Bu dedikleriniz bazen olan bişey kadınlarda çeşitli sebeplerden dolayı. Bence hamile kalmak için öncelikle kontrollerinizi yaptırın eşinizde jinekolojiye gitsin sonrasını doktorunuz söyler zatenKızlar çok düzenli ilişkimiz var doğurganlık ve yumurtalama zamanımiz da bile iliskiye girmeye dikkat ediyoruz ama hamile kalmadım dün ilişkiye girdikten sonra içime boşaldıktan hemen sonra yanma başladı vajinamın yanları yanmaya başladı küçük kanma oldu ve akıntı başladı kaşınmada oldu batma da var
yarın kontrole gidicem ama doktora nasıl söyliyeceğim nasl dicem diye cok cekiniyorumBu dedikleriniz bazen olan bişey kadınlarda çeşitli sebeplerden dolayı. Bence hamile kalmak için öncelikle kontrollerinizi yaptırın eşinizde jinekolojiye gitsin sonrasını doktorunuz söyler zaten
TeşekkürlerX aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz. Henüz gebelik oluşmadı. Kontrole geldim. Diyeceksiniz
Ne kadardır deniyorsunuz?Kızlar çok düzenli ilişkimiz var doğurganlık ve yumurtalama zamanımiz da bile iliskiye girmeye dikkat ediyoruz ama hamile kalmadım dün ilişkiye girdikten sonra içime boşaldıktan hemen sonra yanma başladı vajinamın yanları yanmaya başladı küçük kanma oldu ve akıntı başladı kaşınmada oldu batma da var
3 4 aydır korunmadan deniyoruzNe kadardır deniyorsunuz?
Söyleyin inan sonra alışıyorsunuz ben önceden o kadar stres yapıyordum ki doktora giderken. Bizim gibi o kadar insan gidiyor utanacak bişey yok. Birde zaten muayene yapıyor ondan utanmadiktan sonra diğerleri normal geliyor.yarın kontrole gidicem ama doktora nasıl söyliyeceğim nasl dicem diye cok cekiniyorum
Daha cok yeni stres yapma 1 seneye kadar normal deniyor3 4 aydır korunmadan deniyoruz
Haklısınız yapmamız gerekiyor umarım hic bi sorun çikmazSöyleyin inan sonra alışıyorsunuz ben önceden o kadar stres yapıyordum ki doktora giderken. Bizim gibi o kadar insan gidiyor utanacak bişey yok. Birde zaten muayene yapıyor ondan utanmadiktan sonra diğerleri normal geliyor.
Öyle mi az da olsa rahatladım şuanDaha cok yeni stres yapma 1 seneye kadar normal deniyor
Bu arada ne zamandır evlisiniz erken olabilir.Haklısınız yapmamız gerekiyor umarım hic bi sorun çikmaz
1 yıldır eviliyizBu arada ne zamandır evlisiniz erken olabilir.
Erken bence ama tabi yine de kadın doğuma gidip kontrol yaptırmakta fayda var. Bizler evlenmeden gitmiyoruz gidilmesi lazım.1 yıldır eviliyiz
Mantar olabilir veya tahriş olmustur hemen hamilelik beklememek gerek bnde 3 aydir planliyorum ama olmuyor bunu kafaya takmayinKızlar çok düzenli ilişkimiz var doğurganlık ve yumurtalama zamanımiz da bile iliskiye girmeye dikkat ediyoruz ama hamile kalmadım dün ilişkiye girdikten sonra içime boşaldıktan hemen sonra yanma başladı vajinamın yanları yanmaya başladı küçük kanma oldu ve akıntı başladı kaşınmada oldu batma da var
Hastaneye gittiğimde kist var dediler ilac tedavisi başlastilar hamile kalamaz mi kist olan biriMantar olabilir veya tahriş olmustur hemen hamilelik beklememek gerek bnde 3 aydir planliyorum ama olmuyor bunu kafaya takmayin
Kesinlikle gidilmesi lazm doktor huç mi kontrol ettirmediniz dediErken bence ama tabi yine de kadın doğuma gidip kontrol yaptırmakta fayda var. Bizler evlenmeden gitmiyoruz gidilmesi lazım.
Kist gebelige engel deil ama zorlastira bilir stres yapmayin benim hersey yolunda olmasina ragmen 4 aydir olmuyorHastaneye gittiğimde kist var dediler ilac tedavisi başlastilar hamile kalamaz mi kist olan biri
İnşallah en yakında rabbim senin yüzünü güldürür kalbinden gecen olsun stresten uzak durmaya dikkat edicemKist gebelige engel deil ama zorlastira bilir stres yapmayin benim hersey yolunda olmasina ragmen 4 aydir olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?