Neden hamile kalamiyorum

Giyenbayan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
130
67
48
28
Hic bir sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum . Ne yapmam lazim :(

Sabredip dua edeceksin canım 2yıldır istiyorum olmadı Rabbimin bi bildiği herşeyin hayırlısı

Hic bir sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum . Ne yapmam lazim :KK43:

Ne kadar süredir deniyorsun? Stres yaptığın için olabilir. 1 sene sonra hamile kalabildim. Çok istediğim zaman farkında olmadan takılıyormuşum meğer.
Sonra rahat bıraktım kendimi,olursa olur diye düşündüm ve o ay hamile kaldım.

Ne kadar süredir deniyorsun? Stres yaptığın için olabilir. 1 sene sonra hamile kalabildim. Çok istediğim zaman farkında olmadan takılıyormuşum meğer.
Sonra rahat bıraktım kendimi,olursa olur diye düşündüm ve o ay hamile kaldım.
Kasimda 1 yil bitti :( takmamak elde degil malesef

Stres en büyük etken ana takmamakta mümkün değil kürleri yapabilirsin soğan suyunu tavsiye derim yumurtlama günlerini takip edebilirsin inşallah kavuşursun çok beklemeden Cnm

merhaba,
bende 5 yıllık evliyim ve hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamadım. doktora gittim bekle dedi acele etme dedi. insan ister istemez strese giriyor. bugün yine adet oldum bal tarçın çörekotu kürünü deneyeceğim. Bu kürü kullanıp bebek sahibi olan çok kişi var. Sende dene inşallah rabbim hayırlı bi şekilde bize de isteyen herkese de nasip eder.

merhaba,
bende 5 yıllık evliyim ve hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamadım. doktora gittim bekle dedi acele etme dedi. insan ister istemez strese giriyor. bugün yine adet oldum bal tarçın çörekotu kürünü deneyeceğim. Bu kürü kullanıp bebek sahibi olan çok kişi var. Sende dene inşallah rabbim hayırlı bi şekilde bize de isteyen herkese de nasip eder.
Anlatirmisin nasil yapacagimi

nasil yapmaliyim anlatsan sevinirim
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu. (aktardan bugün aldım normal çörek otunu havanda döveceksin dedi)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf süzme bal
bunu macun haline getiriyosun adetin 2. günü içmeye başlıyosun 12 gün içmeye devam ediyosun. sabah akşam aç karnına içiyosun. bu şekilde canım.

yapıp faydasını gören çok olmuş benimkide bi umut bugün aldım yarın adetin 2. günü başlayacağım hemen sabah.

önümüzdeki ay belli olacak bakalım.

ahh canım benım bir bilebilsek neden kalamadıgımızı
benımki iyice garip ,
benım hiç beklemeden hamıle kalıp dogurdum çok şukur bir kızım var
şimdi ikinciye kalamıyorum

Çok şükür 1 tane var senin Allah bağışlasın. Demek ki olabiliyor en azından bunu biliyorsun. İnşallah ikinciyi de nasip etmiştir Rabbim. Benim daha hiç olmadı yani böyle bir cümle kurmak istemiyorum ama kimyasal gebelik bile yaşamadım hani desem ki oldu ama düştü. Yok yani döllenme mi olmuyor yoksa başka bişey mi var anlamadım. Doktor dese ki şu sorunun var dicem ki tamam bende sorun var. ama adetlerim falan herşeyim o kadar düzenli ki . yinede olmuyor. sabrediyorum ve diliyorum Allah herşeyin hayırlısını hayırlı vakitte versin biz bilemeyiz neyin doğru olduğunu Allah bilir diyorum. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bazen efkar basıyo işte

Çok şükür 1 tane var senin Allah bağışlasın. Demek ki olabiliyor en azından bunu biliyorsun. İnşallah ikinciyi de nasip etmiştir Rabbim. Benim daha hiç olmadı yani böyle bir cümle kurmak istemiyorum ama kimyasal gebelik bile yaşamadım hani desem ki oldu ama düştü. Yok yani döllenme mi olmuyor yoksa başka bişey mi var anlamadım. Doktor dese ki şu sorunun var dicem ki tamam bende sorun var. ama adetlerim falan herşeyim o kadar düzenli ki . yinede olmuyor. sabrediyorum ve diliyorum Allah herşeyin hayırlısını hayırlı vakitte versin biz bilemeyiz neyin doğru olduğunu Allah bilir diyorum. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bazen efkar basıyo işte

rabbim şu mübarek günde bütün isteyenlere nasip etsin inşallahhhh

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu. (aktardan bugün aldım normal çörek otunu havanda döveceksin dedi)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf süzme bal
bunu macun haline getiriyosun adetin 2. günü içmeye başlıyosun 12 gün içmeye devam ediyosun. sabah akşam aç karnına içiyosun. bu şekilde canım.

yapıp faydasını gören çok olmuş benimkide bi umut bugün aldım yarın adetin 2. günü başlayacağım hemen sabah.

önümüzdeki ay belli olacak bakalım.
Haberlerini bekliyorum :)

Esimde problem yok bendede
Rahim filmi amh testi hormonlar aklina gelen hersey arastirma hastanesinede gittim numuneyede ozel hastanelerede yok bisey yok dedi dun gittim yine bir doktora adetin 3. Gunu gel dedi tekrar test yapacak ona gore tedavi veriyim dedi ben seker hastasiyim o etkilermi acaba

Back
X