Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gayette anlattım hadi beni anlamadilar şakır şakır dillerini konuşan amirimi de anlamadilar. Israrcı oldukları için uyarı aldım bende. Yani bebeklerini alsaydim hiçbir sorun olmayacaktı bence. .
Bence en dogrusunu yapmissiniz. Hata amirinizde. Muhtemelen Ingilizcesi o kadar da iyi degil. Cunku Ingilzler cok anlayislidirlar bu konularda. Gonlunuz rahat olsun.

Iyi de, taciz hukuksal ortamlarda tanimlanmasi cok guc bir fenomen, cunku kisiden kiseye, kulturden kulture degisim gosterebiliyor. Bu is tamamen bireyin tacizi neyi kapsadigi anlayisin abagli oldugu icin bu tartismalar olabiliyor. Cunku herkese gore taciz goreceli.
Meksikali adam gelip omuzlarimi ovaliyorsa gece vakit ofiste, ben yanlizken, bu dupeduz tacizdir.
Hamile kadin karnini bilerek oksattiriyrsa tanidiklarina, bu taciz degildir.
Tamamen bireye bagli diye defalarca soylendi.
Bir tek dogru yok ki. Gri alanlar var. Iste hepimizin kabul etmesi gereken gercek de budur.

Samimiyet hissi ve ifadesi de kişisel işte, mesela benim için samimi olan arkadaşıma göre ben yeterince samimi olmayabilirim. Ben sarılırken atıyorum, o ise sarılacak samimiyete erismedigimizi düşünerek rahatsız olabilir. O kişi "Hoşlanmıyorum sarilmasak" benzeri bir uyarı yapılmadan ben onu rahatsız ettiğimi anlayamam.

Konu pek bi muhabbetin olmadığı Meksikalının gelip masaja başlaması değil işte, konu torununu taşıyan bir kadının göbeğine dokunarak onu hissetmeye çalışan bir kv. Şu haliyle, gelininin uyarısı bile olmadan, taciz midir?

Bence ordan değil sadece dünyadan da ayrı yaşıyorsun ..
Biz burda gidip tanımadığımız kişilere dokunmuyoruz .gereksiz duyar kasma.
Bynu savunmuyoruz .
Abd yi konuya katan sensin .biz burda yaşıyoruz bize ne Abd dem .
Burda taciz dersem gülerler adama.
Orda yaşayıp entegre olamayan çok Türk var ayrıca.kimse orda Türkleri baş tacı yapmıyor bunu biliyoruz .sen daha iyi bilirsin .Abd de çok fazla ırktan insan var .Asyalısıda var İngiliz asıllısıda.nasıl genelleyebiliyorsm .Hadi Fransız dersem anlarım da .

Sizin biraz üslup sorununuz var bence. Hemen ters cevap verneye başlıyorsunuz.

Kalp damar sağlığınız için bu kadar cabuk sinirlenip ters cevap vermeyin bence. Bir de kac yaşında insanlarız, sakinliğimizi koruyarak tartısabiliriz bence.

Konuya gelirsek de bir kisinin vücuduna dokunurken izin almak gereklidir. Hlç olumsuz cevap vermedi diye de sormayı birakmamak lazım. Sormuyorlarsa da nazik bir dille "iyi niyetlisiniz anlıyorum ama ben pek hoslanmıyorum dokunulmasndan lütfen kusura bakmayın" deyip istemediginizi belirtmek durumundasinız.

Tartısma konusunda da 1-2 tane adabını bozmadan konu sahibinin genel tutumunu eleştirenler ayrı tutarak yorum yapmam gerekirse de : Buarada konu sahibinin cevaplarını ben de pek sevimli bulmuyorum, çok dan dun konuşuyor ama bu kadar saldırmaya gerek var mıydı sizce. Madem siz de bu kadar saldırmaya hazırsınız, keşke konu sahibinin itici yorumlarını gördüğünüz konularda cevabını verseydiniz. Burda konu sahibini bulmusken parçalamaya kalkanlar kusura bakmayın ergen zorbalar gibi gözüküyorsunuz.

Sizin biraz üslup sorununuz var bence. Hemen ters cevap verneye başlıyorsunuz.

Kalp damar sağlığınız için bu kadar cabuk sinirlenip ters cevap vermeyin bence. Bir de kac yaşında insanlarız, sakinliğimizi koruyarak tartısabiliriz bence.

Konuya gelirsek de bir kisinin vücuduna dokunurken izin almak gereklidir. Hlç olumsuz cevap vermedi diye de sormayı birakmamak lazım. Sormuyorlarsa da nazik bir dille "iyi niyetlisiniz anlıyorum ama ben pek hoslanmıyorum dokunulmasndan lütfen kusura bakmayın" deyip istemediginizi belirtmek durumundasinız.

Tartısma konusunda da 1-2 tane adabını bozmadan konu sahibinin genel tutumunu eleştirenler ayrı tutarak yorum yapmam gerekirse de : Buarada konu sahibinin cevaplarını ben de pek sevimli bulmuyorum, çok dan dun konuşuyor ama bu kadar saldırmaya gerek var mıydı sizce. Madem siz de bu kadar saldırmaya hazırsınız, keşke konu sahibinin itici yorumlarını gördüğünüz konularda cevabını verseydiniz. Burda konu sahibini bulmusken parçalamaya kalkanlar kusura bakmayın ergen zorbalar gibi gözüküyorsunuz.
Valla bem cevap verirken çok eğlendim
Doktor

Samimiyet hissi ve ifadesi de kişisel işte, mesela benim için samimi olan arkadaşıma göre ben yeterince samimi olmayabilirim. Ben sarılırken atıyorum, o ise sarılacak samimiyete erismedigimizi düşünerek rahatsız olabilir. O kişi "Hoşlanmıyorum sarilmasak" benzeri bir uyarı yapılmadan ben onu rahatsız ettiğimi anlayamam.

Konu pek bi muhabbetin olmadığı Meksikalının gelip masaja başlaması değil işte, konu torununu taşıyan bir kadının göbeğine dokunarak onu hissetmeye çalışan bir kv. Şu haliyle, gelininin uyarısı bile olmadan, taciz midir?

Bana gore tacizdir, ama cogu Turk'e gore gayet normal olabilir. Ben daha bireysel ortamda yetistim, ama Turk yakinligina ve ve dokunma aliskanliklarina asinaligim var. O yuzden, bir tek dogru yok demekte israr edecegim.

Valla bem cevap verirken çok eğlendim
Doktor

Salt eğlenmek amaçlı yaptığınız belli zaten. Sayfalarca tartışma yapılmış ama hicbir yere varılamamış üstelik gitgide daha da ayağa düşen bir muhabbet dönmüş 2 taraflı.

Buarafa 2 yıl sonra kadar doktor olucam, henüz o ünvanı hakedemedim

Mune Mune @Margarikotin etiketliyim ben de bari belki faydam dokunur. Iyi bir cımbız gerekli sanki sayfalar dolusu.

Bence en dogrusunu yapmissiniz. Hata amirinizde. Muhtemelen Ingilizcesi o kadar da iyi degil. Cunku Ingilzler cok anlayislidirlar bu konularda. Gonlunuz rahat olsun.
Salt eğlenmek amaçlı yaptığınız belli zaten. Sayfalarca tartışma yapılmış ama hicbir yere varılamamış üstelik gitgide daha da ayağa düşen bir muhabbet dönmüş 2 taraflı.

Buarafa 2 yıl sonra kadar doktor olucam, henüz o ünvanı hakedemedim
o Zaman benim adıma yaptığın uyarı gereksiz olmuş dimi

Bana gore tacizdir, ama cogu Turk'e gore gayet normal olabilir. Ben daha bireysel ortamda yetistim, ama Turk yakinligina ve ve dokunma aliskanliklarina asinaligim var. O yuzden, bir tek dogru yok demekte israr edecegim.

İlginç ne diyeyim. Tek doğru yok elbette tıpkı tek yanlış olmadığı gibi. Bu kıvrak bir cümle, her yere uyar.

Ben de dokunulmaktan pek haz almayan biriyim, özel alan algısının çok net hissedildiği bilinçli bir ortamda yetiştim şükür ki. Hamile kaldığımda ise kvmin benden izin istemeden göbeğime dokunmasını yadırgamadım mesela, çünkü içgüdüsel bir hareketle torununu hissetmek istemesini gayet normal buldum.

Neyse, taciz ağır bir kelime bana göre bu konu için, size göre yerinde bir kelime olabilir tabi. Ama işte "tacizci" işareti oluşturan bir kelime olduğu için aynı zamanda, daha dikkatli sarf etmek daha doğru olacaktır.

Biz sıcak kanlıyız dokunuruz öyle sen anlamazsın ABD li .
Hayır bu Abd yi nasıl genelledin malum Asyalısı Afrikalısı var .Hepsi tornadan mı çıkmış .
Bunu sorucam yabancı arkadaslarıma merak ettim ..

Ayyy kafam allak bullak oldu ya. Konu sahibi "kıskançlık, haset, fesatlık" kavramları dışında başka bir bildiğiniz kavram yok mu? Kelime dağarcığınız bunlarla mı sınırlı?
Siz böyle cümleler kuracağınıza bir oturun hayat dersi vereceğinize kendinizi sorgulayın. "Ben nerede yanlış yaptım?" diye sorun düşünün. Emin olun kendinizi sorgulamak hiç zor değil.
Hiç bilmem görmem ilk defa görüyorum tüm sayfaları ve yazdıklarınızı okudum gerçekten içler acısı bir kişiliğe sahip olduğunuzu görüyorum. Bekar olanlara demediğinizi bırakmamışsınız.
Üstüne bir ton "kötüsünüz kötüsünüzzz" demişsiniz.
Şu cümleleri kullanan bir insan anne ve çocuğu var ikinciside yolda. Nasıl bir ebeveynsiniz? Bu kişiliğinizle çocuğu yetiştirmek nasıl bir duygu?
Kimse evlenmek zorunda değil. 25 yaşıma geldim 2'inci üniversitemi okuyorum kendimi geliştirdikçe mutlu oluyorum dil öğreniyorum. Ha sizde haklısınız tabi çok şey öğrenmisinizdir... mesela;
20 den fazla misafirin çaylarını tazelerken hangisinin kimin bardağı olduğunu karıştırmıyorsunuz değil mi?

Hu huuu:KK3: ben geeeeldiiiimmm.
Kiminiz sevinecek, kiminiz üzülecek geldiğime ama olsun cımbız iyidir, güzeldir, hoştur.
Birbirinizi yeterince yerip kötülediğinize göre alnınızın teri, bileğinizin hakkıyla alacağınız banlar acıtmayacaktır :KK14:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X