Neden hamile kalamıyorum lüften bakın

kaderuyur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
15
4
1
25
Slm kızlar uzun oldu okuyun lütfen 1 buçuk yıllık evliyim korunmasız ilişki yaşıyoruz eşimle evlendiğimden beri ikimizde çocuk istiyoruz ama olmuyor Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim sonra folik asit kullanmaya başladım tekrar hamile kalabilmek için ama olmuyor adetlerim çok düzenliydi 28 günde 1 eylülde erken adet oldum aşırı derecede ağrılı geçti ilk defa böyle bişey yaşadım 3-4 gün sürdü ağrı fazla kanamam da vardı baya bu sefer de geç adet oldum kanamam az neden böyle oluyor neden hamile kalamıyorum hastaneye de gittim hiç bir sorun yok dedi ultrasonla baktı rahimde de yumurtalıklarında da aynı şekilde cevaplarsanız lütfen

e tamam iste sizde sorun yoksa belki este vardir
bunca bebek isteyen, bir bucuk senedir korunmayan adam neden sperm testi vermedi ki?
bence hemen bugun bir randevu alin ürologdan bir de o görünsün. erkek sorunlarinda genelde takviye gidalarla basariya ulasiyorlar - kkdan okudugum kadariyla.
Ultrason ve alttan muayene oldum bişey yok dedi ne yapmam lazım
bu yetmez ki adetin ikinci günü gidip hormon testi de verin. ve amh testi
benim de alttan muayanemde gayet güzeldi, kendim test istedim bazi degerlerim kötü cikti - ki cocuk düşünmüyorum bekardim o zaman.
doktorlar sallasa da siz diretin

e tamam iste sizde sorun yoksa belki este vardir
bunca bebek isteyen, bir bucuk senedir korunmayan adam neden sperm testi vermedi ki?
bence hemen bugun bir randevu alin ürologdan bir de o görünsün. erkek sorunlarinda genelde takviye gidalarla basariya ulasiyorlar - kkdan okudugum kadariyla.
Çok teşekkürler bakıcaz bakalım inşallah bir sorun çıkmaz

Eşininde gitmesi lazım diyorum. Sen ısrarla muayenemi oldum rahim filmim temiz vs diye tek taraflı konuşuyorsun. Eşin doktora gitmek istemiyormuş gibi hissediyorum?
rahim filmi cektirdigini sanmiyorum. hormon testi de yapmamis
klasik alttan muayane etmisler hersey yolunda demisler ama o hicbir seyi gostermiyor ki. kist var mi vs ona bakiyorlar sadece

rahim filmi cektirdigini sanmiyorum. hormon testi de yapmamis
klasik alttan muayane etmisler hersey yolunda demisler ama o hicbir seyi gostermiyor ki. kist var mi vs ona bakiyorlar sadece
İlk mesajında rahim filmi çekildi diye okumuşum dediğin gibi sadece muayeneymiş.

Back
X