Neden hamile kalamiyorum

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.602
13.616
248
Herkese günaydın,ben 31 yaşında 9yillik evliyim.evlendikten 2yil sonra kızım oldu herhangi bir tedavi görmeden hatta ilk geceden hamile kaldım.sonra çocuk yapmak istemedim takı geçen seneye kadar.gecen sene çocuk istedikten yaklaşık 2 ay sonra hamile kaldım ama 3 haftalıkken düşürdüm.doktor araya zaman koymami söyledi bende doktorumu dinledim.nisan ayı gibi tekrar korunmayı bıraktım ama hala hamile kalmadım.doktora korunmayi bırakmadan önce gittim ultarasondan baktı herhangi bir sıkıntı yok dedi.tabiki test falan yaptırmadı sadece ultarasondan baktı.bi yanım bekle diyor bı yanım da ne kadar erken gidersen o kadar iyi diyor.aslinda ben şuan değilde Ocak gibi hamile kalmak istiyorum bazı planlarım var.sizce ne yapmalıyım yada neden hamile kalmıyorum.

Sadece tek doktora gitmeyin bende öyle bi hataya düştüm. Hamileyken iki doktora gittim ve bana sadece rahimde kanama alanın var düşük riskin var deyip hap yazip gönderiyorlardı. Taki düşük yapıp farklı bir kadın doğum doktoru muayene edene kadar. Bana rahim şekil bozukluğun var ve çocuğunun düşmesine sebep oluyor, doktorların bu zamana kadar seni nasıl uyarmadi dedi ve tedavi gerektiğini olmazsam da gebeliğimin sürekli düşükle sonuçlanacağını söyledi. Kusura bakmayın uzun oldu biraz ama kesinlikle tavsiye ederim birkaç farklı doktora daha gözükmeyi. İnşallah kötü bir sonuç çıkmaz ve Rabbim istediğinizi verir

Benim kafama takılan neden ilk cocugumda yada düşük yaptığımda hemen hamile kalabiliyorken şimdi kalamiyorum.acaba düşükten sonra rahmimde sikinti mi var

Benim kafama takılan neden ilk cocugumda yada düşük yaptığımda hemen hamile kalabiliyorken şimdi kalamiyorum.acaba düşükten sonra rahmimde sikinti mi var
Yani o kadarını bende bilemiyorum kusura bakmayın bende tecrübeli sayılmam. Henüz iki yılı aşkın bir süredir evliyim ve 20 yaşındayım. Ama dediğim gibi umarım kötü biseyiniz yoktur. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Merhaba düşük yapmışsınız bir rahim filmi çektirin genelde düşükten sonra rahim de yapışma olurmuş ki doktorlar da özellikle düşükten sonra film istiyorlar

Yasiniz daha cok degil. Benim ilk hamileligim (35 yasina yeni girmistim) ikinci denemede oldu (maalesef kalbi durdu). Kaybettikten 4 ay sonra bir daha hamile kaldim (kimyasal oldu). Daha sonrasinda yine 4. denemede hamile kaldim, simdilik 8. haftadayiz (36 yasindayim), insallah saglikli bir sekilde ilerler ve Allah benim de yüzümü güldürür.

Hamile kalmak biraz sans isi. Cok saglikli ve 20li yaslarindaki genc bir kadinda bile hamile kalma orani %25 ile 30 arasinda. 30 yasindan sonra bu oran yavas yavas azaliyor. Benim yasimda mesela her türlü sartin süper oldugunu sayarsak %15-16.

Bu düsünceleri ve aklinizdan gecen sorulari cok iyi biliyorum. Ama bence henüz cok uzun bir süre sayilmaz. Ben olsam eger zaten özellikle de simdi istemiyorsam yeni yila kadar beklerim, kafam rahat sekilde yumurtlamama bakarak denerim. Ocak ayina kadar olmuyorsa doktoruma danisirim. Ama tabi ki sizin karariniz.

Bende 8 aydır deniyoruz gebelik oluşmuyor ondan önce 4.5 yıl sprial takılı kaldı ipi çürümüş histeroskopi diye bir işlem ile alındı ama gebe kalamıyorum bu durum beni çok üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…