HayırEşin gittimi doktora
Gitmesi lazım. Onunda muayene olması sperm testi vermesi lazım. Tek senin gitmenle olmaz
Şubatta kimyasal gebelik geçirdimGitmesi lazım. Onunda muayene olması sperm testi vermesi lazım. Tek senin gitmenle olmaz
Demekki bi sorununuz var ki kimyasal olmuşŞubatta kimyasal gebelik geçirdim
Ultrason ve alttan muayene oldum bişey yok dedi ne yapmam lazımDemekki bi sorununuz var ki kimyasal olmuş
bu yetmez ki adetin ikinci günü gidip hormon testi de verin. ve amh testiUltrason ve alttan muayene oldum bişey yok dedi ne yapmam lazım
Çok teşekkürler bakıcaz bakalım inşallah bir sorun çıkmaze tamam iste sizde sorun yoksa belki este vardir
bunca bebek isteyen, bir bucuk senedir korunmayan adam neden sperm testi vermedi ki?
bence hemen bugun bir randevu alin ürologdan bir de o görünsün. erkek sorunlarinda genelde takviye gidalarla basariya ulasiyorlar - kkdan okudugum kadariyla.
Diğer yorumcunun dediği gibi eşinizin de sperm testi vermesi gerekiyor hareketliliği nasıl gibi kontrol lerUltrason ve alttan muayene oldum bişey yok dedi ne yapmam lazım
Eşim sigara da içiyor bu çok etkilermiDiğer yorumcunun dediği gibi eşinizin de sperm testi vermesi gerekiyor hareketliliği nasıl gibi kontrol ler
cnm bak birde herşeyin bi zamanı nasibi varEşim sigara da içiyor bu çok etkilermi
Eşininde gitmesi lazım diyorum. Sen ısrarla muayenemi oldum rahim filmim temiz vs diye tek taraflı konuşuyorsun. Eşin doktora gitmek istemiyormuş gibi hissediyorum?Ultrason ve alttan muayene oldum bişey yok dedi ne yapmam lazım
rahim filmi cektirdigini sanmiyorum. hormon testi de yapmamisEşininde gitmesi lazım diyorum. Sen ısrarla muayenemi oldum rahim filmim temiz vs diye tek taraflı konuşuyorsun. Eşin doktora gitmek istemiyormuş gibi hissediyorum?
İlk mesajında rahim filmi çekildi diye okumuşum dediğin gibi sadece muayeneymiş.rahim filmi cektirdigini sanmiyorum. hormon testi de yapmamis
klasik alttan muayane etmisler hersey yolunda demisler ama o hicbir seyi gostermiyor ki. kist var mi vs ona bakiyorlar sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?