Ay gelip arkadaslarımda dokunur bana buda mı tacize giriyor Allahım yaolay yoldan gecen degil, tum "ellenen" "dokulunan" "bireysel alanina girilen" kadinlarla ilgili bir arastirmaydi okusaydiniz gorecektiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay gelip arkadaslarımda dokunur bana buda mı tacize giriyor Allahım yaolay yoldan gecen degil, tum "ellenen" "dokulunan" "bireysel alanina girilen" kadinlarla ilgili bir arastirmaydi okusaydiniz gorecektiniz.
olay yoldan gecen degil, tum "ellenen" "dokulunan" "bireysel alanina girilen" kadinlarla ilgili bir arastirmaydi okusaydiniz gorecektiniz.
Ona siz kara vereceksiniz. Cunkiu beden sizin bedeniniz?Ay gelip arkadaslarımda dokunur bana buda mı tacize giriyor Allahım ya
Ok, kadin da sikayet etmek icin acmamis mi, onun da bu olayi taciz seviyesinde algiladigini zannediyordum.Daha önceki yorumumu okudunuz mu ? Madem bu bir taciz Insanlar susmasin şikayetçi olsun tıpkı diğer taciz örneklerinde olduğu gibi
Ay ölüyorum bende Amerikalı dokunayım diyeOna siz kara vereceksiniz. Cunkiu beden sizin bedeniniz?
Dokunmaktan dokunmaya fark var ayrica kulturler arasi bir fark da var.
Amerikalia dokunamazsiniz tabudur ama Meksikali heryerinizi minciklar falan...
Buna birey karar verecektir.
Yaniliyor muyum
Ona siz kara vereceksiniz. Cunkiu beden sizin bedeniniz?
Yaniliyor muyum
Ok, kadin da sikayet etmek icin acmamis mi, onun da bu olayi taciz seviyesinde algiladigini zannediyordum.
Giysilerine mudahele var mesela.
Ona siz kara vereceksiniz. Cunkiu beden sizin bedeniniz?
Yaniliyor muyum
Bu pilav kimseye dokandırmıyor demek ki ..Çokta Amerikalı gördüm ulu orta birbirini seven. Türkiye de yapabilir misiniz ulu orta adamı linç ederler.
ben sacmalamiyorum. sizin tecrubeniz Turkiye ile sinirli. ama bu problem degil.Ay ölüyorum bende Amerikalı dokunayım diye
Valla burası Türkiye .burda böyle .böyle saçma sapan konuşursanız da insanlar garip bulur .burda çocuk sevilir .öyle yalan şap öpün demiyoruz tabi .hersey usulunce..
Yahu kadının kayınvalidesiOk, kadin da sikayet etmek icin acmamis mi, onun da bu olayi taciz seviyesinde algiladigini zannediyordum.
Giysilerine mudahele var mesela.
Amerikada dokunmanin sinirlari var, Turkiyede bu daha degisik elbette, ama Turkler "dokunan" toplumlar gurubuna dahil.Çokta Amerikalı gördüm ulu orta birbirini seven. Türkiye de yapabilir misiniz ulu orta adamı linç ederler.
ben sacmalamiyorum. sizin tecrubeniz Turkiye ile sinirli. ama bu problem degil.
Demek istedigim, kulturlerarasi fark var. Dokunan kulturler var dokunmayanlar var. Ben uydurmuyorum gercek boyle.
Yavrum ben bütün dünyayı gezdim bir sürü milletten çevrem var ama senin gibisini ilk defa gördüm ..bak yeminle .ben sacmalamiyorum. sizin tecrubeniz Turkiye ile sinirli. ama bu problem degil.
Demek istedigim, kulturlerarasi fark var. Dokunan kulturler var dokunmayanlar var. Ben uydurmuyorum gercek boyle.
Evet iset eskiden gelen gelenekler demk ki bu yuzyilda gecerli degil.Yahu kadının kayınvalidesi
Sokaktaki Adam mı
Benim kv açsın baksın ne olucak yani .ben mi çok rahatım anlamadım ki .
Eskiden hamamda ellemeden almıyormuş kv ler valla .siz iyi ki o dönem yaşamadınız ..tacizci yaptılar kadıncağızı ..
Cidden merak ettim seni .Evet iset eskiden gelen gelenekler demk ki bu yuzyilda gecerli degil.
Hakikaten ben de hatirliyorum su hamam kulturunu, kucukken gitmistim cok tuhaf dinamikleri var hamamlarin.