Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo çok önemli kesinlikle verdikten sonra hamile kalirsin.Arkadasim kilo verince hamile kaldı.Kadın doğuma gittim yumurtaliklarim boyutu çok iyi olduğunu söyledi biraz kiloluyum zayıfla olur çocuğun dedi ama ben bir türlü zayiflayamiyorum böyle kiloluyken çocuğum olmaz mi ya sorun nedir ki
5 sene tedavi ile hamile kalamayip,sonra bebekten ümidini kesip tüp mide ameliyatı olup işe giren arkadasım, 30 kg verdikten sonra 5 aylık hamile oldugu haberi ile şoklandı.Tedavisiz hemde..Aşırı kilolu olup hamile kalan ve sağlıklı bebekler dünyaya getiren o kadar kadın gördüm ki... Kilo bebek sahibi olmaya biyolojik olarak engel bir şey değil.
Tabii ki kendi sağlığınız ve rahatlığınız açısından gebelik öncesi kilo vermeniz (tabii gerçekten sağlıksız aralıkta iseniz) çok daha iyi olur ama kilo bebeğe engeldir diye bir şey asla yok, doktorunuz kendini tam ifade edememiş bence, kilo vermek daha iyi olur diyeceğine sanki kilo engelmiş gibi konuşmuş
Benim üç arkadaşım aşırı kilo ile hamile kalıp sağlıklı bebekler dünyaya getirdiler. Yakın çevremde de çok görüp duydum. Engel olsa onlar nasıl doğurdu? Kilo verilmesi tabii ki iyi bir şey bunda yanlış yok hemfikirim sizinle ama kilo engeller diye bir şey yok onu anlatmak istedim. Öyle olsaydı kilolu tek bir kadının bile anne olamaması gerekirdi.5 sene tedavi ile hamile kalamayip,sonra bebekten ümidini kesip tüp mide ameliyatı olup işe giren arkadasım, 30 kg verdikten sonra 5 aylık hamile oldugu haberi ile şoklandı.Tedavisiz hemde..
Kilo hamile kalmak icin kesinlikle sorundur.
Kadın doğuma gittim yumurtaliklarim boyutu çok iyi olduğunu söyledi biraz kiloluyum zayıfla olur çocuğun dedi ama ben bir türlü zayiflayamiyorum böyle kiloluyken çocuğum olmaz mi ya sorun nedir ki
85 kiloyla hamile kaldim daha fazla kiloyla hamile kalan bir cok insan taniyorum. Kilo pcos falan varsa evet beraberinde insilun direnciyle falan engel teskil edebiliyor bazen ama kilolu kadinlar hamile kalamaz diye bisey yok. Zorluk ve saglik acisindan elbette sakincali cunku dlhamilelik demek ekstra kilo almak demek o yuzden ne kadar saglikli sinirlarda olursa kilomuz hayat kalitemiz o kadar az etkilenir...5 sene tedavi ile hamile kalamayip,sonra bebekten ümidini kesip tüp mide ameliyatı olup işe giren arkadasım, 30 kg verdikten sonra 5 aylık hamile oldugu haberi ile şoklandı.Tedavisiz hemde..
Kilo hamile kalmak icin kesinlikle sorundur.
Yalnız konu sahibi doktora gidiyor.Rahatsızlıgı cıkmıyor ve doktor; kilo ver kilo verirsen hamile kalırsın diyor..85 kiloyla hamile kaldim daha fazla kiloyla hamile kalan bir cok insan taniyorum. Kilo pcos falan varsa evet beraberinde insilun direnciyle falan engel teskil edebiliyor bazen ama kilolu kadinlar hamile kalamaz diye bisey yok. Zorluk ve saglik acisindan elbette sakincali cunku dlhamilelik demek ekstra kilo almak demek o yuzden ne kadar saglikli sinirlarda olursa kilomuz hayat kalitemiz o kadar az etkilenir...
Esinizinde muayene olmasi lazim olay sadece sizin kilonuz ile ilgili olmayabilirKadın doğuma gittim yumurtaliklarim boyutu çok iyi olduğunu söyledi biraz kiloluyum zayıfla olur çocuğun dedi ama ben bir türlü zayiflayamiyorum böyle kiloluyken çocuğum olmaz mi ya sorun nedir ki
Yalnız konu sahibi doktora gidiyor.Rahatsızlıgı cıkmıyor ve doktor; kilo ver kilo verirsen hamile kalırsın diyor..
Bunun üzerine kilo vermek zor deyip neden kilo sorun olsun ki dediginden örnekledim..
Yoksa yiyecek lokması olan illaki dogar gelir![]()
Dogrudur. Yine de herkeste bir olmuyor işte.Bana da ayni seyi soylemisti