi

- ya ailesinden yüz bulamiyor
- ya daha senin dogru insan oldugundan emin degil
- yada ciddi düsünmüyor

Bunuda zaman gösterecek muhtemelen:delphin:

annesı daha erken dedıgını bıle bıle gıdıp tanıssan ne hayır beklıosun

heh işte bende onu anlamıyorum. Demekki insanlar birşeylerin daha uygun olmadığını düşünüyorlar..
Sen neden bu kadar ısrarcısın? Ayrıca şu kendi aralarında yüzük takma olayınada girmek istiyorum.
Moda oldu son zamanlarda ama çok yanlı bir davranış olduğunu düşünüyorum.
Kayınvalidem ve kayınpederim buyüzden oğullarına çok kırgınlar..
Biz neciyiz, neden böyle birşeyi kendi aralarında yapıyorlar , biz ana baba değilmiyiz diye gönül koydular.
Sanmıyorum ki bu kırgınlık geçer. Naçizane tavsiyem böyle birşey yapılmaması.
Büyüklerini çiğneyip geçmek demektir bana göre , onları saymamak demektir.
Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseriz demektir.
Aynı şeyi benim evladım yapsa çok üzülür , kırılırıdım.
Bağlılık bir yüzükle olamz o sadece semboldür. İnsan sevdikten sonra bekliyecek olduktan sonra
her durumda sözünün arkasında durur. İllaki parmağına halka takmaya gerek yok.
bu söyeldiklerim tabiki kendi aralarıdna yüzük takanlar için , onun haricinde bilinen söz , nişan , evlilik gibi durumlarda takılmasını savunuyorum

bundan snra zaten acmam o konuyu onu beklıcem ama sole bı duurum oluo ınsanlarda o ıstemıo ya bn dusunuorum nedenn dıee o bna ısrar etseydı ben naza cekerdımm kndımı kesın boyle olurdu yani.benı gercektenn sevdıgınıı bılıorum.emınımm buna cıddı dusunme konusuna gelıncede hanı konusurkenn konu oluo evlenınce ,ilerde gbi laflar sluo yani

bundan snra zaten acmam o konuyu onu beklıcem ama sole bı duurum oluo ınsanlarda o ıstemıo ya bn dusunuorum nedenn dıee o bna ısrar etseydı ben naza cekerdımm kndımı kesın boyle olurdu yani.benı gercektenn sevdıgınıı bılıorum.emınımm buna cıddı dusunme konusuna gelıncede hanı konusurkenn konu oluo evlenınce ,ilerde gbi laflar sluo yani

yaşlar gerçekten küçükmüş....ekonomik durumlar işin ciddi boyutlara taşınması noktasında önemli, belki uygun zaman değildir ama benim bir fikrim var...sen de bu işin ilerde olacağını biliyorsun, sevgililer evliliği falan konuşup hayal kurmak isteyebilir, erkek arkadaşının ilerde gibi laflar etmesini yanlış buluyorum ya da annesinin daha erken demesini..sen de çeyizin kapıda beklemiyorsun ki...gitsen tanışsan, bundan ne çıkar bilemem ama bence de tanışma...zaten evlenince kaynanan olunca yeteri kadar görüşeceksin, sorumlulukların olacak..şimdiden bu yükün altına girmeye gerek yok...

Eşimin erkek kardeşi 19 yaşında kız arkadaşıda öyle. Bunalr ailelerle paylaşmak için can atıyorlar
Bizim tarfatan kimse karşı değil ilşkilerinden haberdarız ama biliyoruz ki aileler de ilişkiye dahil olduğunda konu resmiyete taşınmak istenicek

bu durumdan dolayı olabilir

demek ki seni sallıyo

ya kime olumlu bi yorum yaptın merak ediorum bu kadarda olmaz yani.......:mymeka:

canım benim bu konunun sallamakla bi ilgisi falan yok.bence sen sorun haline getirdin bu konuyu..kafanda büyütmüşsün canım.
Herşeyin zamanı var gibi düşünüor olabilirler.
Yaş farkınız benim nişanlımla aramdaki yaş farkıyla aynı fakat herkes aynı zihniyette olamıyor.Yaşınızdan dolayı da erken buluyor olabilirler..yada eğer okulunuz falan devam ediyorsa bu yüzden de olabilir.Ne düşündüklerini bilemezsiniz ki..
Sen üsteledikçe daha çok naza çekerler muhtemelen..:teselli:

25 yaşındayım, 7 yıl oldu tanıştırmadık henüz. :) seninki çok normal geliyor bana şimdi.

söyle soyleyeyım benm erkek arkadasmla tanısalı 2 ay oldu.ve beni ablasıyla ve kardesyle tanıstrımak istedi ve çok hoşuma gitti.eğer tanıstırmıyorsa vardır bir iş .ilişkinin geleceğine demkkı inanmıyor.2.5senede çok uzun bir süre bence.tanısmayı bırak nişan felan olmalı eğer onunzde engel yok.(okul,iş,askerlık vb.gibi durumlarda)

Benim erkek arkadaşımda aynısını yaptı gerçi ayrı şehirlerdeydik,6 yıldır birlikteyiz.Anası benim oğlum okumadan askere gitmicek diye diye 6 yılı devirdik.Okumaya hiiiiiiç niyetin yok bari askere git gelde önümüze bakalım dedikçe yan çizdiler,anası biyerden oğlu biyerden,yaş geldi onun 28 ben 25 ...en sonunda annesiyle tanıştırdı telefonda ama yıllar geçiyor benimki adım atmıyoru,ne oldu ben bunu bıraktım senin bi halt yapacağın yok,ne halin varsa gör dedim.Kesin tavrımı koydum ve ayrıldım ama o benden asla ayrılmadı peşimi bırakmadı ve en sonunda annesi aradı,biliyorum biraz uzun oldu ama biz de zor günler geçirdik dedi,seni çok seviyo bırakma dedi ..falan filan nisanda nişanlanıyorum...annesinin konuşması beni çok etkiledi,şimdi erkek arkadaşımla ve annesiyle çok iyiyiz,benim tavsiyem bence de sürekli sorup tanışmak isteme,atlamış gibi olursun.:jeyyar:

aman şekerim tanısıp ne yapıcan benım bır uzun ılıskımde bırı benı aılesıne sulalesıne ılk aylarda tanıstırmıstı da ne oldu ewlılık ile bır bagı yok bu tanıstırma olayının herkese tanıttı hepsı alldı hevesını bende merakını gıderdıler ohoooo tanıtmamak en guzelı aslında hep merak etmelıler

söyle soyleyeyım benm erkek arkadasmla tanısalı 2 ay oldu.ve beni ablasıyla ve kardesyle tanıstrımak istedi ve çok hoşuma gitti.eğer tanıstırmıyorsa vardır bir iş .ilişkinin geleceğine demkkı inanmıyor.2.5senede çok uzun bir süre bence.tanısmayı bırak nişan felan olmalı eğer onunzde engel yok.(okul,iş,askerlık vb.gibi durumlarda)

hiç alakası yok
benim kuzenim 6-7 sene görüştü istemeye geldiklerinde tanıstılar şu anda da 14 yıllık evliler sizinki çok erkenmiş bence
haberleri olur işte böyle böyle biri var der uzun zaman sonrası evet en azından söylenmeli ama tanıstırmak şart değil

aahh be canım çok gençsiniz daha yaaa..acele etme derim ben.yarının ne getireceği belli değil.dünya çok küçük.belki ailesi bu tarz şeylere sıcak bakmıyordur.belki ciddi olmasından korkuyordur ki çok da haklılar.21 yaş ne ki.bir abla olarak derim ki hiç takma bunları.hatta onlar isteseler bile sen reddet.bak o zaman nasıl gizemli ve değerli olacaksın.

bence sneın erkek arkadsın sana öle dio. aileis deil canım o istemio korkuo belkide tanıstırınca iş ciddiye bincek falan die

bence tanıştırması gerekirdi, en azından abisiyle aileden birisiyle, ya da telefonla. Çünkü insan içine sığdıramıyor paylaşmak istiyor sevince. Seni de kırıcı bir kelime kullanmak istemiyorum, belki de erkek arkadaşının büyüme tarzına bağlıdır bilemicem. Ama şunu da bilki ailesi ile tanıştın diye evleneceksin gibi bir kural yok kesinlikle. Bu işler kader kısmet işi güzelim. Sen bu konuda bişey açma o açarsa konuş ama kesinlikle sen açma.

Back
X