Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevmeleri hadi neyse de göbeğini açıp bakmaları sinir bozucu fazlasıyla. Uyaracaksın tatlı bir dille. Ya da ellerini sana uzatacaklarını hissettiğin anda elini göbeğine doğru götüreceksin. Anlarlar herhalde.

olay yoldan gecen degil, tum "ellenen" "dokulunan" "bireysel alanina girilen" kadinlarla ilgili bir arastirmaydi okusaydiniz gorecektiniz.

Daha önceki yorumumu okudunuz mu ? Madem bu bir taciz Insanlar susmasin şikayetçi olsun tıpkı diğer taciz örneklerinde olduğu gibi

Ay gelip arkadaslarımda dokunur bana buda mı tacize giriyor Allahım ya
Ona siz kara vereceksiniz. Cunkiu beden sizin bedeniniz?
Dokunmaktan dokunmaya fark var ayrica kulturler arasi bir fark da var.
Amerikalia dokunamazsiniz tabudur ama Meksikali heryerinizi minciklar falan...
Buna birey karar verecektir.
Yaniliyor muyum

Daha önceki yorumumu okudunuz mu ? Madem bu bir taciz Insanlar susmasin şikayetçi olsun tıpkı diğer taciz örneklerinde olduğu gibi
Ok, kadin da sikayet etmek icin acmamis mi, onun da bu olayi taciz seviyesinde algiladigini zannediyordum.
Giysilerine mudahele var mesela.

Yaniliyor muyum
Ay ölüyorum bende Amerikalı dokunayım diye
Valla burası Türkiye .burda böyle .böyle saçma sapan konuşursanız da insanlar garip bulur .burda çocuk sevilir .öyle yalan şap öpün demiyoruz tabi .hersey usulunce..

Yaniliyor muyum

O zaman benim bedenim benim kararım
Hamikeyken de kimse dokunmadi ustelik
Ok, kadin da sikayet etmek icin acmamis mi, onun da bu olayi taciz seviyesinde algiladigini zannediyordum.

Kime şikayet etti bize mi ? Gitsin polise etsin madem taciz

Yaniliyor muyum

Çokta Amerikalı gördüm ulu orta birbirini seven. Türkiye de yapabilir misiniz ulu orta adamı linç ederler.

Kimse kimsenin hamile göbeğine yada bebeğine baygın değil. Dokunan kişiler çok sevdikleri için bebek hissetsin diye dokunmuslardir. Cok abartmissiniz

Ben bazen dokunurum çok yakınımdakileer ise :eek: nedeni karnı büyümüş ise bebek benj hissetsin diye .....ama ben de hamileyken henüz yeni tanıdığım aramizda samimiyet olusmayan kişilerin dokunmasindan rahatsız olmuştum. Haklısın.

Bandıra Bandıra yiyecekler sizi hala tartışıyorsunuz.

Bunu da hep size göre "değmeyecek" insanların konularında yapıyorsunuz?? Haliyle "değmeyecek" ban yiyorsunuz.

Konu nereden nereye gelmiş resmen. Bence bu konu amacından yeterince sapmış. Mune Mune bence senin müdahale etmen gerekiyor.

Ben de fikrimi tekrar edeyim. Bana göre kişi bundan rahatsızsa bu bir sorundur. Yani bu olay kişisel özgürlük alanına giriyor. Benim karnıma dokunuyorlar hoşuma gidiyor lafını bir kenara bırakın derim. Konu sahibi siz de iki çift edebilecek birisiniz az çok yorumlarınızı görürüm burada mağdur olacak belki en son insansınız ağzınızı açmak için neyi bekliyorsunuz?

Ha geçmişte konu sahibi acımasızca bir yorum yaptıysa vicdan muhasebesi yapsın diyorum o da ayrı, bu konuluk bir durum değil.

Ay ölüyorum bende Amerikalı dokunayım diye
Valla burası Türkiye .burda böyle .böyle saçma sapan konuşursanız da insanlar garip bulur .burda çocuk sevilir .öyle yalan şap öpün demiyoruz tabi .hersey usulunce..
ben sacmalamiyorum. sizin tecrubeniz Turkiye ile sinirli. ama bu problem degil.
Demek istedigim, kulturlerarasi fark var. Dokunan kulturler var dokunmayanlar var. Ben uydurmuyorum gercek boyle.

Yahu kadının kayınvalidesi
Sokaktaki Adam mı
Benim kv açsın baksın ne olucak yani .ben mi çok rahatım anlamadım ki .
Eskiden hamamda ellemeden almıyormuş kv ler valla .siz iyi ki o dönem yaşamadınız ..tacizci yaptılar kadıncağızı ..

Ay neyse ben bu konuyu bırakıyorum burda.

Demek istedigim, kulturlerarasi fark var. Dokunan kulturler var dokunmayanlar var. Ben uydurmuyorum gercek boyle.
Yavrum ben bütün dünyayı gezdim bir sürü milletten çevrem var ama senin gibisini ilk defa gördüm ..bak yeminle .
Her sene iki üç defa yurt dışına gidiyorum ben .neyle sınırlı benim çevrem .

Yahu kadının kayınvalidesi
Sokaktaki Adam mı
Benim kv açsın baksın ne olucak yani .ben mi çok rahatım anlamadım ki .
Eskiden hamamda ellemeden almıyormuş kv ler valla .siz iyi ki o dönem yaşamadınız ..tacizci yaptılar kadıncağızı ..
Evet iset eskiden gelen gelenekler demk ki bu yuzyilda gecerli degil.
Hakikaten ben de hatirliyorum su hamam kulturunu, kucukken gitmistim cok tuhaf dinamikleri var hamamlarin.

Benim de karnımı yakınlarım seviyorlar ben rahatsız olmuyorum. Hoşuma gidiyo benim. Ama tişörtümü sıyırmıyolar tabi

Evet iset eskiden gelen gelenekler demk ki bu yuzyilda gecerli degil.
Hakikaten ben de hatirliyorum su hamam kulturunu, kucukken gitmistim cok tuhaf dinamikleri var hamamlarin.
Cidden merak ettim seni .
Sen yabancılarla yakın ilişkiler kuramadığını için bu şekilde yorumluyorsun .evet adamı tanımıyorsan dokunmazsın haliyle .ama arkadaşlarımıza sarılıp öperiz yani kız erkek farketmez .
Normal yani ordada .
Evet çocuklara dokunulmaz sadece tanımadıklarına ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X